czyli co sądzicie o wyborze, mnie jest to obojętnie, ważne że by by ł dobry w roli, ale i tak wolałbym routha, który nie był zły, tylko scenariusz zbyt poważny i nastawiony na psychikę bohaterów.
Będzie musiał dużo czasu spędzić na siłowni bo straszna z niego chudzinka no i czy aby nie jest za niski?
Anglik Supermanem... :/ a niech tam dajmy szanse... choc wolalbym amerykanina. niech tylko wyleczy się z angielskiego akcentu bo jak zagra Clarka Kenta z York a nie z Kansas to bedzie padaka.
Da sobie radę tylko niech nie robią mu loczka na czole. Mi nie podobał się Routh, gdyby był dobry zagrałby Supermana ponownie. Christian Bale jakoś trzyma się roli Batmana
Lepiej gdyby zagrał Bonda. Poza tym po pierwsze Henry ma 185cm więc taki niski to znowu nie jest a po drugie na potrzeby ostatnich dwóch filmów mnóstwo czasu spędził na siłowni więc nie jest chudy. Szkoda go dla kolejnej głupawej produkcji. Ileż można odgrzewać kotlety w postaci faceta w rajtuzach ;) . Ale jakoś trzeba to będzie zdzierżyć.
Matko i córko! Myślałam, oczy wypadną mi z orbit jak przeczytałam tą informacje. Fajnie!!! Tzn jakoś tak sobie widzę go w tym wdzianku Supermana......ale ok.
Witaj Kochana. Kopę... miesięcy :) Czekam z niecierpliwością na Cold light of a day i na Immortals . No niech tam, przeżyję i te rajtuzy.
Ok 185cm wzrostu ujdzie ale na tych fotkach gdzie niby przybrał na masie mięśniowej nadal marnie wygląda musi więcej się do treningów przykładać,bo Superman był nie tylko wysoki,ale i potężnie zbudowany a Henry jest dość delikatnego kośćca no i muskulatura nadal zbyt skromna do tej roli no chyba że go wypchają do stroju,ale to wtedy będzie sztucznie wyglądać.Co do Bonda może być,po Brosmanie będzie jak znalazł.
A może zatrudnią chuderlaków na których Henryk będzie wyglądał potężnie :) Jak było kiedyś z naszym prezydentem i BORowcami...
A mnie się ten pomysł nawet spodobał choć szczerze się uśmiałam...
Ale faktycznie nową wersją Bonda były boski :)
Henry w niebieskich leginsach i czerwonych majtasach naciągniętych na te leginsy :| nie przeżyję tego, nie znosze Supermana, bleee :|
Witaj Ewcia :) Ciągle ciągnie mnie do Henryego ;)
Oj, ja też najmniej z tych wszystkich superbohaterów lubię Supermana, a w poprzedniej wersji filmu zawsze powalał mnie ze śmiechu ten loczek na czole....oby u Henia tego nie było.
Cześć Ewcia :) Nadal ciągnie mnie tutaj do niego ;) Oby jego superman nie miał tego nieszczęsnego loczka na czole....
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i48.tinypic.com/5triug.jpg&imgrefurl=h ttp://www.lipstickalley.com/f17/hot-white-dudes-thread-126758/index86.html&usg=_ _qt_WqALxnY-Z5KHmVKU1vcX9dME=&h=480&w=640&sz=169&hl=pl&start=25&sig2=brBFUS9KK6w EkTJNJ0xpQg&zoom=1&tbnid=qi6F9Hf_7v232M:&tbnh=143&tbnw=160&ei=PERJTbSeJIXfgQeM26 kK&prev=/images%3Fq%3Dhenry%2Bcavill%2Bpaparazzi%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26b iw%3D1209%26bih%3D468%26tbs%3Disch:10%2C669&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=102&vpy=148& dur=6281&hovh=194&hovw=259&tx=158&ty=105&oei=6ENJTZ-4DM7qObWUjNEP&esq=3&page=3&n dsp=12&ved=1t:429,r:0,s:25&biw=1209&bih=468
http://www.lipstickalley.com/f17/hot-white-dudes-thread-126758/index86.html sorry ze tak ciagle wklejma, ale nie chce wyskoczyc...
Z pewnością będzie najseksowniejszym z dotychczasowych Supermanów. :P Scenariusz filmu pisze ponoć brat Christophera Nolana (który z Christopherem napisał kiedyś "Memento"), a reżyserować ma Snyder, który udowodnił już "Watchmenami", że potrafi robić adaptacje komiksów, więc jestem dobrej myśli. :)
3 filmy !!!. Mam nadzieję, że teraz jego kariera się rozkręci. No i doczeka się również Bondziora :). Pamiętacie kiedyś nie chcieli go w Supermanie.
moim zdaniem to trafiony wybór
jest świetnym aktorem-wystarczy obejrzec Dynastie Tudorów i filmy z jego udziałem
jest przystojny, wysoki
Ale z tą K. Stewart w roli Lois Lane to na bank plota? Bo aż mnie ciarki przeszły. Strach się bać kogo wybiorą.
