Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Dobry, utalentowany, i przede wszystkim przystojny aktor. Żałuję, że nie doczeka już dalszej i bez wątpienia duużej kariery... Na pewno miałby wiele propozycji :( Nie wiem, co tam matka jego dziecka przeżywa, ale współczuje jej, bo chyba była najbliżej przy nim. Oglądając jego filmy dalej nie mogę uwierzyć , że nie żyję. Gdzieś kiedyś przemknał mi się pewien text :"ulubieńcy bogów siedzą teraz obok nich"

carla200

A co ma przeżywać.... Wychowuje dziecko z innym partnerem. Czy byla najblizej przy nim ? Hmmm.... Napewno nie w ostatnim okresie przed smiercia.
Uwielbiam Heatha jako aktora, jest mi ogromnie zal ,ze odszedl tak wczesnie. Ale to tylko i wylacznie jego wina. Tony prochow, nikt mu do gardla nie sypal. Zastanawiam sie tylko jak bardzo musialo juz w jego glowie zle sie dziac. wiadomo,ze z powietrza klopoty sie nie biora. Naprawde bardzo mi szkoda.
Aktor artysta.

kotto18

Pierwszy post Kotto z jakim sie zgadzam :-)

Carla200: Przede wszystkim przystojny? No to chyba juz wiem z kim mam do czynienia. Pozdrawiam.

Cieciuch

Heh.. no według mnie jest przystojny nie rozumiem o co chodzi w Twoim komentarzu? Może rozwiniesz swoją myśl :) ?
Ejjj na pewno na swój sposób przeżywa, jakby nie patrzeć ma z nim dziecko ,coś w tym musi być ... Z resztą nie wnikajmy w szczegóły. Mi go również szkoda , świetny aktor jeszcze by się dobrze sprawdził..

carla200

A i Drrrrogi CIECIUCHU : nie pisz, że wiesz z jaką osobą masz do czynienia , bo nie wiesz :) po jednym wpisie wybacz nie mozna niczego stwierdzić ;DDD

carla200

można

Cieciuch

ja uważam, że świetnie grał i był bardzo dobrym aktorem , ale nie róbcie z niego niewiadomo jakie guru.Ciekawe czy Ci co tak go teraz pod niebiosy wychwalają robili by to,gdyby nie umarł.
Cenie go jako aktora serio, ale drażni mnie fakt,że płaczecie i roztrząsacie w większości jaki był biedny.90% ludzi ma problemy i ludzie mają to w dupie , a jak umiera ktoś znany i bogaty to robi się z tego tragedie.

DALIA_22

Do Dali 22 - w zupełności się z Toba zgadzam. Nic dodać nic ująć. Nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii- ja generalnie uwielbiam filmy Ledgera i czasami trudno uwierzyć, że gościa juz nie ma na tym świecie. Trudno.
Do Cieciucha (czy jak Ci tam)- Nie można, wiesz bo czasami ludzie mogą sobie tobic po tej drugiej stronie przed komputerem dobry polew z kogoś a w rzeczywistości np myślą i okazują się zupełnie kimś innym. Taki mały przykład abys zrozumiał menn ocb ;D i nie wszczynaj zbędnej kłótni. Ciao :)

carla200

Ciao...Ahhh jakie to Rzymskie...
A moze chodzilo o ten film CIAŁO:) hehe
Pozdrawiam

kotto18

Noooo to jest niesamowicie włoskie , wiesz chciałam stworzyć taki mały klimat <lol> ^^

A powyższego filmu niestety nie oglądałam , ale zapewne Ty tak dlatego masz takie świetne skojarzenia ;DD

carla200

Urzekla mnie twoja historia.
Musimy sie koniecznie poznac !!!

kotto18

"A i Drrrrogi CIECIUCHU : nie pisz, że wiesz z jaką osobą masz do czynienia , bo nie wiesz :) po jednym wpisie wybacz nie mozna niczego stwierdzić ;DDD"

oczywiście, że na płaszczyźnie sztuki filmowej można to stwierdzić. Po jednym zdaniu widać, że masz poprzestawiane priorytety. Bo fragment "a przede wszystkim przystojny" wszystko tłumaczy. I już wiadomo, że śmiało nie ma co się opierać na twoich rekomendacjach :)

ryniuu

Dobra skończcie , bo wasza gadka jest zbędna w tym momencie :) Każdy napisał co myśli i ok :) Nie ma co sie wykłócać czy coooś... :/

carla200

Wyjdz za mnie

kotto18

:DDD myślę, że weźmie to na serio:D

edekL

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ;D

carla200

Ludzie nie zaśmiecajcie tego wspaniałego forum jakimiś bzdetami ;o

carla200

Oj Carla Carla
A sama to co ? Biodegradowalne posty piszesz ?
Jeszcze w dodatku jeden wers, na jeden post, jeden pod drugim.
Wiesz co... Wstydz sie !!!

kotto18

Dobra wstydzę się trochę, ale nikt nie jest bez winy ;D I każdy ma prawo wypowiadać sie na dowolny temat :) wolność słowa right ;)?

carla200

Noo raj raj...

