kolejny talent wziety do grobu... James Dean,River Pheonix,Bruce i Brandon Lee i wielu innych w tak mlodym wieku...strata dla swiata
warto doliczyc WADE'a DOMINGUEZ'a... zagral w malo filmach,ale najbardziej znany to MLODZI GNIEWNI... a co do HEATH'a... obejrzalam dzisiaj kolejny raz ZAKOCHANA ZLOSNICE... dziwnie ogladac taki film wiedzac, ze glownny bohater nie zyje.. ze wiecej nie zobacze go w innym filmie... podobne uczucia mialam ogladajac KRUKA... pozdrawiam wszystkich fanow tych wspanialych ś.p. gwiazd!
kurwa (przepraszam) możecie nie zakładać setek tak przybitych tematów? też mi szkoda tego gościa no ale ludzie opanujcie się !
Zaraz ktoś wyjedzie z tekstem "ńe chcerz to ńe czitaj" (błędy specjalnie)
ja nie wyjade z takim tekstem... ale po prostu napisze swoje zdanie.. bo wydaje mi sie, ze po to sa fora, zeby wyrazac wlasnie swoje opinie...
22.01.2008r. zmarł młody aktor, który zagrał świetne role w kilku filmach.. Ja obejrzałam z nim ZAKOCHANA ZLOSNICE oraz TAJEMNICE M.B. wydal mi sie swietny aktorem... poszukalam o nim w necie, sciagnelam jeszcze CASANOVE, czatuje na CANDY... byłam zachwycona jego gra... nie naleze do osob, ktore zachwycaja sie nad facetem aktorem i jecza, ze chcialyby za niego wyjsc, nie znajac nawet ich jezyka ojczystego... nie, to nie ja=] po prostu spodobala mi sie gra HEATHA LEDGERA... wiec zdobylalam coraz to nowe filmy z jego udzialem i powiem ze wszystkie byly swietne =] i nagle, 22.01. wchodzę na neta, wpisuje filmweb.pl, a tam info, że ten cudowny aktor nie żyje! szok! "przecież wczoraj oglądałam z nim film..." zaglądam na jego stronkę, a tutaj mnóstwo nowych tematow... ze kochamy cie heath, ze to wielki szok, ze bedziemy tesknic.. ludzie byli bardzo zaskoczeni wiadomoscia o jego smierci... tak mi sie wydawalo.. zreszta ja tez bylam w lekkim szoku... glupie jest wiec pisanie postów, że HEATH, KOCHAMY CIE... albo BEDZIEMY ZA TOBA TESKNIC.. czy SPOCZYWAJ W SPOKOJU... to glupie.. ale ze ktos napisal temat o tym, że kolejny dobry, młody aktor zmarł i to z przyczyn niezależnych od siebie (chodzi mi że to nie było samobósjtwo) to jest okej... jak kiedys ktos wejdzie na ta stronke i zobaczy taki komentarz, bedzie wiedzial, ze Heath Ledger mógl jeszcze zagral w wielu dobrych filmach... a codo twojego komentarza... zgadzam sie... glupio jest zakladac nowe posty na ten sam temat... ale coz, ludzie juz tacy bywaja.. pozdrawiam i przepraszam za taki wyczerpujacy komentarz... pa =)