Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

8,2
55 143 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Cavill

Czy tylko mi się wydaje, czy Henry i Matt Bomer są do siebie uderzająco podobni?

maliiszka

też tak myślę :)

maliiszka

sa tak podobni że się z kumpelą kłóciłysmy który jest na oglądanym przez nas zdjęciu :))

maliiszka

są bardzo podobni, ale Matt jest przystojniejszy;)

maliiszka

Sa mega podobni!! tylko henry bardziej meski, a matt taki wymuskany chłopiec:P ale obydwoje super.

monisia233

Zgadzam się !!! Cavill to prawdziwy facet, jest niewyobrażalnie męski.... A Matt, jest takim słodziakiem, zwłaszcza przez te jego super oczy. Jednak ja wolę facetów, a nie chłopców, więc zdecydowanie Henry wiedzie prym w moich fantazjach :P hehe

maliiszka

Gdyby zobaczyć ich obu w jednym filmie, to myślę, że wiele marzeń by się wtedy spełniło. :P

maliiszka

Tak bardzo, oby jeden z nich został Greyem :D Obstawiam Matta:P

maliiszka

ja nie widze zadnego podobienstwa. wlasnie widzialam 'Magic Mike' z Bomerem, a tydzien temu 'Czlowieka ze stali' z Cavillem. Wg mnie fajniejszy jest Cavill :) mam nadzieje, ze nie zostanie wybrany do tego gniota o Greyu (przeczytalam cala trylogie w oryginale, brrr, skad ja mialam na to moc...)

marzeni

no cavill fajniejszy zdecydowanie. haha ja tez nie wiem skad wzielam moc na przeczytanie tego badziewia, ale zazwyczaj jak cos zaczynam to skoncze, tylko to mnie do tego zmusilo:p

monisia233

trylogia greya dla mnie nawet ok Cavill nie jest podobny do Bomera ;/ Grey jest meski a Bomer zniewieściały tylko Cavill według mnie sie nadaje