Zdaję sobie sprawę, że to co widzę na ekranie to tylko aktorstwo, ale mimo, że jestam kobietą, zauroczyła mnie jak nikt inny. Zachowuję się jakbym miała 13 lat i zakochała się w jakimś gościu z boysbandu. Ech...
Świetnie Cię rozumiem.Ja mam to samo.Ja wprost szaleję za tą kobietą.Ona jest taka cudowna...ahh...tego nie opiszą żadne słowa.
ja też ją bardzo lubię . zawsze jak oglądam z nią film to gra tak bardzo naruralnie . pierwszy raz zobaczyłam ją ww sweeney toddzie , ale również super podłożyła głoś w gnijącej pannie młodej :)
Nie jesteś sama ;) mimo że mam chłopaka to mogłabym całymi dniami na zmianę przeglądać jej zdjęcia, oglądać wywiady i filmy.
Mnie w niej najbardziej uwiodło to że Helena nie stara się na sile być seksowna przez co jest miliard razy seksowniejsza od tych wszystkich hollywoodzkich pindzi, ona już po prostu tak ma.
Nie jestes sama :) Helena jest boska :) jak obejrzalam "sweeney todd" to godzinami spiewalam "By the sea" :)
ja też ją pokochałam po obejrzeniu Sweeney Todda świetny film, po tym jak zobaczyłam jak ona gra zaczęłam oglądać resztę filmów z jej udziałem, we wszystkich wygląda bosko :-))
A kto tu mówi o Królowie Kier?! Jak nie jesteś w temacie to się łaskawie nie wypowiadaj. Szkoda mi takich ludzi którzy nie umieją oddzielić fikcji od prawdy, a prawda jest taka że Helena Bonham Carter jest przepiękną i diabelnie utalentowaną kobietą.