Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter
Jordan66

HaHaHa !!! No teraz pojechał! Nie wiadomo kto to jest ??? Jak rozumiem - trollowanie tak? Bo inaczej takiej głupiej uwagi nie da się skomentować....

Jordan66

Widac ktos tam wie...

Jordan66

Jeśli naprawdę o niej nic nie wiesz to lepiej nie wchodź już na filmweb

Jordan66

Aż dreszcz przechodzi.

CzarnaAntonina

współczuję, że nie znasz Heleny - wiele tracisz. Spróbuję zachować spokój ( bo przecież o gustach się nie dyskutuje ) i po prostu zapytam: kto Twoim zdaniem powinien zająć 2 miejsce ?

Magda_879

Także chciałabym się dowiedzieć. Bardzo ciekawi mnie odpowiedz... Współczuję temu biedakowi, który założył ten temat...

Jordan66

O.o Ty chyba sobie kpisz ? Czas najwyższy obejrzeć z nią jakiś film :)

Jordan66

Może TY nie wiesz, ja wiem bardzo dobrze. No i zasłużyła na stopień 2 aktorki na świecie.

Jordan66

no tak jebnął avatatar al pacino i struga kinomana żałosny palant...

Jordan66

Osz Ty...jakim cudem jej nie znasz?! Zgadzam się z Paulem, walnął sobie Pacino i...ah szkoda słów.

Jordan66

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
No głupszej i bardziej żałosnej prowokacji to jeszcze na filmwebie nie widziałam.

Jordan66

nie znasz jej ?! przecież to jest cudowna aktorka !
co za ignorant.

użytkownik usunięty
Jordan66

Gwarantuję Ci, że ludzie wiedzą kim Ona jest. Obawiam się raczej, że niewiele osób wie, kim Ty jesteś. Najpewniej prowokatorem i ignorantem.

ej ja tez nie wiem kto jest to a czlowiekiem jestem chyba, poznac mi jej dane nie było, a ty zacz ją poznałaś kiedy?

użytkownik usunięty
kuksaniec

W zeszłym tygodniu byłyśmy na piwie w Arkadach Wrocławskich.

Aaa, to zmienia rzeczy postać

kuksaniec

Like a Yoda.

Jordan66

tez mnie to dziwi.Kto jej 10 daje? ze tak wysoko sie uplasowala

Lipiniorz25

Hmm... Na przyklad ja. Jest jedna z trzech (wg mnie oczywiscie) najlepszych aktorek. Umie niesamowicie zagrac kazda role, mysle, ze mozna ja porownac do Johnnego Deppa. Jest swietna.

Lipiniorz25

Według mnie 10 dają jej osoby znające się na kinie.

Raelag

Heh smieszny argument.Czyli kto nie da dychy to sie nie zna? :)

użytkownik usunięty
Lipiniorz25

No właśnie, trochę śmiesznie. Równie dobrze można powiedzieć, że 10 dają jej dzieci, które znają ją tylko z Pottera. Dlatego nie lubię generalizowania.

Ode mnie ma 10/10 za to, że jest świetną aktorką, za takie role jak te w Sztuce latania, Podziemnym kręgu, Dużej rybie, Jak zostać królem, Dancing Queen czy Harry Potter. + za to, że w prywatnym życiu jest osobą, która ma gdzieś co inni o niej myślą i żyje tak jak chce.

no ok ale przez te wysokie oceny uplasowala sie na 2 miejscu,niesprawiedlwie jak dla mnie ale jak rzadzi pokolenie harry"ego pottera to tak jest potem

użytkownik usunięty
Lipiniorz25

Czyli nadal nic nie rozumiesz. I przejmujesz się tym "rankingiem". Brak słów.

Zamiast pisac glupie teksty typu "brak słów" proponuje przeczytac jeszcze raz moja wypowiedz.Nie przejmuje sie rankingiem! Mam go gdzies.Nie zyje rankingami bo mam wazniejsze sprawy w zyciu .Napisalem ze dziwie sie ze ktos taki jest na 2 miejscu.To jakby w meskim byl np na 2 miejscu A.Kutcher

Lipiniorz25

Twierdzenie jakoby Helena miała tak wysoką średnią przez fanów Harry'ego Pottera jest krzywdzące. Aktorką jest bardzo, ale to bardzo dobrą. Na ekranie można ją oglądać od prawie 30 lat, a ostatnimi czasy niektórzy jak mantrę powtarzają, że jest popularna tylko przez rolę w HP.

Proponuję obejrzeć filmy, które wymienił homek_2. Od siebie dodam jeszcze: "Pokój z widokiem", "Powrót do Howards End", "Frankenstein", "Krwawy tyran - Henryk VIII".......

Scena szaleństwa Ofelii w ekranizacji "Hamleta" z 1990 to istny majstersztyk. Chylę czoła. Do dziś nie mogę wyjść z podziwu.
Najlepsza jaką dotąd widziałam na ekranie. A ekranizacji sztuki o Hamlecie jest sporo.

Vinga_

Postaram sie zobaczyc w/w filmy :)

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Vinga_

zgadzam się z Tobą w 100 %, polecam wszystkim obejrzeć Hamleta, to jak zagrała Ofelię - mistrzostwo świata!

Chodziło mu chyba o to, że jest dobrą aktorką i zasługuję na tą ocenę. Mimo wszystko jednak twoja wypowiedz jest bardzo trafna