Dla fanek Heatha!
Dnia: 13 maja 2009 [sroda]
Godzina: 21.00
Program: Polsat
Wystapi Heath Ledger w filmie "Zakochana Zlosnica" ...
Ogladamy!? ;**
Ja napewno ;]
hej lubię ten film. Ze wszystkich głupich komedii dla nastolatek ten jest jeszcze do przetrawienia i nawet nie przynudza.
Nie widziałam jeszcze tego filmu,w środę na pewno obejrzę.Mimo że nie przepadam za komediami w tym stylu,dla Heatha się poświęcę;)
wam to dobrze..
ja mam po raz kolejny przejechane, chciałam sobie obejrzeć chyba 2 raz po polsku(bo po ang. znam na pamięć dialogi xD) i mamusia kochana mi nie pozwoliła bo ten film jest za późno, czyli nie dla mnie...
pozdrawiam, i życzę miłego seansu ;)
Ja już odliczam;DD
Rozuska nie przejmuj się;)
A jak masz po angielsku to może ściągnij sobie napisy,albo mogę Ci przesłać jak chcesz:)
Ok;) A ja mam pytanie: Czy ma ktoś "'Candy" z polskim tłumaczeniem?? Bo ja mam z napisami.A ostatnio na lekcji mieliśmy o narkotykach,a dokładniej o książce "My dzieci z dworca ZOO" i o "Pamiętniku narkomanki" i mieliśmy oglądać jakiś film o narkomanach.I większość już widziała "My dzieci z dworca ZOO", więc nauczycielka pytała Nas czy ma ktoś jakiś inny film.To ja się oczywiśćie zgłosiłam, że mam "Candy", a że nikt go nie zna, to mam przynieść.Tylko oczywiście wspaniałej młodzieży nie chce się czytać.Więc pomóżcie;) W końcu chcę pokazać im wspaniały film:]
ja mam od blondanki, ale nawet bez napisów, choć tak szczerze mi to nie przeszkadza, często się powtarza słowo o fuck, ale inne też w miare rozumiem, więc raczej bi nie pomoge ;(
pozdrawiam;)
ps. edekL jak spróbuje to morze nawet jutro zaczne cię rysowac ;)
No właśnie myślę jak.Przez pocztę się nie da, nawet gdybyś przycinała kawałkami, bo to tylko do 50Mb i to byś musiała po 5 min przycinać jak i nie mniej:D
Pozostaje poczta Polska ;DD
Może po prostu nagraj mi na płytkę i wyślij?:) Mogę Ci oddać pieniądze za płytę i znaczek:) Albo zrewanżuję się też jakimś filmem :)