Dobry, utalentowany, i przede wszystkim przystojny aktor. Żałuję, że nie doczeka już dalszej i bez wątpienia duużej kariery... Na pewno miałby wiele propozycji :( Nie wiem, co tam matka jego dziecka przeżywa, ale współczuje jej, bo chyba była najbliżej przy nim. Oglądając jego filmy dalej nie mogę uwierzyć , że nie żyję. Gdzieś kiedyś przemknał mi się pewien text :"ulubieńcy bogów siedzą teraz obok nich"
A co ma przeżywać.... Wychowuje dziecko z innym partnerem. Czy byla najblizej przy nim ? Hmmm.... Napewno nie w ostatnim okresie przed smiercia.
Uwielbiam Heatha jako aktora, jest mi ogromnie zal ,ze odszedl tak wczesnie. Ale to tylko i wylacznie jego wina. Tony prochow, nikt mu do gardla nie sypal. Zastanawiam sie tylko jak bardzo musialo juz w jego glowie zle sie dziac. wiadomo,ze z powietrza klopoty sie nie biora. Naprawde bardzo mi szkoda.
Aktor artysta.
Pierwszy post Kotto z jakim sie zgadzam :-)
Carla200: Przede wszystkim przystojny? No to chyba juz wiem z kim mam do czynienia. Pozdrawiam.
Heh.. no według mnie jest przystojny nie rozumiem o co chodzi w Twoim komentarzu? Może rozwiniesz swoją myśl :) ?
Ejjj na pewno na swój sposób przeżywa, jakby nie patrzeć ma z nim dziecko ,coś w tym musi być ... Z resztą nie wnikajmy w szczegóły. Mi go również szkoda , świetny aktor jeszcze by się dobrze sprawdził..
A i Drrrrogi CIECIUCHU : nie pisz, że wiesz z jaką osobą masz do czynienia , bo nie wiesz :) po jednym wpisie wybacz nie mozna niczego stwierdzić ;DDD
ja uważam, że świetnie grał i był bardzo dobrym aktorem , ale nie róbcie z niego niewiadomo jakie guru.Ciekawe czy Ci co tak go teraz pod niebiosy wychwalają robili by to,gdyby nie umarł.
Cenie go jako aktora serio, ale drażni mnie fakt,że płaczecie i roztrząsacie w większości jaki był biedny.90% ludzi ma problemy i ludzie mają to w dupie , a jak umiera ktoś znany i bogaty to robi się z tego tragedie.
Do Dali 22 - w zupełności się z Toba zgadzam. Nic dodać nic ująć. Nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii- ja generalnie uwielbiam filmy Ledgera i czasami trudno uwierzyć, że gościa juz nie ma na tym świecie. Trudno.
Do Cieciucha (czy jak Ci tam)- Nie można, wiesz bo czasami ludzie mogą sobie tobic po tej drugiej stronie przed komputerem dobry polew z kogoś a w rzeczywistości np myślą i okazują się zupełnie kimś innym. Taki mały przykład abys zrozumiał menn ocb ;D i nie wszczynaj zbędnej kłótni. Ciao :)
Noooo to jest niesamowicie włoskie , wiesz chciałam stworzyć taki mały klimat <lol> ^^
A powyższego filmu niestety nie oglądałam , ale zapewne Ty tak dlatego masz takie świetne skojarzenia ;DD
"A i Drrrrogi CIECIUCHU : nie pisz, że wiesz z jaką osobą masz do czynienia , bo nie wiesz :) po jednym wpisie wybacz nie mozna niczego stwierdzić ;DDD"
oczywiście, że na płaszczyźnie sztuki filmowej można to stwierdzić. Po jednym zdaniu widać, że masz poprzestawiane priorytety. Bo fragment "a przede wszystkim przystojny" wszystko tłumaczy. I już wiadomo, że śmiało nie ma co się opierać na twoich rekomendacjach :)
Dobra skończcie , bo wasza gadka jest zbędna w tym momencie :) Każdy napisał co myśli i ok :) Nie ma co sie wykłócać czy coooś... :/
Oj Carla Carla
A sama to co ? Biodegradowalne posty piszesz ?
