Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

8,2
55 684 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Cavill

Ellen zaraz po oświadczynach zamieściła informację na swojej stronie internetowej :) :) :) :)
Zaraz pewnie znów zbiegną się tutaj osoby, które mi nawtykają, że się czepiam ale to Ellen udziela wywiadów na prawo i lewo a nie Henry. Z detalami opowiedziała jak wyglądał ten intymny moment w którym Henry poprosił ją o rękę zamiast jak przystało na damę zachować to dla siebie. Owszem w GB może jest znana ale wygląda na to jakby chciała sobie w świetle Henryego zaskarbić uwagę . No cóż kariera sportowa nie potrwa wiecznie.

W tej kwestii się nie wypowiem bo nie znam tej branży ale kilka osób w napisało w internecie, że Ellen słynie z bicia swoich koni i to ją dyskwalifikuje w oczach wielu osób kochających zwierzęta. No cóż pożyjemy - zobaczymy jak dalej będzie rozwijała się ta relacja.

Heniowi życzę szczęścia, zwłaszcza że dziś są jego urodziny.

użytkownik usunięty
Ewcia78

Szczerze to ja bardzo lubię Henrego Cavila za osobność i to jest przynajmniej dla mnie dziwne ,że wcześniej był ze swoja dziewczyną 7 lat a teraz ledwie znając dziewczynę 2 lata zaraz się z nią zaręcza.Ja rozumiem może on ją kocha ale czy ona jego.I oto jest pytanie.

Ewcia78

Być może kiedyś uzyskamy na to pytanie odpowiedź. Gosiu Nam - Fanom nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć im szczęścia i zaakceptować jego wybór. Też mi się wydaje, że on jest taki prostolinijny uczciwy i być może się pospieszył znają się dopiero rok z hakiem. Ale widać Henry jak kocha to gorąco. Do tej pory związek był utrzymywany w wielkiej tajemnicy. Henry niewiele mówił o swoim życiu prywatnym. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. Zdziwiło mnie tylko to, że Ellen jakby spuszczona ze smyczy tak chętnie udziela obfitych wywiadów w których podkreśla, że nie dała się łatwo zdobyć, nie wiedziała kim on jest, opierała się. Jasne. To może teraz wyjdzie na to, że to on się jej narzucał ? :) :) :) Czas pokaże czy Henry podjął słuszną decyzję.

Ewcia78

http://www.ellenwhitaker.com/ellen-gets-engaged-to-henry.html

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Tyle powiem. :(

Mmajkoo

Też widziałam to przaśną laurkę ;)

Ewcia78

DLACZEGO ON NIC NIE MÓWI NA TEN TEMAT?!

Ewcia78

Bo ona się tak podjarała, że jej " ognia " już nic nie przyćmi ;) nawet Henry choćby stanął na rzęsach. Ellen niedługo wyprzedzi własnego konia hie hie hie .... :o)

Ewcia78

1. jak tak będzie opowiadać ciągle o ich życiu to nie widzę długiego związku....
2. pewnie mowi to wszystko bo chce zaznaczyć teren. jakby nie patrzeć on jest dobrze zapowiadającym się "nowym" holiłudzkim aktorem (czytaj. ciachem), a ona nie grzeszy seksapilem (moim zdaniem)
3. to jakiś dowcip!!!

Mmajkoo

1. jak tak będzie opowiadać ciągle o ich życiu to nie widzę długiego związku....
2. pewnie mowi to wszystko bo chce zaznaczyć teren. jakby nie patrzeć on jest dobrze zapowiadającym się "nowym" holiłudzkim aktorem (czytaj. ciachem), a ona nie grzeszy seksapilem (moim zdaniem). za nim uganiają się laski, a jak stanie się jeszcze bardziej sławny za sprawą 3 kolejnych filmów to już na 100% Ellen by sikała w gacie ze strachu.
postąpiła jak mała dziewczynka, która boi się stracić lizaka lub się chce pochwalić jaka to jest fajna bo ma nową lalkę. poza tym przy jej aparycji też bym się jarała, że ktoś taki w ogóle na mnie spojrzał (tak uważam się za ładniejszą!!! i dobrze mi z tym) ;)
3. to jakiś dowcip!!! - dłuższa wypowiedz, bo mi się nie chce edytować ;/

