Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

A jeszcze jakieś 2 tygodnie temu czytałam w jakieś gazecie, że wcieli się w rolę Jokera w filmie o Batmanie i zastanawiałam się jak mu pójdzie, czy podoła, bo to taki młody aktor, a tu, że on nie żyje.

To jest straszny szok, ponieważ to taka niespodziewana śmierć kogoś kogo nigdy byśmy nie wskazali. A jeszcze rok temu z koleżanką zachwycałyśmy się jaki on przystojny był w filmie ,,zakochana złośnica", a dzisiaj on nie żyje. To takie przygnębiające...[*]

domarka

W rolę Jokera już się wcielił, ponoć bardzo dobrze. Będziemy mieli okazję obejrzeć go jeszcze w tym ostatnim filmie, ciekawe tylko kiedy wyjdzie w Polsce.

domarka

na film musimy poczekać jeszcze troche.

życie jest pełne..niespodzianek i nieoczekiawnych wydarzeń.;(

domarka

wiecie co,ja nadal..myśle że to totalna pomyłka albo głupi żart...i że Heath żyje. że wyjechał tylko gdzieś,nie mówiąc nikomu i wróci nagle,dziwiąc się że prawie cały świat go pochował,a ciało które wywozili w czarnym worku to ktoś inny. chciałabym aby tak było,ale niestety on naprawde odszedł. ;(

monciaaa

Tez chcialabym,tak bardzo...ja tak bardzo to przezylam,nie sadziłam że az tak bede się przejmować. On tak potrzebował pomocy,ale nikt mu nie pomógl...

Gladys_2

Podobno ta masażystka zadzwoniła na pogotowie dopiero pół godziny po przyjściu do apartamentu. Najpierw 3krotnie dzwoniła do Mary-Kate Olsen. Czyżby to było ważniejsze od wezwania pomocy?? Może gdyby szybciej zareagowała Heath by żył..