Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

zmiencie to zdjecie, stare bylo lepsze!!!!!!!!!!!!

Marilee_chan

Mnie się to stare bardziej podobało. Osobiście uważam, ze to obecne nie jest ciekawe.

Martelka

nie chce nic mówić ale teraz poczekacie sobie z pół roku zanim jakis mod wam zmieni, a to nowe to po części moja zasługa ... jupi

takze ustwiać się w kolejce prosze, i dziękować :>

użytkownik usunięty
mieszkoxxx

No to może ja na początek podziękuję ci za to :) Ekstra fotka

mieszkoxxx

ej.. dzięki, Mieszko xD
Trafiłeś w moje ulubione zdjęcie :)

Pzdr*

szuwarcia

dziweczyny widze ze wam pasuje nowa fotka :) ... muszę wam się przyznac ze ja nie zgłaszałem zjęcia do ściągnięcia, ani nie dawałem tego co w chwili obecnej już jest, no bo tam już kolejka była .. ale byłem iniciatorem ściągniętego tego tematu odnoszącego się do zdjęcia w kapeluszu - ktrego tytułunnieprzytocze bo znowu mi wpis ktoś zgósi, jak temat który sciągnieto podobnie jak ten kapelusz :)) ... wiecie jak to jest gdy kamień spada z serca? widze że wiecie :>, a że Piękne jestescie to już inna sprawa. ... ") szuwarci no mówi ci, .. ajjj

A najbardziej mnie cieszy że Heath w końcu wyglada jak samiec :) .. . na drugim planie wasza obecność, samiczki Wy dwie :> ...

xxx

Marilee_chan

a mi to zdjęcie bardzo się podoba :)
Więc dobrze, że na to zostało zmienione

Marilee_chan

Tia, bo zdjęcie na profilu jest najważniejsze... Ja jestem zadowolony, przynajmniej nie kojarzy się teraz z jednym filmem Heatha

Marilee_chan

piekne jest to zdjecie!!!!! 10/10:)

Carolle

ta fotka, ktora jest teraz jest genialna.. cudenko!!! :) taki przeiez byl Heath... wesoly... niech fotka zostaje... pozdrawiam:)