Mmajkoo

Dla mnie to takie trochę dziecinne zachowanie. Taka piszcząca dziunia z kokardkami i w podkolanówkach :) :). Teraz chyba dopiero do niej dotarło, że przed Henrym otworzyło się wiele możliwości. Chociaż fanki ubolewają, że inaczej jest kiedy idzie się na film, w którym gra aktor będący singlem bo wtedy można sobie pofantazjować. Nigdy wcześniej nie słyszałam o Ellen. Okazuje się, że ona wcale nie jest w jakiejś mega czołówce skoczków. To raczej jej rodzina odniosła sukcesy a ona - nie chce tu mówić, że odcina kupony od ich sławy - musi jeszcze sporo pracować. Henry jest charyzmatyczny, grzeczny, szarmancki no i oczywiście zabójczo przystojny i męski. Nie jest tępym osiłkiem , zna języki a gdyby nie aktorstwo to chciał postawić na studia związane z starożytną historią. Nie wiadomo jak Hollywood go zmieni ale wątpię by nagle stał się hulaką i bawidamkiem. Musi ją bardzo kochać skoro zdecydował się na taki krok. Zobaczcie są ze sobą do 2009 roku a on słowem o tym nie pisnął. Teraz kiedy już się ujawnili / a raczej Ellen wysypała / pewnie ją zabierze na jakąś premierę. Mnie również Ellen nie powala urodą ale liczyłam , że chociaż będzie elegancka, stonowana i z klasą. Jak słucham jej wypowiedzi na youtubie to mam wrażenie, że ona nadal jest taką małą rozkapryszoną dziewczynką która musi mieć każda lalkę z wystawy.

A ja się cieszę, że wolałam samochodziki , o !!! ;)

Ewcia78

a ja wolałam skakanki, gumy do skakania, piłki i rower ;)))

chociaż Ewciu postaw się na jej miejscu- jest piękna inaczej, rozpieszczona i dziecinna - pewnie boi się, że Henry uświadomi sobie ten błąd gdy pozna inną "lepszą" dziewczyne. dlatego naopowiadała szmatławcom historię ich związku. pewnie dlatego aby uświadomić inne dziewczyny, że Henry jest zajęty. no wiesz, dziewczyny, które mają zasady i klasę nie odbierają chłopaków innym... chciała może sie trochę dowartościować tymi wyznaniami. pokazać, że jest super bo to ona jest z Henrym. no wiesz jeśli to prawda, że nasz boski Brytyjczyk jest taki szarmancki, dobrze wychowany, miły to na stówę robi to duże wrażenie na ludziach (nie tylko potencjalnych fankach) i nigdy nie straci zainteresowania kobiet (nawet gdy przytyje milion kilo i zapuści dredy xD). nasza mała dziewczynka boi się konkurencji... chociaż w Anglii jest ona znikoma- nie okłamujmy się w Anglii jest mało urodziwych Brytyjek. jedynie Polki się jakoś bronią swoją urodą i (w wielu przypadkach) inteligencja, pracowitością i seksapilem ;)
pewnie gdybym była z takim facetem jak Henry też bym była zazdrosna o inne- nawet te które się do niego zbliżają hahahhah ;) to normalna reakcja... a żaby nie było niedomówień uważam się za atrakcyjną dziewczynę z dużą pewnością siebie ;)
Ellen, you afraid!!! I want to go to England my sweet damn spoiled baby!!! hahahha
(mam nadziję, że nie zrobiłam błędu! dawno nie używałam j. angielskiego hahhaha)

użytkownik usunięty
Mmajkoo

A może Ellen wpadła i jest w ciąży dlatego Henry tak się pośpieszył z zaręczynami ( no wiadomo tradycjonalista)i milczy i tym potwierdza te zaręczyny.Gdyby one nie były prawdziwe to pewnie zabrałby głos.To tylko hipoteza.Ale zastanawia mnie jeszcze coś .Miesiąc temu ogłosili że są parą ( A właściwie to Ellen wygłosiła) to dlaczego do internetu nie wyciekło żadne ich wspólne zdjęcie .Nawet jak się za ręce trzymają czy coś .Nawet na premierze Sucker Punch Henry był sam . Na jednym z forów czytałam że się rozstali.To co rozstali się i zaręczyli się.To nie ma sensu.I co romantycznego jest w Hoolywood..Dobra zaręczyny we Francji lub we Włoszech OK..

