Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

http://del.interoute.com/?id=408ff691-33c8-4733-aa89-a9ef422c36cd&delivery

Troche stawia to heatha w innym swietle...;(

TheTimeHasCome

I nie wciągnął w końcu...

minimini

Czasami mnie naprawdę rozbawiacie. W jakim innym świetle? W świetle jakim go sobie może wyobrażaliście. Nikt z Was nawet nie miał pojęcia jaki był chociażby w 1/10000, więc mnie np. bardzo rozbawiają wypowiedzi Pani Nashli, która zachowuję się jakby go znała od dziecka. Ja nie mam zamiaru go oceniac ani super pozytywnie, ani negatywnie, nawet po tym filmiku. Nie znałem gościa, a po kilku jego wypowiedziach w wywiadach, które swoją drogą ani w gramach nie ukazują prawdziwego ja. Jedynie co moge stwierdzic, że wydawał, ale podkreślam wydawał mi się dosc zabawnym człowiekiem, ale tak naprawdę nie mam pojęcia, czy te kilka śmiesznych wypowiedzi, które dał w wywiadach czy gdzieś w making offie to nie są jego jedyne zabawne sceny, a tak naprawdę był smutnym gościem. Apel to Pani Nashli, dorośnij, kult jednostki niestety stał się teraz popularny, ale nie zatrac się w tym świecie dziewczynko. Nie znasz go, nie znałaś i nie będziesz znac i prawdopodobnie on znac Ciebie tez by nie chciał.

TheTimeHasCome

Skonczyłas ?

dobrze c zrobiło wyżycie się na kimś ,

mam nadzieje :)

Co do filmiku, lubie nawet bardzo Heatha szanuje go jako aktora
i co w tym złego ?

Na filmiku z tego co widze pije tylko piwo,

ale nawet jeśli był by nie wiem jakim człowiekiem

dla mnie zawsze będzie świetnym aktorem

Koniec,

nashla

A wczoraj byłam na maratonie horrorów i po obejrzeniu "30 dni mroku" weszłam tutaj i zauważyłam,że Melissa George urodziła się w Perth w Australii:) heh

edekL

Oglądaliście film "Heath Ledger A Tribute"?
Nie wierze w to,że Heath brał narkotyki.Nie po tym co powiedział zapytany o to czy jego stosunek do ludzi biorących narkotyki jakoś się zmienił po filmie "Candy",a powiedział cytuje "(...)I feel really sorry for them"- "Naprawdę bardzo im współczuje".Równie dobrze ktoś złośliwy mógł zmontować tę cholerną taśmę,a nawet jeśli nie to wiecie parę osób z mojej klasy pali papierosy co nie znaczy,że ja zadając się z nimi też palę.A ja widziałam na tym filmiku tylko,że Heath z nimi siedzi i sobie gadają.
Zresztą faceci podobno mają często tak,że wśród znajomych lubią się popisywać i to co mówią w otoczeniu kumpli nie zawsze jest prawdą.Poza tym zauważyliście jak on często powtarzał "Nie powinno mnie tutaj być".
No i zgadzam się z nashlą nawet jeśli to wszystko prawda to i tak nie zmienia faktu,że szanuje Heath'a i uważam,że był to świetny aktor.
Uff!Chyba po raz pierwszy tak się rozpisałam,ale przynajmniej mi ulżyło.

rrr_Angel

Zgadzam się, Heath na tym filmiku nic nie bierze,
z tego co zauważyłam pił piwo ,

w każdym bądz razie ja mysle że takie fililmiki czy głupie
zdjęcia nie powinny się pojawiac,
chocby z szacunku dla niego.

Jego śmierc to wielka tragedia,
świat filmu stracił naprawde kogoś wojątkowego ,

i nie zapomnajmy o jego córce .

Życie idzie na przód, my możemy go już tylko wspominac,

nashla

"w każdym bądz razie"

Nie chcę być nie miły, złośliwy, czy czepiać się bo sam zapewne na co dzień popełniam dużo błędów językowych, logistycznych, frazeologicznych, powtórzeniowych (moja zmora :D) i ortograficznych (możne nawet zrobię jakiś w tym poście), ale zwrot który użyłaś jest nie poprawny w języku polskim i powinno się mówić "w każdym razie". Nie piszę tego żeby Cię zadręczać czy coś. Bo w naszym języku jest wiele takich błędów. Nawet w przysłowiach np. "Jak spaść to z wysokiego konia", a mi polonista w szkole powiedział, że jest to zła forma wypowiedzi ponieważ przystoi się mówić "Jak spaść to z dobrego konia". Taka sama sytuacja jest z popularnym u mnie błędem, a dokładnie często mówię rozczytać zamiast odczytać :p Są to takie drobiazgi, ale chcę Cię ustrzec i jeszcze raz przepraszam jeśli Cię uraziłem tym postem ponieważ pisząc go miałem zamiar napisać go w celu informacyjnym. Nie chciałem się popisywać "o jaki to ja mądry' itp.

Pozdrawiam

dubrovik

Niepoprawny i niemiły pisze się razem. To tak w celach informacyjnych :).

Niki_fw

Dzięki wielkie za info. i pozdrawiam :)<mam to gdzieś, że za krótki>

minimini

A co za różnica? Kiedy ludzie zaczną oddzielać życie prywatne gwiazd od tego na scenie?
Oceniam go po grze, bo nie mam pojęcia jakim był człowiekiem

Susan

popieram opinię. Dobrze wiedzieć, że są fani, którzy nie mają potrzeby pchania się z buciorami w czyjeś życie.