Świetny aktor, szkoda że nie będziemy mogli podziwiać go w nowych rolach. Pozostanie w naszej pamięci.[*]
szok szok szok jak dziś o tym przeczytałam to myślałam ze to jakieś żarty !ale nie ...niestety nie....
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
odkąd się dowiedziałem, cały dzień jestem dziś w szoku...bardzo obiecujacy talent...odszedł...na zawsze:/
Trzeba przyznać że Heath Ledger był znakomitym aktorem. Obejrzałem z nim kilka filmów i zauważyłem, że nie jest średniakiem tylko energiczną osobą która zawsze jest w centrum uwagi. To straszne umrzeć w tak młodym wieku! RIP!!!
[*]
Nie sądziłam, że wiadomość o śmierci kogoś ze "szklanego ekranu" może mną tak wstrząsnąć... Po prostu tragedia. Ogromna strata. Teraz, pozostanie wiecznie młody...
[*] [*] [*]
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Goodbay...To takie nienaturalne...Przeżyć śmierć artysty zupełnie jak w '94 gdy umarł wokalista Nirvany...
[*]
[*]
Żegnaj Heath... Na zawsze zostaniesz z nami w swoich filmach... Nie będziesz zapomniany
Heath Ledger
1979-2008
RIP
[*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][ *][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][ *][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*]*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]*][*][*][*][*][*][*][*]
to niemożliwe ...będzie mi go bardzo brakowało, do tej pory nie mogę uwierzyć w to co się stało...żegnaj...
_I_
.I.