Henry ma charyzmę, wspaniały tembr głosu, jest skoncentrowany na tym co robi, perfekcyjny. Moim zdaniem potrafiłby zagrać księdza, psychopatę, naukowca, flirciarza, maklera, alkoholika, szpiega, woźnego , księgowego a nawet mógłby zbrzydnąć dla roli / czego oczywiście nie chcemy /. Mam nadzieję, że nie zasypią go teraz propozycjami wyłącznie tępych osiłków. Bo w USA lubią ciągle odgrzewać takie stare kotlety szumnie zwane potem "kasowymi produkcjami". Mam nadzieję, że wypali Miedziany Jeździec, to byłby kisiel w majtach :). Po Tudorach zawyżył poprzeczkę i smutno by było gdyby ciągle upychali go do szmir.
Podobno Stewart zdementowała tą plotkę. Mnie również ciarki przeszły, ale po dwóch sekundach pomyślałam "bzdura". Ponoć o rolę ukochanej walczą Olivia Wilde i Rachel McAdams ( choć tej drugiej pewna na 100 % nie jestem... )
Pamiętam, że to Cavill był początkowo typowany do roli Edwarda w Sadze, ale szczęście, że go nie wybrano, by dałby się facet zaszufladkować. Jeśli chodzi o jego rolę w Supermanie to myślę, że sobie poradzi. Ja na pewno film sobie obejrzę :)
OK bez paniki, tylko spokojnie :( nie wiem czy to prawda / bo dopiero rozpuściłam wici na jednym z zagranicznych forów / ale podobno Heniek w najnowszym wywiadzie dla Entertainment Weekly pochwalił się, że...... że ma jakiegoś gerlfrienda buuhuuuuu :( :(
Kargruś w artykule prawdopodobnie była wzmianka, że Henry kogoś ma. Jedna z dziewczyn pytała w necie czy ktoś czytał artykuł w całości i czy wiadomo kim jest owa szczęściara. Może ktoś zeskanuje artykuł i wtedy będziemy już oficjalnie mogły rozpocząć stypę, obżerać się czekoladkami, założyć przydeptane kapciochy i szlochać dopóki nie padnie ostatnie drzewo w Amazonii i nie będzie już z czego robić chusteczek.
Zdjęcia z artykułu w EW:
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lgtbz0Zv1r1qbpt2oo1_500.jpg
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lgt2tllZjE1qcwvrxo1_500.jpg
To wydanie magazynu ukarze się dopiero 25 lutego. Może to była tylko jakaś podpucha w celu lepszej sprzedaży ? Ach..... jak tylko czegoś się dowiem od razu dam znać.
" Kiedy wyszedł ( Henry ) nikt się nie śmiał. Inni aktorzy , nawet bardzo uzdolnieni wyglądali w tym kostiumie ( supermena ) po prostu śmiesznie. Kiedy Henry go założył ogarnął mnie spokój, pomyślałem sobie wow.... to jest SUPERMAN "
Zack Snyder, reżyser.
" On z pewnością ma twarz Supermana - solidny podbródek, podkreślone kości policzkowe, przenikliwe oczy i ciemne włosy. Jest także wysoki. Emanuje inteligencją, dojrzałością chociaż jest zbyt skromny aby tak siebie postrzegać "
Okazało się, że Henry mógł zostać zaangażowany do filmu " 300 " ale starał się w tym czasie o rolę Bonda i o mały włos a by ją dostał ale młodość przegrała z doświadczeniem - rolę otrzymał Daniel Craig.
No i ........................................... ostatni cytat z artykułu :
" Kiedy zadzwonił telefon potwierdzający ostatecznie rolę w Supermenie Henry był sam w swoim londyńskim mieszkaniu. Chciał zadzwonić do dziewczyny albo do rodziców aby podzielić się z nimi dobrą nowiną: to śmieszne, właśnie dostałem największą rolę w swoim życiu a nikt nie chce odberać cholernego telefonu - dodał . "
Niech mnie ktoś przytuliiiiiii :(
O nieeeeeee!!!!!!!! To jakiś koszmar jest!!!!!! On ma dziewczynę!! ;( ;( jestem z a ł a m a n a . Poważnie. I na poważnie się obżeram słodkim. Cholernie dobrze wygląda na tych zdjęciach ( zresztą jak zawsze ) i tak słoooodko w tej koszulce ze znakiem supermana :)
Zjadłam dziś niespożyte ilości sernika. Mam nadzieję, że to tylko wstawka dziennikarzy. Nikt jej nie widział, nikt o niej nie słyszał. No chyba, że to ta Hiszpanka z filmu, w którym razem grali .
Prosze bardzo oto artykuł: http://images4.fanpop.com/image/photos/19400000/EW-Superman-issue-henry-cavill-1 9436093-1600-1067.jpg ;) ale mnie tu dawno nie było;P