Będziecie dzisiaj w nocy koczować? Ja się postaram choć trudno będzie, zwłaszcza, że filmy nie są lekki :) Pozdrawiam
Ja sobie 'Candy' nagram. Mam ten filmu na liście pt koniecznie obejrzeć, cieszę się więc, że będzie ku temu okazja:)
RIP Heath
Oglądałem tylko Candy, mimo to obejrzę dzisiaj oba filmy. Łatwo nie będzie ale to dobry, swego rodzaju hołd w drugą rocznicę jego śmierci.
RIP H.L. <1979-2008>
Ja widziałam "Zjadacz Grzechów" na eonline.pl z polskim lektorem, ale za to nie widziałam "Candy",bardzo zależy mi aby obejrzeć ten film. Ja dziś będe czekać na te dwa filmy z niecierpliwością.
''Candy''to jeden z najpiękniejszych filmów o miłości,jakie w życiu widziałam,jeśli nie najpiękniejszy. Prawdziwa sztuka.
Ja kupiłem sobie jakiś napój energetyczny o nazwie "CONTROL". Wypiję go o 21 żeby nie usnąć ;D
Również jestem miłośniczką Heatha, mój absolutny numer jeden z jego udziałem to "Tajemnica Brokeback Mountain" - brak mi słów żeby opisać wrażenia po jego pierwszym obejrzeniu!!!
Jako zdeklarowana fanka HL dzisiaj obejrzę jego obydwa filmy, jutro jest sobota więc odeśpię :D
Dla mnie również Tajemnica Brokeback Mountain to numer 1. Wspaniale tam zagrał Heath, bardzo wzruszający film. Mam nadzieję, że dzisiejszy Zjadacz Grzechów okaże się niezłym filmem na 6, bo więcej nie wymagam.
Nie rozumiem tylko telewizji TVN-jako jedyna(jak narazie w Polsce)wykupiła prawo do filmu TBM-i nie rozumiem czemu nie wyświetlili go ponownie w tym roku!!!!Poprostu nie rozumiem!!!!!
A czekam na ten film z niecierpliwością!!!!
Obejrzę, obejrzę. Zwłaszcza, że filmów jeszcze nie widziałam. Zaopatrzyłam się w chrupki i będę oglądać:) Od dziś nie przegapię żadnego filmu z Heathem :*
[*]
już za niedługo się zaczyna. gotowi? :D
ja zawsze umieram na horrorach. więc pewnie nie będę spać, ale to się wytnie.
I jak tam, miłośnicy HL? ;)Trzymacie się po mocnym seansie? ;)"Zjadacza grzechów" mamy za sobą, teraz czas na "Candy". Swoją drogą, nie wiem dlaczego ale nieco rozbawiły mnie te dzieciaki, takie młode i zawieszone :D Przyjemnego dalszego oglądania!
obejrzałam sin eatera ale candy juz nie, rodzice kazali mi spac ;PP
ale obejrzę sobie, w końcu mam na płycie (dzieki aniu ;*)
"Zjadacz grzechów" i "Candy" w Polsacie to prawdziwy rarytas dla sympatyków tego wielkiego aktora i wspomnienie jego 2 rocznicy śmierci, dlatego ogladać trzeba koniecznie bez wzgledu na godzine...a tak wogole to "Wieczór z Heatem Ledgerem" zaczął się już o 20.20 dla tych którzy posiadają "ALE Kino" i mieli okazje zobaczyć "Zakochaną Złośnicę" a także równolegle ze "Zjadaczem grzechów" emitowany był "Casanova".
Tak więc szacunek dla prezesów stacji, że pokazali te wspaniałe filmy ze świetnymi kreacjami Ledgera -> Świat o nim NIGDY nie zapomni.
R.I.P Heath Ledger (04.04.1979 - 22.01.2008)
Ja właśnie zbieram się do spania. Oglądnęłam Candy na Polsacie już 2 raz.
Strasznie mi się ten film podobał, genialna rola Heatha. Dziękuję Polsatowi za ten wieczór.
R.I.P [*]
usnęłam na "Candy" i teraz mam straszne wyrzuty sumienia, bo bardzo chciałam obejrzeć ten film.
pewnie nie będą powtarzać. nie wiecie gdzie można go obejrzeć?
Wytrzymałam i było warto;]Wcześniej obejrzałam jeszcze "Zakochaną złośnicę" i "Casanovę"(Łączyłam z ręcznymi;)).Wczoraj miałam więc prawdziwy maraton z Heathem:)
Miło,że Polsat postanowił wyemitować dwa filmy z Ledgerem akurat w tym szczególnym dniu.W ogóle ostatnio dość często na Polsacie pojawiały się produkcje z Heathem-Najpierw "Obłędny rycerz",a później jeszcze "Patriota".Oby tak częściej:)
też tak sądzę, lepiej by było.
a "zjadacza grzechów" wyłączyłam po kilkudziesięciu minutach. bałam się. xD
Ja obejrzałam ''Sin Eater''(wczoraj ten film podobał mi się bardziej niż za pierwszym razem) i ''Candy'',a przedtem ostatnie 30 mniut ''10 things I hate about you''na Ale Kino!
Ja również dziękuję tym dwóm stacjom za ten wieczór:)
Też obejrzałam:) I nie żałuję. Chociaż chwilę po tym, jak zaczął się 'Candy' to myślałam, że usnę, ale potem tak się wciągnęłam, że zapomniałam o tym, że chciało mi się spać:)
Filmy świetne a Heath genialny.
Wielkie dzięki dla Polsatu:) Oby tak dalej...
Na AleKino! był wieczór z Heathem. Leciał Casanova i Zakochana Złośnica. był jeszcze jakiś krótkometrażowy [ok. 7 min] filmik: Portret.Heath Ledger czy coś takiego :)
Nie rozumiem tylko telewizji TVN-jako jedyna(jak narazie w Polsce)wykupiła prawo do filmu TBM-i nie rozumiem czemu nie wyświetlili go ponownie w tym roku!!!!Poprostu nie rozumiem!!!!!
A czekam na ten film z niecierpliwością!!!!
Swego czasu podawałam też link do obejrzenia online, niestety z limitem (chyba, że ktoś umie sobie poradzić :D)
http://www.kino-online.name/index.php?podstrona=wyswietl&id=2038 Proszę bardzo:)
A masz scenę w namiocie? Pytam poważnie, bo wszystkie, które ściągałam są ocenzurowane i w tej scenie jest ciemność;) Już nawet tvn wyemitował nieocenzurowaną wersję.
próbowałam wysłać, ale niestety jest jakiś błąd z połączeniem. spróbuje jutro. a jak nie będę mogła nadal, to wypróbuje inny email.