Może to głupi pomysł, ale chciałabym z jakimś jednym z największych fanów [dwoma maksymalnie] założyć o niej stronę. Moglibyśmy się składać i mieć com, albo coś, albo te darmowe z końcówkami... ?
Ja mam stronę o Helenie ale mało osób na nią wchodzi i upada.
Może pomogłabyś mi ją prowadzić? Byłaby wspólna.
Ooo
Ja bym byla bardzo wdzieczna gdybym mogla prowadzic strone o Helence <3
Jak bylam na HP i KP to jak byla Helenka <3 to sie darłam
KOCHAM CIE na cale kino x)
Ja równiez uwielbiam Helene.Nalezy ona do moich ulubionych aktorek.Podziwiam ją z jakim zapałem i wczuwaniem się odgrywa każdą rolę.
Super pomysł z tą stroną.Fajnie gdyby była taka strona!!!!!!!Jeśli bedzie to prosze o podanie adresu do tej strony ,bede czestym gosciem!!!!!!:)))
A ja chętnie odwiedzałabym taką stronę ;) Uwielbiam Helenkę, po prostu się zakochałam xDD
A tu mam jedno ale do panny ,,Sowcik", w tym wątku.
-Sowa, ty chamie xDD Od kiedy to niby tak kochasz Helenkę?!
(Tyle do powiedzenie)
xDD
A, Sowa, i jeszcze jedno xDD Ja również się tak darłam, a obok mnie siedział jakiś moher i się wkurzał na mnie xDD
(I taka rada, nie brać ,,Sowcik" do stron ;D Mooożna się na niej zawieść xDD I nie dotrzymuje słowa (ja tego nie zapomnę, Sowa)xDD)
Pfff....!
Nie obgaduj mnie!
Już nie mogłam doczekac sie hp...
i Helenki <3
A PS JESTEM DOBRA Z INFY I MAM DRYG DO STRON INTERNETOWYCH!
Ale za to niesłowna. I nie mówię, że jesteś zła z informatyki. A w ogóle to się do mnie nie odzywaj ;/
ej no hello to Ty mnie olałaś dla olki i agaty i karoliny a najbardziej dla gorczycy wiec hello!!
myslisz,ze bd ryczala bo wspaniala moniczka mnie olewa??
jezeli tak myslalas to sie mylilas!
Człowieku, nie zamulaj tutaj na filmwebie, ok? I weź się odwal! Jak coś chcesz do na GG albo w twarz mi powiedz ;/ Nie zaśmiecajmy forum!