Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Dobry, utalentowany, i przede wszystkim przystojny aktor. Żałuję, że nie doczeka już dalszej i bez wątpienia duużej kariery... Na pewno miałby wiele propozycji :( Nie wiem, co tam matka jego dziecka przeżywa, ale współczuje jej, bo chyba była najbliżej przy nim. Oglądając jego filmy dalej nie mogę uwierzyć , że nie żyję. Gdzieś kiedyś przemknał mi się pewien text :"ulubieńcy bogów siedzą teraz obok nich"

carla200

no carla, przepraszam cię bardzo, ale trudno jest cały czas o tym samym pisać, nawet o ulubionym aktorze, czasem warto jest sie oddalić od głównego tematu, kotto pamięta stare dobre czasy (xD) kiedy na fym forum była polala, blondnka i edekl która już wróciła ;))

carla200

... i kto tu pisze, że na temat? to forum poświęcone artyście, a nie kolejnej gumowej lalce, u której głównym kryterium wyboru w sekshopie jest połysk gumy :/
Wybacz, ale dotąd myslałam, że forum jest od dyskusji nad talentem, rolami etc, a nie bodźcem do masturbacji niewyżytych nastolatek :(

matylda_motylda

To bardzo... smutne. Idę spać. Wrócę razem z normalnymi tematami. Pozdrowienia dla paczki.

Marsz_Narkomana

To moze, ten nooo.. Moze Offtopa sobie jakiegos zrobimy co ? Bo widze ,ze tu juz polowa wariuje - " bo rozmowy nie na temat wszedzie " .

p.s.

Ja też wszystkich pozdrawiam.