Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 801 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Polsat TV

użytkownik usunięty

Będziecie dzisiaj w nocy koczować? Ja się postaram choć trudno będzie, zwłaszcza, że filmy nie są lekki :) Pozdrawiam

Ja sobie 'Candy' nagram. Mam ten filmu na liście pt koniecznie obejrzeć, cieszę się więc, że będzie ku temu okazja:)
RIP Heath

sienszan

Candy trzeba koniecznie obejrzeć!! Film jest znakomity! Jedna z najlepszych ról Heath'a :)

użytkownik usunięty
edekL

A Zjadacz Grzechów widział ktoś?

Oglądałem tylko Candy, mimo to obejrzę dzisiaj oba filmy. Łatwo nie będzie ale to dobry, swego rodzaju hołd w drugą rocznicę jego śmierci.

RIP H.L. <1979-2008>

gedzik

Ja widziałam "Zjadacz Grzechów" na eonline.pl z polskim lektorem, ale za to nie widziałam "Candy",bardzo zależy mi aby obejrzeć ten film. Ja dziś będe czekać na te dwa filmy z niecierpliwością.

Monika_16

''Candy''to jeden z najpiękniejszych filmów o miłości,jakie w życiu widziałam,jeśli nie najpiękniejszy. Prawdziwa sztuka.

użytkownik usunięty
Lilith_33

Ja kupiłem sobie jakiś napój energetyczny o nazwie "CONTROL". Wypiję go o 21 żeby nie usnąć ;D

Również jestem miłośniczką Heatha, mój absolutny numer jeden z jego udziałem to "Tajemnica Brokeback Mountain" - brak mi słów żeby opisać wrażenia po jego pierwszym obejrzeniu!!!
Jako zdeklarowana fanka HL dzisiaj obejrzę jego obydwa filmy, jutro jest sobota więc odeśpię :D

o, ciekawy pomysł. :D

open_your_eyes_filmweb

Ja jestem z natury nocnym markiem. Nie zwracam uwagi na sen,gdy jest
wieczór taki jak ten:)

użytkownik usunięty
Lilith_33

Dla mnie również Tajemnica Brokeback Mountain to numer 1. Wspaniale tam zagrał Heath, bardzo wzruszający film. Mam nadzieję, że dzisiejszy Zjadacz Grzechów okaże się niezłym filmem na 6, bo więcej nie wymagam.

Nie rozumiem tylko telewizji TVN-jako jedyna(jak narazie w Polsce)wykupiła prawo do filmu TBM-i nie rozumiem czemu nie wyświetlili go ponownie w tym roku!!!!Poprostu nie rozumiem!!!!!
A czekam na ten film z niecierpliwością!!!!

Ja już oglądałem, mogę tylko polecić filmy. Ogólnie podoba mi się postawa Polsatu brawo. : )

s1lent

Obejrzę, obejrzę. Zwłaszcza, że filmów jeszcze nie widziałam. Zaopatrzyłam się w chrupki i będę oglądać:) Od dziś nie przegapię żadnego filmu z Heathem :*
[*]

lemiracle

już za niedługo się zaczyna. gotowi? :D
ja zawsze umieram na horrorach. więc pewnie nie będę spać, ale to się wytnie.

open_your_eyes_filmweb

I jak tam, miłośnicy HL? ;)Trzymacie się po mocnym seansie? ;)"Zjadacza grzechów" mamy za sobą, teraz czas na "Candy". Swoją drogą, nie wiem dlaczego ale nieco rozbawiły mnie te dzieciaki, takie młode i zawieszone :D Przyjemnego dalszego oglądania!

agyness_2

obejrzałam sin eatera ale candy juz nie, rodzice kazali mi spac ;PP
ale obejrzę sobie, w końcu mam na płycie (dzieki aniu ;*)

rozilla

"Zjadacz grzechów" i "Candy" w Polsacie to prawdziwy rarytas dla sympatyków tego wielkiego aktora i wspomnienie jego 2 rocznicy śmierci, dlatego ogladać trzeba koniecznie bez wzgledu na godzine...a tak wogole to "Wieczór z Heatem Ledgerem" zaczął się już o 20.20 dla tych którzy posiadają "ALE Kino" i mieli okazje zobaczyć "Zakochaną Złośnicę" a także równolegle ze "Zjadaczem grzechów" emitowany był "Casanova".
Tak więc szacunek dla prezesów stacji, że pokazali te wspaniałe filmy ze świetnymi kreacjami Ledgera -> Świat o nim NIGDY nie zapomni.
R.I.P Heath Ledger (04.04.1979 - 22.01.2008)

piterek101522

Ja właśnie zbieram się do spania. Oglądnęłam Candy na Polsacie już 2 raz.
Strasznie mi się ten film podobał, genialna rola Heatha. Dziękuję Polsatowi za ten wieczór.
R.I.P [*]

Aneczkaaaaa

usnęłam na "Candy" i teraz mam straszne wyrzuty sumienia, bo bardzo chciałam obejrzeć ten film.
pewnie nie będą powtarzać. nie wiecie gdzie można go obejrzeć?

