HaHaHa !!! No teraz pojechał! Nie wiadomo kto to jest ??? Jak rozumiem - trollowanie tak? Bo inaczej takiej głupiej uwagi nie da się skomentować....
współczuję, że nie znasz Heleny - wiele tracisz. Spróbuję zachować spokój ( bo przecież o gustach się nie dyskutuje ) i po prostu zapytam: kto Twoim zdaniem powinien zająć 2 miejsce ?
Także chciałabym się dowiedzieć. Bardzo ciekawi mnie odpowiedz... Współczuję temu biedakowi, który założył ten temat...
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
No głupszej i bardziej żałosnej prowokacji to jeszcze na filmwebie nie widziałam.
Gwarantuję Ci, że ludzie wiedzą kim Ona jest. Obawiam się raczej, że niewiele osób wie, kim Ty jesteś. Najpewniej prowokatorem i ignorantem.
ej ja tez nie wiem kto jest to a czlowiekiem jestem chyba, poznac mi jej dane nie było, a ty zacz ją poznałaś kiedy?
Hmm... Na przyklad ja. Jest jedna z trzech (wg mnie oczywiscie) najlepszych aktorek. Umie niesamowicie zagrac kazda role, mysle, ze mozna ja porownac do Johnnego Deppa. Jest swietna.
No właśnie, trochę śmiesznie. Równie dobrze można powiedzieć, że 10 dają jej dzieci, które znają ją tylko z Pottera. Dlatego nie lubię generalizowania.
Ode mnie ma 10/10 za to, że jest świetną aktorką, za takie role jak te w Sztuce latania, Podziemnym kręgu, Dużej rybie, Jak zostać królem, Dancing Queen czy Harry Potter. + za to, że w prywatnym życiu jest osobą, która ma gdzieś co inni o niej myślą i żyje tak jak chce.
no ok ale przez te wysokie oceny uplasowala sie na 2 miejscu,niesprawiedlwie jak dla mnie ale jak rzadzi pokolenie harry"ego pottera to tak jest potem
Zamiast pisac glupie teksty typu "brak słów" proponuje przeczytac jeszcze raz moja wypowiedz.Nie przejmuje sie rankingiem! Mam go gdzies.Nie zyje rankingami bo mam wazniejsze sprawy w zyciu .Napisalem ze dziwie sie ze ktos taki jest na 2 miejscu.To jakby w meskim byl np na 2 miejscu A.Kutcher
Twierdzenie jakoby Helena miała tak wysoką średnią przez fanów Harry'ego Pottera jest krzywdzące. Aktorką jest bardzo, ale to bardzo dobrą. Na ekranie można ją oglądać od prawie 30 lat, a ostatnimi czasy niektórzy jak mantrę powtarzają, że jest popularna tylko przez rolę w HP.
Proponuję obejrzeć filmy, które wymienił homek_2. Od siebie dodam jeszcze: "Pokój z widokiem", "Powrót do Howards End", "Frankenstein", "Krwawy tyran - Henryk VIII".......
Scena szaleństwa Ofelii w ekranizacji "Hamleta" z 1990 to istny majstersztyk. Chylę czoła. Do dziś nie mogę wyjść z podziwu.
Najlepsza jaką dotąd widziałam na ekranie. A ekranizacji sztuki o Hamlecie jest sporo.
zgadzam się z Tobą w 100 %, polecam wszystkim obejrzeć Hamleta, to jak zagrała Ofelię - mistrzostwo świata!