jeden z najbardziej przereklamowanych zespołów. ciągle grają tak samo, pitupitupitu, w dodatku z jakimiś gejami na wokalu. nuda.
Masz rację, magiczne "umpa umpa" jest lepsze.
Aż chciałby się odpowiedzieć "bitch, please", no ale mimo wszystko kobieta to kobieta, nawet jeśli trochę niekulturalna. :)
Marchewa to kobieta? Raany, "Świat Dysku" ryje mi mózg chyba bo po nicku jakoś automatycznie uznałem że to facet xD
EDIT: one moment - to jest facet. Spójrz na jego wypowiedzi, używa męskich form gramatycznych ;)
Ależ niefart. Jakoś tak ten nick + kobieta w avku sprawiły, że od razu uznałem., że to osoba płci żeńskiej, a na formy nie zwróciłem uwagi. Za niedopatrzenie przepraszam. ^^
Słaby? Nie przesadzajmy. Iron Maiden to dobry zespół, technicznie bardzo dobry, na każdym albumie jest coś dobrego, a że grają podobnie - taki urok :) Twoja opinia jest bardzo nie profesjonalna, popraw się :(
Pliz, ja rozumiem, że im może się podobać, zwłaszcza kiedy się zaczyna z muzyką, sam uważam ich pierwszą płytę za całkiem niezłą, ale żeby technicznie byli bardzo dobrzy?