Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 639 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

co by się inni nie gotowali ;)

rozilla

Ja kiedys na Mgłe poszedlem z dziewczyna.
I do dzisiaj mam uraz.
Jak przypominam sobie scene z nabojami, to mam ochote wbic sobie widelec w tetnice.

kotto18

Nie oglądałam, ale mam na kompie.

Ooo Rozi, Kotto już zajęty;) taki żart:P

edekL

o nie edek! jak mogłaś! myślałam że sie znamy a ty... ! xD
ok. już się uspokoiłam xD przepraszam, zapomniałam dziś wszystkich leków :D

rozilla

:D wiem, że wiesz, że żartuję ;))

edekL

no wiem, lubie czasem pisac jak napalona 13-stak

lecę się kąpać niedługo wrócę xD

rozilla

A ja lecę na Barwy szczęścia, wiem wiem jak możesz to oglądać:DD Ale po prostu lubię ;P

rozilla

No no no ;)

kotto18

jetsem, troche mnie zeszło bo musiałam sobie jeszcze herbatkę zrobić ;))

polakierowałam już wisiorki dla koleżanek, chciały takie połamane serca, ale na prawę mi isę udały, i zrobiłam zobie kolczyka, nie robie dwóch, bo nie potrafię zrobić takich samych, a ten najnowszy to joker xD, mam jeszcze Michaela, buke z muminków, małą mi, krecika miałam ale sprzedałam, i jeszcze kilka dłoni, więc mam w czym wybierać xD

ok. kończe pisac o moich wyrobach ;P, może ktoś chce kupic xD

kotto, miałam dziś nadzieję że się dowiem ile masz lat... ;PP

rozilla

Cześć Dziewuchy:) EdekL stęskniłam się za Tobą:) Cześć Rozi i KAOS:) A właśnie KAOS pytałaś o fajne filmy, ja niedawno oglądałam "Siedem dusz" i nie mogę zapomnieć tego filmu...piękny...wzruszający...polecam:) Dzisiaj go oglądałam z moimi chłopakami na lekcjach i bardzo się im podobał:)
Rozi coś Ty dzisiaj taka nieśmiała, Kotto czeka, wracaj:)

blondanka

no aniu, wiedziąłm że przyjdziesz koło 20, ja niestety za niedługo bede musiała lecieć, posiedze do 21, ale bede musiała cicho pisac żeby mnie rodzice nie usłyszeli ;P

rozilla

Ty to jesteś artystka normalnie:) dzięki Bogu, że ja już dawno mam za sobą czasy szlabanów i ukrywania się przed rodzicami:) Rozi dorastaj szybko;)))

blondanka

pewnie ze jestem artystka, bedę chciała zdawać do liceum plastycznego w zakopanym ;PP
jutro, jak będzie jasno to poszukam wszystkich moich kolczyków zrobie fotke i wam pokarze ;P

blondanka

rozilla >> ja nie moge sie tak wszesnie ujawnic ;)
Wszystko w swoim czasie. Przedział wiekowy znasz, wiec jakies wyobrazenie juz posiadasz.

kotto18

grrr... wiedz, że ja cie nie chce podrywac <blondanka!!!> tylko dobrze jest coś tam wiedziec o osobie z która sie pisze, no nie, a ten podizał 20-24 to bardzo niedokłane jest, bo jak dla mnie 4 lata to dużo..

rozilla

No przeciez wiadomo ,ze to tylko takie zarty ;)
Kiedys powiem ;D

kotto18

oki, oki, jaki film niedawno oglądałeś???

rozilla

A ja kiedyś myślałam, że będę tu najmłodsza;) Ale jest ok.Chociaż z jednej strony to chętnie bym sobie odjęła kilka lat ;D a już napewno rok;)