Też mi ciąża Ellen wpadła na chiwilę do głowy :(
Masz rację zaręczyny w Paryżu albo Wenecji ach ach :) To byłoby coś. Hollywood - przereklamowane.
Mmajkoo teraz Polki powinny zrobić desant na Brytanię hi hi hi . Odwróćmy bieg historii.......;)

użytkownik usunięty
Ewcia78

Już wiem dlaczego Henio był sam na premierze Sucker Punch .Ponieważ premiera była 30 marca a Ellen ogłosiła ich związek na początku kwietnia .Ale na Wondercom powinna się z nim pojawić . A com do desantu to życzę powodzenia.Najlepiej Henio zrobi jak się wreszcie z nią pokaże lub wygłosi cokolwiek na ten temat.

Ewcia78

że tak napiszę-umarłam! Niczym nastolatka (a naście lat to miałam jakiś czas temu) podkochiwałam się w nim odkąd zobaczyłam go w filmie Allena, później przyszła pora na Dynastię Tudorów i znalazłam swojego rycerze w lśniącej zbroi, obiekt platonicznej miłości. A tu czytam takie rzeczy..i bynajmniej nie chodzi mi o to że nie jest do wzięcia- to nrmalne że taki facet ma dziewczynę/narzeczoną, ale zbieg okoliczności mnie po prostu powalił na kolana. Ja znam Ellen, a raczej znałam, pracowała u niej przez krótki okres pare lat temu. Nie wiem co mogę o niej powiedzieć- z jednej strony gwiazda, bo taki status miała w Anglii, z drugiej normalna dziewczyna, raz było miło, raz sodówa uderzała do głowy. Pamiętam jeszcze jej ówczesnego chłopaka-też jeźdźca. Kurde jaki ten świat mały. Teraz poza talentem zazdroszczę jej Henry'ego- i to tego drugiego o wiele bardziej!

Karacik

Ja też mam takie odczucia , że ona jest rozchwiana. Raz normalna a raz pobudzona. Kto wie, może sportowcy już tak mają ?
Mam nadzieję, że nie skrzywdzi Henia bo inaczej się tam przejedziemy :). Natomiast co do wspólnych pokazów to myślę, że jest to celowy zabieg. Ponieważ widok Henryego i Ellen razem odwróciłby uwagę od promocji danego filmu . Wszyscy mówiliby tylko o nich, fanki wolą go sobie wyobrażać / powodzenia / jako singla . Poza tym powiedzcie same, chciałybyście ją non stop z nim widzieć ? To już byłby masochizm w czystej postaci.

Ewcia78

Ewcia, mnie aż boli jak sobie ich wyobrażę razem, a co dopiero zobaczyć to na zdjęciu....:(

kargra89

to się nie uda...
Obłędny 27latek, który za chwilę zostanie najgorętrzym ciachem hollywood... Po "Superman'ie" czeka go dokładnie ten sam rozgłos, i sukces który spłynął na Butler'a po "300". Nie ma takiej siły na ziemi, która sprawi, że nie dobierze się do niego równie gorąca laska... Mało atrakcyjną Brytyjkę spotka los Aniston. Takie jest życie...

motyla_gicza.dla.filmweb

Kargra ściskam Cię mocno :). Może to Ci pomoże.

Ewcia78

Ewcia, gdzieś ty się podziewała? Tęsknimy na forum :(

Ewcia78

W sumie to ja Henry'ego pierwszy raz zobaczyłam w "Hrabim Monte Christo" i od tamtej pory jakoś bardzo przypadł mi do gustu ;) Aktor z niego bardzo dobry, a i urodziwy proporcjonalnie do talentu! Co się jednak tyczy Ellen Whitaker... nigdy nie śledziłam "prywatności" Cavill'a, a już na pewno nie wiedziałam, że ma narzeczoną. Zmierzam jednak do tego, że choć dawno skończył mi się okres nastoletni to najnormalniej w świecie jakoś typowo po babsku jestem zaskoczona, że taki FACET, a nie jeden mógłby mu urody pozazdrościć jest z taką no... nijaką kobietą. Może i jest ciekawa, przez swą pasję do koni i jeździectwa na pewno się wyróżnia na tle koleżanek po fachu Cavill'a, ale ja przepraszam... Wyrwać taką Ellen chyba nie było trudno. A ona go teraz jak już mniemam nie puści, bo przecież lepiej trafić to chyba nie mogła. Nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie, że się chłopak najnormalniej w świecie przy niej marnuje ;]

