NAJLEPSZY AKTOR WSZECHCZASOW!!!
Wcale tak nie twierdze.Zapraszam tylko fanow Johnny Deppa i innych, ktorzy sa wkurwieni ,ze Ledger wskoczyl do TOP 10 do zrzedzenia.
Zaczynajcie!
Kunszt aktorski Johnnego zdecydowanie przewyższa to co zrobił Heath (chociaż nie był złym aktorem).
Dlatego denerwuje mnie taka sytuacja, że Heath jest wyżej niż Johnny. Owszem może być tam w pierwszej 20 nawet, ale wyżej niż 10 to lekka przesada.
Taka jest o tym moja opinia. Możecie mnie nie popierać w 50%, możecie mnie nie popierać w 100%, a możecie się też ze mną zgadzać. Tak czy inaczej zdania nie zmienię.
Buziaki dla fanów Johnnego
tak tak dżony jest bogiem a jego kunszt jest najwspanialszy i jakie to strasznie niesprawiedliwe, ze w tym przewspanialym i przeważnym rankingu fw dżony nie jest pierwszy...normalnie szok i łamanie prawa...
Ten ranging nie ocenia prawie wogóle gry aktorów.. to jest ranking jakby to nazwac - lubialności ? :D spojrz np. na 6 miejsce - Jensen Ackles (widzialm z jego udzialem moze 2 filmy..i ogolnie na swym koncie za duzo ich nie ma - ale z twarzy calkiem sympatyczny x) tuz przed nim Marlon Brando - geniusz.. wiec nie ma co sie czepiac ze Ledger jest na 6 .. bardzo dobrze ze tam jest !!
Masz racje, ale jak widać wiele osób tego nie rozumie, co więcej jarają sie tym rankingiem jakby to była jakaś wyrocznia świata filmu, heh.
a dla mnie cały ten ranking jest beznadziejny, bo więcej w nim "nieporozumień" niż uczciwych ocen za talent i dorobek filmowy... pozdrawiam