Ja kiedys na Mgłe poszedlem z dziewczyna.
I do dzisiaj mam uraz.
Jak przypominam sobie scene z nabojami, to mam ochote wbic sobie widelec w tetnice.
o nie edek! jak mogłaś! myślałam że sie znamy a ty... ! xD
ok. już się uspokoiłam xD przepraszam, zapomniałam dziś wszystkich leków :D
jetsem, troche mnie zeszło bo musiałam sobie jeszcze herbatkę zrobić ;))
polakierowałam już wisiorki dla koleżanek, chciały takie połamane serca, ale na prawę mi isę udały, i zrobiłam zobie kolczyka, nie robie dwóch, bo nie potrafię zrobić takich samych, a ten najnowszy to joker xD, mam jeszcze Michaela, buke z muminków, małą mi, krecika miałam ale sprzedałam, i jeszcze kilka dłoni, więc mam w czym wybierać xD
ok. kończe pisac o moich wyrobach ;P, może ktoś chce kupic xD
kotto, miałam dziś nadzieję że się dowiem ile masz lat... ;PP
Cześć Dziewuchy:) EdekL stęskniłam się za Tobą:) Cześć Rozi i KAOS:) A właśnie KAOS pytałaś o fajne filmy, ja niedawno oglądałam "Siedem dusz" i nie mogę zapomnieć tego filmu...piękny...wzruszający...polecam:) Dzisiaj go oglądałam z moimi chłopakami na lekcjach i bardzo się im podobał:)
Rozi coś Ty dzisiaj taka nieśmiała, Kotto czeka, wracaj:)
no aniu, wiedziąłm że przyjdziesz koło 20, ja niestety za niedługo bede musiała lecieć, posiedze do 21, ale bede musiała cicho pisac żeby mnie rodzice nie usłyszeli ;P
Ty to jesteś artystka normalnie:) dzięki Bogu, że ja już dawno mam za sobą czasy szlabanów i ukrywania się przed rodzicami:) Rozi dorastaj szybko;)))
pewnie ze jestem artystka, bedę chciała zdawać do liceum plastycznego w zakopanym ;PP
jutro, jak będzie jasno to poszukam wszystkich moich kolczyków zrobie fotke i wam pokarze ;P
rozilla >> ja nie moge sie tak wszesnie ujawnic ;)
Wszystko w swoim czasie. Przedział wiekowy znasz, wiec jakies wyobrazenie juz posiadasz.
grrr... wiedz, że ja cie nie chce podrywac <blondanka!!!> tylko dobrze jest coś tam wiedziec o osobie z która sie pisze, no nie, a ten podizał 20-24 to bardzo niedokłane jest, bo jak dla mnie 4 lata to dużo..
A ja kiedyś myślałam, że będę tu najmłodsza;) Ale jest ok.Chociaż z jednej strony to chętnie bym sobie odjęła kilka lat ;D a już napewno rok;)
Barwy się skończyły ;P
A tak w ogóle szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie, bo miałam pomysł by wybrać się razem na premiere Imaginarium ;) Fajny pomysł, ale ciężki do zrealizowania.
Aaaaa.... O to chodzi.
Dla mnie film taki nawet spoko. Nie lubie Masłowskiej , generalnie jak pojawiala sie w filmie to mialem mdlosci. A jak juz otworzyla buzie to pfff.. to chyba przewinalem ten fragment. Nie wiem na co ona tam była.
Chcecie to bijcie, plujcie ! Ale dla mnie Masłowska to ma chyba lekki autyzm. W dodatku przereklamowana baardzo !
A ja nie oglądałam to nie wiem jak to tam wygląda.Ale tak jak Rozi nie przepadam za polskimi filmami.Niektóre nawet są ok, ale ogólnie rzecz biorać to nie lubię.
