Kiedy mi się zachce:D A tak poważnie to przestwiłam się już na inny tryb.Wracam ze szkoły o 23.Siedze do 2 ;) Rano wstaje o 12 a szkoła dopiero o 15 :)
Oj chciałabym żeby to już były studia:)
Niestety jestem trochę opóźniona:D Jak narazie chodzę wieczorowo do liceum 2 letniego.Wcześniej uczyłam się w zawodówce, sytuacja mnie do tego tak jakby zmusiła.Ale chociaż mam jakiś tam zawód i można dorabiać na pół etatu:)
Generalnie to lekcje kończą się o 20.20, ale ja dojeżdzam, a pociąg mam dopiero 22.25 także trzeba czekać.Ale nie jest źle:)Wypada mieć średnie i maturę ;))
Co to jeszcze nie wiem, ale raczej nic związanego z finansami itp., bo niestety z matematyki jestem słaba.
Mimo wszystko wolałabym coś co łączy się z moimi zainteresowaniami:)
Może architektura wnętrz albo fotografia.Tez coś z filemm, ale to już marzenia;))
A to rezygnuję ;D
No ja nie znoszę matmy, co na to poradzę ;)
Wolałabym iśc coś w stronę artystyczną :)
To na ASP składaj teczke ;)
Ja zostalem dziennikarzem z zawodu i wyksztalcenia i dobrze mi z tym ;)
Dobra lece spac bo jutro o 9 musze byc na nogach i w ogotowosci do pracy;) pozdrawiam
Dziennikarz to w sumie też ciekawe;) Ale trzeba umieć pisać;)
Chociaż uwielbiam polski, a jak są wypracownaia to już w ogóle jestem happy:]
No ale to nie to samo co dziennikarstwo:D
To ja też spadam.Pzdr i do usłyszenia:)
haha a ja za niedługo liceum skończę hehe :pp
i sory kotto ze cie pomyliłam :p chodzilo mi o _yareckiego :pp
przynajmniej jesteście bardziej wykształceni odemnie ;PP
mam pytanie, czy macie jakiegos znajomego, albo znajomego-znajomego który był/jest w liceum plastycznym w zakopanym???
bo ja chciałabym tam iść, ale nie wiem co tam jest wymagane...
Ja to nie mam napewno;) Rozi ty jeseś młodsza dlatego:) Za parę lat to skończysz liceum plastyczne i będę kupować Twoje obrazy:)))
W kinomaniaku dzisiaj koles mowil ,ze Dystrykt 9 bardzo dobry film. Mam nadzieje ,ze nazwy nie pomylilem.
Chyba sie wybiore niebawem do kina.
mój ojciec jakoś sobie skombinował dystrykt 9, ja widziałam urywek, jakiś tam koleś maił całą rozwalona rękę, jakby mu eksplodowała, nie lubie takich filmów ;/
jutro jadę do cioci, i tam cała rodzina będzie świętowała 40 rocznice ślubu babci i dziadka xD
heh no to będziesz miała ciekawa niedziele :D
ja sobie jutro zrobię seans filmowy :D popcorn , cola i filmy które widziałam juz miliony razy :D ahhh*
to ja strasznie luibie film (nie smiejcie się) 'do diabła z miłością' tak bezsensowny, różowy że aż go lubię ;PP
dziś sobie chyba obejżę death note ;))
z bratem oglądałam anime i się nam spodobało, to film tez może być fajny , kumpela chwaliła ;))
heh do diabła z miłością tez mi sie podobalo :D fakt bezsensowny ale lubię Renée :D
a za anime nie przepadam :/ chociaz te ludziki sa fajne :D
ja sama próbowałam kiedyś rysować mange, ale dupa z tego wyszła ;PP
ja down with love lubię ze względu na Ewana ;)) chociaż Renée tez bardzo lubię ;))
ja nie oglądałam dziennika, bo jak kiedyś leciał w tv, to mama powiedizła że jestem za młoda na to (yy. miałam 12 lat xD) bo ona ma własa skalę, zlewaja ją te kolorowe znaszki na ekranie, często oglądam filmy od 16, a czasem mi nie pozwala oglądac czegoć od 12 ... ehh ci rodzice, ale nie jest źle ;PP
haha :D ... film naprawde fajny :D mozna sie posmiac :D i gra tam Colin Firth ;D a ja baaaardzo go lubiec :p