dlaczego z filmografii Heatha zniknal ostatni film, w ktorym bral udzial? Imaginarium of Doctor Parnassus? raczej jest to dosc zasadniczy nietakt!
Właśnie dopiero teraz to zauważyłam.Co to w ogóle ma znaczyć?To ,że sceny z udziałem Heatha zostały usunięte z tego filmu??Czy to że zagrał tam krótki odcinek (bo reszty już niestety nie zdążył)i filmweb już nie zalicza Go do niego?!Przecież to był Jego ostatni film!;( Jak tak można?!
Właśnie ja też nie wiem o co chodzi. Ten film znika i pojawia się, aby znowu gdzieś przepaść. A sceny na 100% nie zostały anie nie zostaną usunięte.
Ej włąśnie ja też nie rozumiem wkońcu tam zagrał może nie dużo ,ale jednak to coś =] Włśnie kupiłam sobie Bravo ale tylko dla plakatu Jokera =] jest też tam powód śmierci Heatha i informacje o zatajaniu śmierci Heatha przez Mery-Kate :/ Warto Kupić!!!
Monika ma racje - warto :) Dzisiaj sie przelamalem i kupilem bravo (nawet nie pytajcie jak na mnie w sklepie patrzyli :pp) no i tylko zostawilem plakat i notke o jego smierci a reszte wywalilem na miejscu xD
Dosc ciekaweh rzeczy tam pisza tylko nie wiadomo ile w tym prawdy bo niestety bravo to nie jest za bardzo opiniotwórcza gazeta...
Zgadzam się-heh,ale też się przełamałam dzisiaj;]W tym artykule piszą min.,że ta masażystka,która znalazła ciało Heatha zadzwoniła na policję i po karetkę dopiero po 45 min!Może gdyby nie to,że tak późno to zrobiła jakimś cudem dało by się jeszcze uratować Go ;'(Niestety tego już się nie dowiemy...;'(
Kurczę.. Jutro lecę po Bravo..^^ Mam nadzieję,że fanki Heath'a nie wykupiły jeszcze wszystkich egzemplarzy...:)
Chyba malo kto wie o tym plakacie, bo jak ja chodzilem po sklepach to wszedzie bylo duzo egzemplarzy.
Ale jak ktos by jakos tego nie kupil to jak ktos bedzie chcial to moge wrzucic skan tej notki bo plakatu na nie wiele Wam sie zda :) (ale i tak pewnie juz wszedzie na necie jest)
Nie chodzi o samo dowiadywanie się.. My to już wiemy.. Chodzi o to, żeby zobaczyć jak o nim piszą kolorowe gazetki dla nastolatek :/ No i ten plakat..:) CO prawda takie samo zdjęcie w necie jest, ale nie w takim rozmiarze..:D
Aha, to musi być bardzo interesująca sprawa dowiedzieć się "jak o nim piszą kolorowe gazetki". Wierz mi, że nic w tym interesującego, a nagłówek coś tam 'Bravo na tropie mrocznej śmierci' jest żenujący i mam ochote się na to wyżygać. Poza tym, odezwała się nie-nastolatka...
Ja akurat kupilem barvo tylko dla plakatu, nawet nie wiedzialem ze w srodku jest ta notka. I tak tam pisze to co wszedzie tylko przy doborze innych slow...
yhh.. każdy ma prawo pisać swoją opinie na ten temat.. nastolatki i nie nastolatki..:) Tobie nic do tego.. po prostu chciałam zobaczyć co piszą kolorowe pisemka a ty od razu to krytykujesz...