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Henry'ego i dziękuję za wyczytanie mojej frustracji, której dałam upust... z marnym skutkiem jednak, bo nadal trwa ;]

amalia_grace

Mam mieszane odczucia co do tej całej Ellen.

YourBeatrycze

Mieszane to mało powiedziane ;] Nie chcę być stronnicza, ale ja jej całkiem nie lubię... Nie. Na pewno jej nie lubię.

Ewcia78

Przysięgam, że chce mi się płakać...

Mirash

zostanie Suprman'em i jakaś wampirzyca się do niego przyssie... Jakaś nowa Jolie...
Rany, ale my kobiety jesteśmy zawistnymi potworami ! Ja tam bym chciała, żeby chłopaczyna miał happy zycie prywatne...

Ewcia78

Polać każdej z Was, bo dobrze gadacie.
Pozwolicie, że wtrącę się do rozmowy. Mamy już prawie sierpień a Henry wciąż milczy, w przeciwieństwie do Ellen, która tak się rozpędziła,że się nie może zatrzymać. Na początku byłam zszokowana tymi zaręczynami ale z czasem mam wrażenie, że to jakaś farsa. Dziwią mnie te wywiady, do tzw "szmatławców". Nie wiem... ale odnoszę wrażenie, że Henry milczy, bo spodziewał się innego obrotu sprawy. Tzn liczył na dyskrecję i zachowanie prywatności (jak to było do tego feralnego dnia). Cóż, może mi się tylko wydaje... Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć takiego show przy okazji jakichś hollywoodzkich zaręczyn... A tutaj to wygląda tak jakby tych zaręczyn w ogóle nie było!:) Ps. Nie wiem czy kojarzycie przyjaciela Cavill'a - Coreya Spearsa? On na swoim w miarę "prywatnym" koncie FB zamieścił w urodziny Cavill'a takie info na tablicy "it is officially my sweet and long time friend Henry Cavill's bday..I am beyond proud of our "Superman"..much love kiddo..." trochę dziwne, że jeden z jego najlepszych kumpli nie pogratulował mu od razu zaręczyn;)

użytkownik usunięty
mawo84

Dziewczyny. Czy możecie jednoznacznie określić czy na tym zdjęciu ma czy nie http://www.menshealth.com/celebrity-fitness/henry-cavill

użytkownik usunięty

Ma obrączkę?

użytkownik usunięty

A wiecie że Ellen kierowała samochód po pijaku i policja ją złapała http://www.telegraph.co.uk/motoring/8831759/Show-jumper-banned-for-drink-driving .html

Na razie to Henry jest zajęty i spędzają ze sobą mało czasu. Ale kiedy zakończy pracę to ja myślę, ż e może przejrzeć dla oczy. Coś mi się nie widzi ich wspólna przyszłość ponieważ pochodzą z 2 innych światów. E llen miała wszystko - nazwisko, pieniądze natomiast Henry do wszystkiego doszedł sam.

Gosiaczku - wersja optymistyczna: Ellen chleje bo Henry zerwał zaręczyny ;)

Ach ten Henry......

http://26.media.tumblr.com/tumblr_ltokuaywyz1qg3sjpo1_500.jpg

użytkownik usunięty
Ewcia78

Mnie szczerze rozwalił ten artykuł z Women's Health
http://www.imdb.com/name/nm0147147/board/thread/190389489?d=190413785&p=3#190413 785

użytkownik usunięty

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=131475796960156&set=o.52748611983&type=1& theater
i jeszcze Ellenz pierścionkiem
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150893605060018&set=pu.196993205017&typ e=1&permPage=1

Gosiaczek23 - przebijam :

http://www.imagebam.com/image/da0d78162626871

Ewcia78

przebiłaś , że aż kopara opadła ...i o to mamy pierwsze zdjęcie .