Ej... a mówilem ci juz ,ze jestem przystojniejszy od Heath'a !?

kotto18

Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj raczej w to wątpię :D

carla200

Dobra nie udawaj.
Wiem ,ze na mnie lecisz !

kotto18

Oj Ty kotto18 , brak mi słow na Ciebie :)

carla200

To prawidlowo.
W miłości słowa są zbędne.

kotto18

nie chcę wnikać w cudze życie erotyczne, ale ludzie, priv!

patatajka

To w czym problem ? :)
Nie wnikaj ! :)

kotto18

Patatajka ma rację. - dzieciarnia spadać na forum randkowe! baj baj.

ketler_robert

Ej ej ej wolnego ludzie o co wam chodzi? ja wyraziłam swoje zdanie, a to że komuś to się nie podoba to już jego problem , że wiecznie musi dodać swoje 5min i robić z tego jak wy nazywacie jakieś randki czy coś w tym stylu. Ja szanuję Ledgera i też nie życzę aby ktoś zaśmiecał forum jakimiś bzdetami ;/

ketler_robert

Ej ludzie ja tu wyraziłam tylko swoje zdanie , a tu ktoś musi wiecznie dodac swoje 5 min to już nie moja wina wybaczcie :) I nie nazywajcie tego jakimiś randkami czy coś w tym stylu, bo ja szanuje Ledgera i tez nie zycze aby ktoś jakies bzdety wprowadzał na forum ;/ yyy

carla200

nikt ci nie zabrania wyrażać własnego zdania, kotto ma już taski swój 'urok' i jest fajnie, nie nalezy brac wszystiego co on pisze na poważnie, jest przynajmniej smiesznie, bez urazy kotto ;)

rozilla

ketler_robert >> prosze sie pilnowac, bo wszystko moze byc uzyte przeciwko tobie.
Pozdrawiam.

rozilla

nie chowam urazy ;)

kotto18

to się ciesze ;)

rozilla

"ketler_robert >> prosze sie pilnowac, bo wszystko moze byc uzyte przeciwko tobie"... WTF?! ho-ho, muszę uważać na swoje słowa, Robert, strzeż się :P Co nie zmienia faktu, że dzieci śmiecą...

carla200

"Przede wszystkim przystojny"? - nie do końca chwytam Twój system wartości, ale czyżby dobroć i talent stały w nim niżej od wyglądu?

ghania

Ja tylko podsumowałam go tak ogólnie , i tu nie chodzi o sam jego wygląd wiadomo, że odgrywA w 50% większą rolę, ale też z pozostałych 50 liczy się podejście i gra aktorska, Pozdrawiam.

carla200

Przepraszam, ale teraz dopiero nie załapałam Twojej wypowiedzi. Rozumiem, że podsumowałaś go ogólnie - ok. Nie chodzi o sam wygląd - to też pojmuję, ale dalej już się gubię... co i od czego odgrywa w 50% większą rolę?

Że niby wygląd to 50% a podejście (cokolwiek to znaczy) + gra aktorska to drugie 50%? O to Ci chodziło? - przepraszam, że czepiam się słówek, ale lubię precyzję (to u mnie rodzinne). Jeżeli to właśnie miałaś na myśli, to ja powiedziałabym raczej, że co co czyni dobrym aktorem to: talent + ciężka praca - jakieś 70%, szczęście (tudzież wyczucie w kwestii wyboru dobrych ról) to nawet 25%. Pozostałe 5% to dodatkowy atut w postaci wyglądu. Ale oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać.

Pozdrawiam

ghania

Wolność słowa :) również pozdrawiam :)

carla200

Przeciez ona nie ma wiecej jak 16 lat. A jak ma to jestem załamany.

Cieciuch

Nie twierdze, że takie podejście mnie nie przeraża... po prostu wiem, że każdy ma do takiego prawo...

Cieciuch

Oj Ty Cieciuch Ciecuch ;P Powiedziales, co wiedziales xD bu ha ha ;D zalamalam sie przez ciebie jak mogles mnie zranic leeeeee ;PPP pozdro for all :)dla ciebie cieciuszku tez ;]

carla200

Haaa... !!!
Poczekajcie, az Carla wstawi swoje nagie fotki !!! Inaczej bedziecie gadac !!!

kotto18

Bez obaww :) nie bede sie znizala do takiego poziomu :)

carla200

Racja !!!
Pokaz tylko MI !!!

kotto18

dziewczynka powinna gdzieś tu być...

http://www.freewebs.com/themasterknight/Pokemon%20Party.jpg

Joe_Doe_7

Tyyyyyyyy nawet do Ciebie podobne sa ;D ;D

carla200

a Ja bym powiedział, że do tej, dla której gł. kryterium oceny artysty jest powierzchownośc.
hi hi hi, iks de <ironia>

ketler_robert

wara od Joego!, mała, jesli się nie orientujesz, ten na Jego avatarze to Keitch Richards, ale wątpię, żeby znała jakichkolwiek gitarzystów, poza grajkami z remizy.

patatajka

powiało grozą. Ostro, aczkolwiek szczerze. Rolling Stonesi rlz, nie to co dosia andrzejewicz i reszta chałtury.

Marsz_Narkomana

stonesi, nirvana i inne zespoły 'nie teraźniejsze' sa najlepsze, chociaż teraz niektóre też nie są złe, ale gosia andrzejczuk to chłam naszej uwagi nie wart!

dziękuje za uwagę, pozdrawiam stare KWA i kotto ;)

rozilla

Moze cos na temat napiszecie co :)? a nie jakas remiza mi tu walicie, albo gitarzystami heeeeeh ;D Przypominam , ze znajdujemy sie na forum Heatha Ledgera pozdrawiam.