Wytrzymałam i było warto;]Wcześniej obejrzałam jeszcze "Zakochaną złośnicę" i "Casanovę"(Łączyłam z ręcznymi;)).Wczoraj miałam więc prawdziwy maraton z Heathem:)

Miło,że Polsat postanowił wyemitować dwa filmy z Ledgerem akurat w tym szczególnym dniu.W ogóle ostatnio dość często na Polsacie pojawiały się produkcje z Heathem-Najpierw "Obłędny rycerz",a później jeszcze "Patriota".Oby tak częściej:)

Oglądałem obydwa filmy, ale Zamiast Zjadacza mogliby puścić TBM.

patryk_krecik

też tak sądzę, lepiej by było.
a "zjadacza grzechów" wyłączyłam po kilkudziesięciu minutach. bałam się. xD

open_your_eyes_filmweb

Ja obejrzałam ''Sin Eater''(wczoraj ten film podobał mi się bardziej niż za pierwszym razem) i ''Candy'',a przedtem ostatnie 30 mniut ''10 things I hate about you''na Ale Kino!
Ja również dziękuję tym dwóm stacjom za ten wieczór:)

Lilith_33

Też obejrzałam:) I nie żałuję. Chociaż chwilę po tym, jak zaczął się 'Candy' to myślałam, że usnę, ale potem tak się wciągnęłam, że zapomniałam o tym, że chciało mi się spać:)
Filmy świetne a Heath genialny.
Wielkie dzięki dla Polsatu:) Oby tak dalej...

Na AleKino! był wieczór z Heathem. Leciał Casanova i Zakochana Złośnica. był jeszcze jakiś krótkometrażowy [ok. 7 min] filmik: Portret.Heath Ledger czy coś takiego :)

użytkownik usunięty
Smilex

A ja usnąłem. Co za pech :/ Jednakże dzisiaj obejrzę Candy.

Nie rozumiem tylko telewizji TVN-jako jedyna(jak narazie w Polsce)wykupiła prawo do filmu TBM-i nie rozumiem czemu nie wyświetlili go ponownie w tym roku!!!!Poprostu nie rozumiem!!!!!
A czekam na ten film z niecierpliwością!!!!

slawek1988

ja kiedyś BM ściągnęłam, więc mogę przesłać, jeżeli ktoś chce.

Gotowka

Swego czasu podawałam też link do obejrzenia online, niestety z limitem (chyba, że ktoś umie sobie poradzić :D)
http://www.kino-online.name/index.php?podstrona=wyswietl&id=2038 Proszę bardzo:)

Gotowka

ja chcę...będe wdzięczny.Pozdrawiam:):):)

slawek1988

to poproszę email. :D

Gotowka

Ja też... jeśli można.
email : Ania1797@interia.pl

Aneczkaaaaa

A masz scenę w namiocie? Pytam poważnie, bo wszystkie, które ściągałam są ocenzurowane i w tej scenie jest ciemność;) Już nawet tvn wyemitował nieocenzurowaną wersję.

edekL

tak, mam. :D

Sławek i Aneczka - jutro wyślę. (;
albo jeszcze dzisiaj.

Gotowka

To jeśli mogę to też poproszę ;)
edytkaedek@interia.pl

Gotowka

Ciekawie macie w domu, zastanówcie się co piszecie następnym razem. :)

s1lent

a co piszemy?

Gotowka

próbowałam wysłać, ale niestety jest jakiś błąd z połączeniem. spróbuje jutro. a jak nie będę mogła nadal, to wypróbuje inny email.

Gotowka

Piractwo jest raczej zabronione. Pozdro.

s1lent

masz jakiś problem? też pewnie święty nie jesteś.

Gotowka

Święty nie, ale swój rozum mam. To co ty robisz jest głupie i tylko zwracam Ci na to uwagę. :)