Według mnie jej wysokosc afrodyta i charlie i fabryka czekolady
No to mało filmów widziałeś. Nie wiem jak najlepszy, ale najlepsza rola to wg mnie Jane ze Sztuki latania.
Ogólnie; chodzi o to że mój ulubiony film to charlie i fabryka czekolady, ale przeciez nie uwielbiam go za te 5 zdań które w nimw powiedziała.
Jej wysokść Afrodyta-nie wiem czy sie odmienia-też lubie a tam ma troche bardziej znaczącą role.
Nie jestem jakimś znawcą, żeby oceniać grę, po prostu stwierdzam które mi się podobały, a sztukę latania widziałam.
Dla takich półinteligentów najleBszy może być każdy film z tak lipną aktorką. Ciekawe za co ona jest na pierwszym miejscu ? Widać że ten portal opanowuje gównarzeria.
LIPNĄ ?! Helena jest prawdziwą artystką. Dowodem tego są filmy: Hamlet, Miłość i śmierć w Wenecji, Słodycz zemsty i Sztuka latania. Gdy je obejrzysz wtedy ją oceń i zobaczymy kto jest półinteligentem.
Ok. Masz rację, może nie lipną, ale wkurza mnie jak gównarzeria winduje oceny ludzi tylko dlatego, że zagrali niedawno w kilku popularnych filmach. Uważasz, że na prawdę zasługuje na drugie miejsce w top aktorek na świecie?
Mnie także doprowadza do szału, to ocenianie aktorki po kilku dość krótkich scenach. Między innymi w Harrym Potterze czy Charliem i fabryce czekolady. Do tego w zaślepieniu dają wysoką ocenę, nic o niej nie wiedząc. Kierują się jej chwilową popularnością i robią się pseudofanami. Ja obejrzałam z nią 38 filmów i w każdym ma inną twarz.. A to jest rzadkie i pożądane w tym fachu. Moim zdaniem zasługuje tak jak i Helen Mirren czy Vivien Leigh. Z czasem może się do niej przekonasz i tego Ci życzę. Jest bardzo dobra ale do ideału każdemu brakuje.
"Jak zostać królem"....ale jeszcze urzekła mnie w filmie "Alicja w krainie czarów" zła czerwona królowa :)