Jeszcze w dodatku jeden wers, na jeden post, jeden pod drugim.
Wiesz co... Wstydz sie !!!
Dobra wstydzę się trochę, ale nikt nie jest bez winy ;D I każdy ma prawo wypowiadać sie na dowolny temat :) wolność słowa right ;)?
Ej ej ej wolnego ludzie o co wam chodzi? ja wyraziłam swoje zdanie, a to że komuś to się nie podoba to już jego problem , że wiecznie musi dodać swoje 5min i robić z tego jak wy nazywacie jakieś randki czy coś w tym stylu. Ja szanuję Ledgera i też nie życzę aby ktoś zaśmiecał forum jakimiś bzdetami ;/
Ej ludzie ja tu wyraziłam tylko swoje zdanie , a tu ktoś musi wiecznie dodac swoje 5 min to już nie moja wina wybaczcie :) I nie nazywajcie tego jakimiś randkami czy coś w tym stylu, bo ja szanuje Ledgera i tez nie zycze aby ktoś jakies bzdety wprowadzał na forum ;/ yyy
nikt ci nie zabrania wyrażać własnego zdania, kotto ma już taski swój 'urok' i jest fajnie, nie nalezy brac wszystiego co on pisze na poważnie, jest przynajmniej smiesznie, bez urazy kotto ;)
"ketler_robert >> prosze sie pilnowac, bo wszystko moze byc uzyte przeciwko tobie"... WTF?! ho-ho, muszę uważać na swoje słowa, Robert, strzeż się :P Co nie zmienia faktu, że dzieci śmiecą...
"Przede wszystkim przystojny"? - nie do końca chwytam Twój system wartości, ale czyżby dobroć i talent stały w nim niżej od wyglądu?
Ja tylko podsumowałam go tak ogólnie , i tu nie chodzi o sam jego wygląd wiadomo, że odgrywA w 50% większą rolę, ale też z pozostałych 50 liczy się podejście i gra aktorska, Pozdrawiam.
Przepraszam, ale teraz dopiero nie załapałam Twojej wypowiedzi. Rozumiem, że podsumowałaś go ogólnie - ok. Nie chodzi o sam wygląd - to też pojmuję, ale dalej już się gubię... co i od czego odgrywa w 50% większą rolę?
Że niby wygląd to 50% a podejście (cokolwiek to znaczy) + gra aktorska to drugie 50%? O to Ci chodziło? - przepraszam, że czepiam się słówek, ale lubię precyzję (to u mnie rodzinne). Jeżeli to właśnie miałaś na myśli, to ja powiedziałabym raczej, że co co czyni dobrym aktorem to: talent + ciężka praca - jakieś 70%, szczęście (tudzież wyczucie w kwestii wyboru dobrych ról) to nawet 25%. Pozostałe 5% to dodatkowy atut w postaci wyglądu. Ale oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać.
Pozdrawiam
Nie twierdze, że takie podejście mnie nie przeraża... po prostu wiem, że każdy ma do takiego prawo...
Oj Ty Cieciuch Ciecuch ;P Powiedziales, co wiedziales xD bu ha ha ;D zalamalam sie przez ciebie jak mogles mnie zranic leeeeee ;PPP pozdro for all :)dla ciebie cieciuszku tez ;]
a Ja bym powiedział, że do tej, dla której gł. kryterium oceny artysty jest powierzchownośc.
hi hi hi, iks de <ironia>
wara od Joego!, mała, jesli się nie orientujesz, ten na Jego avatarze to Keitch Richards, ale wątpię, żeby znała jakichkolwiek gitarzystów, poza grajkami z remizy.
powiało grozą. Ostro, aczkolwiek szczerze. Rolling Stonesi rlz, nie to co dosia andrzejewicz i reszta chałtury.
stonesi, nirvana i inne zespoły 'nie teraźniejsze' sa najlepsze, chociaż teraz niektóre też nie są złe, ale gosia andrzejczuk to chłam naszej uwagi nie wart!
dziękuje za uwagę, pozdrawiam stare KWA i kotto ;)