EdekL, a ja co mam powiedzieć? czy w związku z byciem babcią na forum mam popełnić samobójstwo?:))) ale dawno z Tobą nie klikałam, wieki całe...:)
To właśnie jak dowiedziałam się, że jesteś troszkę starsza ode mnie, potem Polala i Jarek to mysłałam, że ja tu jestem taka mała ;))
A tak sobie marudzę :) Wiek nie gra roli jak są wspólne tematy:)
I tu się zgadzam:))) W sumie Polala jest młodsza ode mnie, więc wiodę tu prym:) Ma to też swoje dobre strony;)
no tak, nie za bardzo lubie ogólnie polskie filmy, a polskie plakaty, bleee, masakara,bardzo lubie trainspotting, więc nie mogłam przepoleć tego plakatu, moja ciocio-znajoma była w kinie z chłopakiem na wojnie, poiedziała że beznadzieja, jej się nie podobało, a mamy dosyc podobny gust, to ja wolę nie oglądac ;)
Ktoś musi :) Ja do takiej funkcji się nie nadaję.Zawsze uciekałam od bycia przewodniczącym, skarbnikiem i takie tam ;) Boję się takiej odpowiedzialności.Tez podziwiam Cię, że jesteś nauczycielką, ja nie wiem chyba bym szału dostała ;)
Nie jest tak źle, zresztą uczę w męskiej szkole, więc z facetami można się prędzej dogadać, bo są konkretni i wiedzą czego chcą:) Już widzę jak Rozi umiera z zazdrości, że mam w zasięgu wzroku tylu siedemnastolatków:))) żartuje oczywiście:)
Opuszczam WAS i do poklikania podczas weekendu:)buziaki dla wszystkich:)
hehe, blondanka, jak ty mnie dobrze znasz ;))
umieram, w nocy sie obudziłam bo mnie brzuch strasznie bolał, okazało isę że brat mnie jakimś podłym wirusem zaraził, więc prawdopodobnie bedę tu dziś cały dzień sama ;(
wracajcie !
witam panie :D ( i panów ) :D heh blondanka to Ty starsza od EdekLa jesteś ?? a myślałam ze młodsza ;D heh a 7 dusz widziałam już prawie rok temu :) całkiem fajny i dałam 9/1O (coś w nim brakuje) :p a tak w ogóle to jestem happy bo zaczęły się ferie i w końcu skończyłam czytać książkę z którą męczyłam się już 2 tygodnie :D ( wywiad z wampirem ) :p hehe
O KAOS.. jesteś. Czy pozwoliłabyś się jeszcze raz wykorzystać? :) Wiem jak to zabrzmiało..:D.. ale chodzi mi tylko o jeszcze jeden plik z youtuba.:)
Dokładniej to chodzi mi o muzykę z tego.. albo cały ten plik..
http://www.youtube.com/watch?v=spBZvg6fu_c&feature=player_embedded
Ofcourse jeśli chcesz i masz czas.:)
Wiesz co Kotto, "Mgła" to była największa trauma mojego życia. Jeszcze oglądałam ten film w bardzo ważnym
momencie mojego życia, a tu takie koszmarne doświadczenie. Sam pomysł rze sceną z nabojami co najmniej
paranoiczny! Coś strasznego! Nigdy nie poleciłabym nikomu tego filmu!Nota 6,41 to i tak stanowczo za dużo
jak na ten gniot. Ode mnie dostał 1, bo to faktycznie było nieporozumienie!
Buongiorno moi Kochani!!
Widzę, że już byłam wywoływana kilakrotnie do tablicy! ;) Stęskniłam się za Wami moje KWA!!! Nie
zapominajcie, że ja powołałam tą nazwę do życia ;) Dobra, dobra..Przejdę zatem do sedna większości wątków.
Mój nick to Polala, mam 26 lat i może to na tyle ;))
Obiecuję stawiać się na Forum, w miarę wolnych chwil! Co do filmów, z czystym sumieniem mogę Wam polecić
fenomenalne "Bękarty wojny", obok "Pulp Fiction" i "Grindhouse" to jest mój numer jeden Tarantino!
Rewelacyjny Brad Pitt, Christopher Waltz i Til Schweiger, rewelacyjny numer Dawida Bowie w jednym
momencie, fenomenalnie zagrane, spójne, doskonała kondycja Tarantino!
Poza tym polecam Wam "Miłość Larsa" - mnie bardzo ujął, mimo, że fabuła niekonwencjonalna! Zresztą na
moim profilu możecie sobie odnaleźć filmy, które uważam za godne obejrzenia!
To na początek...;)
;*
polala! nie wieżę własnym oczom! wropciłaś!
tesknilam za toba :')
zaraz się tu rozkleję, ok. obiecaj że już nie opóścisz nas, bo bez ciebie to tak strasznie pusto jest, blondanka za niedługo przyjdzie, to będzie gt majonez ;PP
kotto sory ze dopiero teraz :p zaraz wyśle :D
Witam polale :D fajny avek :D ... emm tez b. lubię filmy Tarantina ale nie wiem czemu wszyscy sie tak tym pulp fiction zachwycają :/ dla mnie film był co najmniej nudy i dałam za niego 7/1O tylko za fajna role Travolty i oczywiście za ten taniec :D
.... a kotto wysłałam te muzykę z tego ... mogę tez cały filmik ale nie wiem czy o to ci chodziło i czy chcesz :p
Witam witam.
Wybaczcie ,ze tak pozno dzisiaj, ale mialem troche problemow :)
I troszke nie wiem o co chodzi z tym wysylaniem czegos do mnie ;)