Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
57 988 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Dla fanek Heatha!

Dnia: 13 maja 2009 [sroda]
Godzina: 21.00
Program: Polsat

Wystapi Heath Ledger w filmie "Zakochana Zlosnica" ...

Ogladamy!? ;**
Ja napewno ;]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
MoniceCullen

hej lubię ten film. Ze wszystkich głupich komedii dla nastolatek ten jest jeszcze do przetrawienia i nawet nie przynudza.

Susan

Nie widziałam jeszcze tego filmu,w środę na pewno obejrzę.Mimo że nie przepadam za komediami w tym stylu,dla Heatha się poświęcę;)

MoniceCullen

A 16.05 (sobota) na Ale Kino! o 20 - Casanova

wiktorius

Marsz oglądać! Już za 1 godz i kilkadzieścia minut! A tylko mi przełączycie... ;D

Iss_Mk0

wam to dobrze..
ja mam po raz kolejny przejechane, chciałam sobie obejrzeć chyba 2 raz po polsku(bo po ang. znam na pamięć dialogi xD) i mamusia kochana mi nie pozwoliła bo ten film jest za późno, czyli nie dla mnie...
pozdrawiam, i życzę miłego seansu ;)

rozilla

Ja już odliczam;DD
Rozuska nie przejmuj się;)
A jak masz po angielsku to może ściągnij sobie napisy,albo mogę Ci przesłać jak chcesz:)

edekL

ja sobie moge poszukac sama, ale niestety dziś nie mogę obejrzeć ;(

pozdrawiam;)

rozilla

Ok;) A ja mam pytanie: Czy ma ktoś "'Candy" z polskim tłumaczeniem?? Bo ja mam z napisami.A ostatnio na lekcji mieliśmy o narkotykach,a dokładniej o książce "My dzieci z dworca ZOO" i o "Pamiętniku narkomanki" i mieliśmy oglądać jakiś film o narkomanach.I większość już widziała "My dzieci z dworca ZOO", więc nauczycielka pytała Nas czy ma ktoś jakiś inny film.To ja się oczywiśćie zgłosiłam, że mam "Candy", a że nikt go nie zna, to mam przynieść.Tylko oczywiście wspaniałej młodzieży nie chce się czytać.Więc pomóżcie;) W końcu chcę pokazać im wspaniały film:]

edekL

ja mam od blondanki, ale nawet bez napisów, choć tak szczerze mi to nie przeszkadza, często się powtarza słowo o fuck, ale inne też w miare rozumiem, więc raczej bi nie pomoge ;(

pozdrawiam;)

ps. edekL jak spróbuje to morze nawet jutro zaczne cię rysowac ;)

rozilla

Pusc im Trainspotting albo Requiem dla Snu, an nie Candy. Tamte filmy naprawde robia wrazenie.

Cieciuch

Chętnie:) Ale jeśli ściągnę to pewnie też po angielsku i trzeba będzie napisy...

edekL

edekL ja mam Candy z polskim tłumaczeniem ;)

dzasta90

Coś ty, wyślesz mi ???

edekL

Tak:) tylko w jaki sposób?? co proponujesz?

dzasta90

No właśnie myślę jak.Przez pocztę się nie da, nawet gdybyś przycinała kawałkami, bo to tylko do 50Mb i to byś musiała po 5 min przycinać jak i nie mniej:D
Pozostaje poczta Polska ;DD
Może po prostu nagraj mi na płytkę i wyślij?:) Mogę Ci oddać pieniądze za płytę i znaczek:) Albo zrewanżuję się też jakimś filmem :)

edekL

OK to tylko musisz mi podać adres. I postaram się to ci jutro wysłać :)

dzasta90

A podasz maila,nk,you tube lub cokolwiek:D?? Bo nie będę tutaj pisać swoich danych:DD

edekL

a jak ja moge cie znalezc na naszej klasie?/

dzasta90

Wejdź do mnie tutaj na blog.Napisze Ci w pierwszym temacie.Bo tam mogę usunąć, a tu już nie;)

edekL

ok już wchodzę, czekam aż napiszesz :):)

dzasta90

Już napisałam, w pierwszym temacie "diva powróciła".Jest tylko jeden koment, więc znajdziesz;)