Barwy się skończyły ;P

edekL

chciałabyś xD
jak na razie jak tu jestem maskotką ;PP
dobrze że się juz skoczyły ;DD

rozilla

Wczoraj ogladalem Wojne polsko-ruska

rozilla

Nawet nie wiesz jak chciałabym być w Twoim wieku:) Można pomarzyć ;)

edekL

Oj Rozilla nie przepada chyba za tym filmem ;)

edekL

??

kotto18

podpowiedź: jej blog

edekL

A tak w ogóle szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie, bo miałam pomysł by wybrać się razem na premiere Imaginarium ;) Fajny pomysł, ale ciężki do zrealizowania.

edekL

Aaaaa.... O to chodzi.
Dla mnie film taki nawet spoko. Nie lubie Masłowskiej , generalnie jak pojawiala sie w filmie to mialem mdlosci. A jak juz otworzyla buzie to pfff.. to chyba przewinalem ten fragment. Nie wiem na co ona tam była.
Chcecie to bijcie, plujcie ! Ale dla mnie Masłowska to ma chyba lekki autyzm. W dodatku przereklamowana baardzo !

kotto18

A ja nie oglądałam to nie wiem jak to tam wygląda.Ale tak jak Rozi nie przepadam za polskimi filmami.Niektóre nawet są ok, ale ogólnie rzecz biorać to nie lubię.

edekL

EdekL, a ja co mam powiedzieć? czy w związku z byciem babcią na forum mam popełnić samobójstwo?:))) ale dawno z Tobą nie klikałam, wieki całe...:)

blondanka

To właśnie jak dowiedziałam się, że jesteś troszkę starsza ode mnie, potem Polala i Jarek to mysłałam, że ja tu jestem taka mała ;))
A tak sobie marudzę :) Wiek nie gra roli jak są wspólne tematy:)

edekL

I tu się zgadzam:))) W sumie Polala jest młodsza ode mnie, więc wiodę tu prym:) Ma to też swoje dobre strony;)

blondanka

no tak, nie za bardzo lubie ogólnie polskie filmy, a polskie plakaty, bleee, masakara,bardzo lubie trainspotting, więc nie mogłam przepoleć tego plakatu, moja ciocio-znajoma była w kinie z chłopakiem na wojnie, poiedziała że beznadzieja, jej się nie podobało, a mamy dosyc podobny gust, to ja wolę nie oglądac ;)

blondanka

Ktoś musi :) Ja do takiej funkcji się nie nadaję.Zawsze uciekałam od bycia przewodniczącym, skarbnikiem i takie tam ;) Boję się takiej odpowiedzialności.Tez podziwiam Cię, że jesteś nauczycielką, ja nie wiem chyba bym szału dostała ;)

edekL

Nie jest tak źle, zresztą uczę w męskiej szkole, więc z facetami można się prędzej dogadać, bo są konkretni i wiedzą czego chcą:) Już widzę jak Rozi umiera z zazdrości, że mam w zasięgu wzroku tylu siedemnastolatków:))) żartuje oczywiście:)
Opuszczam WAS i do poklikania podczas weekendu:)buziaki dla wszystkich:)

blondanka

No to ja też chyba opuszczam, bo cóż Rozi też poszła, Kotto chyba siedzi gdzie indziej;)

edekL

Kotto musiał troche popracowac ;)
Pozdrawiam

edekL

hehe, blondanka, jak ty mnie dobrze znasz ;))
umieram, w nocy sie obudziłam bo mnie brzuch strasznie bolał, okazało isę że brat mnie jakimś podłym wirusem zaraził, więc prawdopodobnie bedę tu dziś cały dzień sama ;(

wracajcie !

rozilla

witam panie :D ( i panów ) :D heh blondanka to Ty starsza od EdekLa jesteś ?? a myślałam ze młodsza ;D heh a 7 dusz widziałam już prawie rok temu :) całkiem fajny i dałam 9/1O (coś w nim brakuje) :p a tak w ogóle to jestem happy bo zaczęły się ferie i w końcu skończyłam czytać książkę z którą męczyłam się już 2 tygodnie :D ( wywiad z wampirem ) :p hehe

