Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Widzę że forum aż pęka od komentarzy. Ja też jestem cichą fanką Heatha Ledgera :) Był on niesamowitym aktorem, dla mnie najlepszym. Gdy oglądam filmy z jego udziałem zapominam o rzeczywistości. A jego uśmiech ?? Kogo on nie rozbraja?? :):) szkoda że tak potoczyło się jego życie...

dzasta90

Fakt dobrym aktorem BYL.Moze i najlepszym oczywiscie jesli chodzi o mlodsze pokolenie.A co do wygladu hmm , zupelnie mi sie nie podobal i np mnie nie rozbrajal:)Mial niechlujny wyglad.Zaden z niego przystojniak.Wole Jensena Acklesa na przyklad.Ten to ma dopiero usmiech:)))Ideal:)Ale oczywiscie dziewczyny!!!Bez urazy,bo jak juz ktos sie wypowie tutaj inaczej niz,,powinien'' jest krytykowany.A to forum i kazdy moze wyrazic(ponoc)wlasna opinie.Pozdrawiam i zycze Milego dnia!!!

Isabelle27

Rozbraja mnie jego uśmiech. A co do wyglądu Heatha - też mi się podoba. Był bardzo przystojnym, oryginalnym, ciekawym mężczyzną. Ale każdy ma inne zdanie i ja go nie neguje.

dzasta90

Bo któs ocenił "twojego" ,że nie jest przystojny,to już się obgrywasz.Może tak rzeczywiście uważasz,ale napisałam delikatnie o wyglądzie tamtego,a ty zaraz w innym poście piszesz nie na temat,że był niechlujem.Napisz raz,wystarczy.

edekL

Heath według mnie był naprawdę przystojny,ponadto jak już kiedyś mówiłam bardzo lubię słuchać jego głosu (jednak piękno to rzecz gustu,a o gustach się podobno nie dyskutuje),ale gdyby był tylko bosko przystojny,miał ładny głos i nic poza tym to nie byłby moim ulubionym aktorem,może to zabrzmi trochę banalnie,ale na tyle ile o nim wiem po jego wypowiedziach i po rolach jakie wybierał myślę,że on był też piękny wewnętrznie,wielu facetów po prostu bałoby się podjąć takiej roli jakiej Heath się podjął np. w "Tajemnicy Brokecak Mountain",co świadczy o tym,że oprócz wrażliwości miał jeszcze silną osobowość i nie bał się mieć własnego zdania,mimo krytyki innych ludzi.

rrr_Angel

No widzisz Angel 53, ale po co dyskutować,jeśli ty masz inną wizję,a dokładniej taką jak my.I nie chodzi mi tu o to,że nie ma nikt prawa mówić,że Heath jest brzydki,niech sobie mówią.Każdy ma inny gust,ale post Isabelle27 sam mówi za siebie...

"Nielepiej uszanowac tego Heatha i dac mu swiety spokoj.Szacunek dla niego wielki,ale zostanmy wsrod zywych.Na przyklad Jensen Ackles??Bije na leb i szyje swoim wygladem wszytskich aktorow!Jest na czym oko zawiesic prawda? Pozdrawiam"

Za co ten szacunek?? Za wygląd czy za co??,bo przez Twój post przemawia tylko to,że najważniejszy w aktorze jest wygląd.Jak sam zawód wskazuje aktor ma grać,potrafić grać rolę,a nie tylko ładnie wyglądać.Dla mnie to żaden aktor ,który tylko ładnie wygląda na ekranie."Zawieszam oko" tylko wtedy,gdy widzę świetną grę aktorską i emocje,które przemawiają przez człowieka,który wkłada całego siebie w to co chce pokazać,a nie gdy chce pokazać jaki to nie jest przystojny.To nie aktor...

edekL

Niewiem czemu tak zywo podchodzicie do tego tematu.On byl waszym kochankiem,rodzina czy kim?Widze ze Ty to bys zaszlachtowala slowami a moze i czyms innym gdybys miala okazje.Ehh przedstawiacie wizerunek napalonej nastolatki zapatrzonej slepo w swojego idola:)Tak!Pisalam pod wzgledem wygladu:)Co do gry nie mam watpliwosci,ze,, Twoj '' jak Ty to smiesznie ujelas napewno mial o niebo lepszy warsztat artystyczny i osiagniecia niz ten ,,Moj'' haha.Smieszne:)Przezywacie go,a czlowiek sie w grobie przewraca.I to mnie najbardziej wkurza.A zreszta co mnie to obchodzi:)Pozdrawiam napalone:)Hihi

Isabelle27

No tak hehe to był zawsze dobry pretekst,że jesteśmy napalonymi nastolatkami.Jeśli tak uważasz to ok,tylko,że to Twoje posty na to wskazują,"napalone nastolatki",to te które tylko gadają jaki to ich "idol" nie jest piękny,ładny itd.
A napisałam Twój,gdyż nie za bardzo kojarzę tego wspaniałego aktora.A po za tym, to słowo było w cudzysłowieu,więc coś to oznacza.
I skąd wiesz,że przewraca się w grobie? Jak w ogóle można tak pisać.Nie wypowiadam się na ten temat nawet.

edekL

Ps. A jeśli chodzi o Twój komentarz na moim blogu,to przy moim zdjęciu jest taki "znak",który wzkazuje na to,że jestem dziewczyną.
I jestem młoda.18 lat to chyba jeszcze młodość.We wrześniu skończę 19,zapraszam;))
A psychofanka? hmm.. no wiesz ilu ludzi, tyle zdań na wybrany temat:)

dzasta90

Racja! Heath był fantastycznym aktorem i nieziemsko przystojnym facetem.