'Ulubieńcy bogów umierają młodo, lecz później żyją wiecznie w ich towarzystwie' - Fryderyk Nietzsche :(
[*][*][*][*][*][*]
rest in peace!!!!! jestes najlepszy!!!! nie zapomnimy o tobie!!!!!!!! [*][*]:* ;(;(;( ogromna strata;(
Eh. Zawsze jakoś tak przykro się robi, gdy umiera ktoś tak młody. Heath miał jeszcze całe życie przed sobą... [*]
Pozdrawiam.
Szok, szok!
Nie znoszę takich sytuacji, kiedy siadam i myślę: 'czamu tak, a nie inaczej'.
To ogromna strata. Tak przykro,że nie będzie nam dane ujrzeć go w innych produkcjach...
Ciężko w to uwierzyć, naprawdę... taki wspaniały aktor i taki młody człowiek...
Dołanczam się i zapalam świeczkę...
[*]
Zawsze będziemy pamiętać o tobie Heath...
A czytaliście o tej antygejowskiej organizacji, która właśnie w tym okresie ma zamiar protestować i manifestować własne poglądy?
niektórzy ludzie nie mają wyczucia.
Szkoda, szkoda. Dobry aktor, w przyszłości mógł zagrać wiele ról. [*]
[*]
oglądałem z nim mnóstwo filmów ale dopiero teraz do szczygłem że w ogóle grał w nich świetnie... szkoda tylko że po śmierci zdajemy sobie sprawę, że będzie nam brakować aktora którego znamy tylko z widzenia nic więcej.
[*]
Nadal jestem w niemałym szoku. Naprawdę zapowiadał się na świetnego aktora, Marlon Brando młodego pokolenia [*]
Rest in peace.....................................
[*]
;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nie znoszę tandetnych akcji zapalania świeczek wszystkiemu co przestało się ruszać...
...ale w tym wypadku...to był Heath...a teraz nie żyje :(
Zakochałam sie w Nim patrząc na Obłędnego Rycerza... nie umiem sie pogodzić z tą ogromną stratą;(
[*]