[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][ *][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Jestem w szoku... Na początku myslałam, że to dowcip...
[ * ] Wierzę, że jest teraz w lepszym miejscu....
Rest in peace Heath[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Rest In Peace [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
To jakiś głupi żart?! Jeden z najlepszych aktorów, z charakterystycznymi dołeczkami... ;(
[*] - Ścinawka Średnia i cała Kotlina Kłodzka rozpacza [*]
Zapamiętam go w ''Zakochanej Złośnicy'' jako bohatera komediowego...
Wielkim fanem nigdy nie byłem ale ceniłem go za to jak się potrafił rozwijac. Właśnie, potrafił.
Smutek i pustka.
do tej pory nie moge uwierzyć. [*][*]
teraz dopiero dotarło do mnie jak kruche jest życie..[*][*][*]
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(* )(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Niech ci ziemia lekka bedzie, Heath.. :(
bedziesz zyl w naszej pamieci i we wspaniałych filmach z twoim udziałem...
tak teraz sie przescigajcie kto ile swieczek zapali... zenada
proponuje jeszcze w kazda rocznice jego smierci zapalac w tym poscie swieczki....
a tak w ogole to fakt szkoda aktora bo mial talent i mogl zagrac jeszcze w kilku dobrych filmach ale zeby robic z tego taka popisowke to sie troche zastanowcie nad soba Wy "wrazliwi" i tak pewnie za tydzien bedziecie mieli to w **** bo to nie jest nikt wam bliski znaliscie go tylko z ekranu tv lub kinowego.
Mozna wypowiedziec sie na temat jego smierci a nie stawiac jakies pierd... swieczki na poziomie onetowych pyskowek... Szkoda mi jest jego naprawde, bo mam troche mniej lat ale smierc w tak mlodym wieku to jest tragedia, to jest cos czego nie jest sie w stanie pojac i ogarnac umyslem... Mam tylko nadzieje, ze chlopak po premierze "Dark Knighta" rozrosnie sie do potegi na miare Brandona Lee... Zegnaj na zawsze, pozostaniesz w naszej pamieci bardzo dlugo...
[*] zawsze będę Go pamiętać z roli choćby w "Obłednym rycerzu", który był pierwszym filmem z jego udziałem, który oglądałam [*]
[*]
świetny aktor-widziałem wiele jego ról-bardzo mi się podobały. Chciałem iść w tym roku na "Dark Knight"...
:(
[*] [*] [*] Nic nie wyrazi żalu i bólu będących reakcją na takie wieści... Los jest niesprawiedliwy, a życie tak kruche...