KAOS_79

hey, jest tu ktoś???

użytkownik usunięty
rozilla

Tak. :)

użytkownik usunięty
KAOS_79

O KAOS.. jesteś. Czy pozwoliłabyś się jeszcze raz wykorzystać? :) Wiem jak to zabrzmiało..:D.. ale chodzi mi tylko o jeszcze jeden plik z youtuba.:)

użytkownik usunięty

Dokładniej to chodzi mi o muzykę z tego.. albo cały ten plik..

http://www.youtube.com/watch?v=spBZvg6fu_c&feature=player_embedded

Ofcourse jeśli chcesz i masz czas.:)

użytkownik usunięty
kotto18

Wiesz co Kotto, "Mgła" to była największa trauma mojego życia. Jeszcze oglądałam ten film w bardzo ważnym
momencie mojego życia, a tu takie koszmarne doświadczenie. Sam pomysł rze sceną z nabojami co najmniej
paranoiczny! Coś strasznego! Nigdy nie poleciłabym nikomu tego filmu!Nota 6,41 to i tak stanowczo za dużo
jak na ten gniot. Ode mnie dostał 1, bo to faktycznie było nieporozumienie!

użytkownik usunięty
rozilla

Buongiorno moi Kochani!!

Widzę, że już byłam wywoływana kilakrotnie do tablicy! ;) Stęskniłam się za Wami moje KWA!!! Nie
zapominajcie, że ja powołałam tą nazwę do życia ;) Dobra, dobra..Przejdę zatem do sedna większości wątków.
Mój nick to Polala, mam 26 lat i może to na tyle ;))

Obiecuję stawiać się na Forum, w miarę wolnych chwil! Co do filmów, z czystym sumieniem mogę Wam polecić
fenomenalne "Bękarty wojny", obok "Pulp Fiction" i "Grindhouse" to jest mój numer jeden Tarantino!
Rewelacyjny Brad Pitt, Christopher Waltz i Til Schweiger, rewelacyjny numer Dawida Bowie w jednym
momencie, fenomenalnie zagrane, spójne, doskonała kondycja Tarantino!

Poza tym polecam Wam "Miłość Larsa" - mnie bardzo ujął, mimo, że fabuła niekonwencjonalna! Zresztą na
moim profilu możecie sobie odnaleźć filmy, które uważam za godne obejrzenia!

To na początek...;)

;*

polala! nie wieżę własnym oczom! wropciłaś!
tesknilam za toba :')
zaraz się tu rozkleję, ok. obiecaj że już nie opóścisz nas, bo bez ciebie to tak strasznie pusto jest, blondanka za niedługo przyjdzie, to będzie gt majonez ;PP

użytkownik usunięty
rozilla

Obiecuję, że już Was nie opuszczę! ;))

mam nadzieję ;PP

rozilla

kotto ;)
co ty tak cicho??
anka mogła by przyjść ;P

rozilla

blondanka ;))napisze coś sensowniejszego jak obejżę film ;))

rozilla

kotto sory ze dopiero teraz :p zaraz wyśle :D

Witam polale :D fajny avek :D ... emm tez b. lubię filmy Tarantina ale nie wiem czemu wszyscy sie tak tym pulp fiction zachwycają :/ dla mnie film był co najmniej nudy i dałam za niego 7/1O tylko za fajna role Travolty i oczywiście za ten taniec :D

.... a kotto wysłałam te muzykę z tego ... mogę tez cały filmik ale nie wiem czy o to ci chodziło i czy chcesz :p

KAOS_79

Witam witam.
Wybaczcie ,ze tak pozno dzisiaj, ale mialem troche problemow :)

I troszke nie wiem o co chodzi z tym wysylaniem czegos do mnie ;)

kotto18

KAOS pomyliła Cię pewnie z Yareckim ;))
Ja też dopiero teraz wróciłam.Jutro będę dłużej, w końcu weekend:] Choć wieczorem to pewnie i tak nikogo nie będzie;)