monciaaa

oj dziewczyny, czym tu się przejmować, nie takie związki się wcześniej czy pózniej rozpadały zaczekajcie

wikiw99

laski, a może on ją kocha i jest z nią happy ?
a może chodzi o efekt błyszczenia, który ona mu gwarantuje (ona jest taka sobie, a on jest... Henry Cavill, po prostu) ?
skoro tak tego gościa lubicie, to może trzymajcie kciuki, żeby im się ułożyło i żeby było mu z nią dobrze, co ?

motyla_gicza.dla.filmweb

Jedno jest pewne - kolejny przykład pięknego i bestii :)

villemo75

Nie wiecie, czy są jakieś nowe wieści na temat Henry'ego i tej całej Ellen?

YourBeatrycze

Ktoś w ciekawostkach napisał, że Henry był zaręczony z Ellen do maja 2012 roku? Ma ktoś na to dowód, czy to tylko jakieś spekulacje na ich temat :)

amalia_grace

Ja pierwsze słyszę coś takiego. :o

YourBeatrycze

Właśnie ja także. Może ktoś ma jakieś szersze info na ten temat ;)

amalia_grace

http://4yous.info/henry-cavill-ellen-whitaker-secretly-end-engagement/

Ja tyle znalazłam, ale czy to prawda czy nie, trudno powiedzieć :)

amalia_grace

Proszę bardzo oto dowód myślę, że dosyć wiarygodny
http://www.justjared.com/2012/08/20/henry-cavill-ellen-whitaker-split-end-engage ment/

Scarlett_18

To w sumie dobrze jeśli się rozstali. Nie pasowała do niego. ;)

Ewcia78

nic straconego dziewczyny bo ludzie mowia ze podobny jestem do niego ;)

silent666man

Witajcie Kochani :o)

Nie, żeby to nie był miód na moje uszy skoro wszyscy wszem i wobec już o tym głoszą ale nawet jeśli zerwali zaręczyny to nie cieszmy się zbyt wcześnie bo dziewczyna ze zdjęcia to nie Ellen ale być może jakiś nowy narybek. Są bardzo do siebie podobne to fakt jednak Ellen ma inny nos i podbródek , wątpię żeby aż tak schudła na twarzy a Henry z tą tajemniczą blondynką był już widziany kilka razy, of course wisiała na jego ramieniu ( wrrrrrrrr ):

http://www.imagebam.com/image/91583c209293853

http://www.imagebam.com/image/ff6995209294935

A Ellen wiecie jak wygląda

http://henry-cavill.info/wp-content/gallery/girlfriend-ellen-whitaker/ellen-whit aker-red-rider-www-henry-cavill-info_.jpg

W Londynie był widziany z jeszcze inną dziewczyną, najpierw poszli na zakupy a potem razem czekali na autobus.

Czasem trzeba uważać na marzenia bo mogą się spełnić ;). Kiedy po raz pierwszy usłyszałam o niby skandalicznej książce " Fifty shades of Grey " to pomyślałam, że to jakiś thriller erotyczny i że mogliby np. obsadzić w roli głównej takiego Henia w końcu jego gołego torsu nigdy dość . Kilka dni później przeczytałam plotki, że Henry brany jest pod uwagę ale jak się zagłębiłam w lekturze i okazało się, że to chory wytwór fanów Zmierzchu ( czy coś w ten deseń ) to ja nie wiem czy to rozsądne żeby Henry się w to pchał.

Ale podpisuję się pod tym, że Ellen nie pasowała do niego.

Ewcia78

Dla mnie te całe "Fifty Shades..." to jeden wielki gniot. Niech Henry się trzyma od tego z daleka, lepiej dla niego.

YourBeatrycze

Ja tam pod ich łóżkiem nie koczowałam ale najpierw to znęcanie się nad końmi teraz 18 miesięcy zakazu prowadzenia pojazdów bo Ellen lubiła sobie jeździć po pijaku - dobrze, że się rozstali bo to zła kobieta była ;) .

Ewcia78

Nie wiem co on w niej widział...

YourBeatrycze

a wgl z kim spotykał się przed Ellen?

Ewcia78

Czy macie jakieś newsy z kim się teraz spotyka ?