Brak skali bo nawet jakby byla 100 stopniowa to chcialo by sie dac mu wiecej. Wszystkie filmy ktore z nim wiedzialem byly jakby pisane pod niego, a tak oczywiscie nie bylo tylko on tak wspaniale sie wciela w te postace. Ktos tu dobrze napisal on hipnotyzuje swoja gra.
Dla mnie on Pitt, Deep i Gajos to swiatowa czlowka
Gajos? Pitt? Depp? Matko boska...jakbyś wymienił De Niro, Pacino i innych, to może bym jeszcze zmienił zdanie, ALE ONI? Nie żartuj sobie :)
Nie lubię Pitta, ale Gajos i Depp to chyba zasługują (przynajmniej moim zdaniem) żeby ich wymienic obok Nicholsona......
Jacka, Gajosa i Deppa zostawmy to sa niezaprzeczalnie wielcy akorzy skupie sie na Bradzie. Troche sie mu umniejsza przez to ze jest to przystojniak i wydaje mi sie ze wielu facetow nizej ocenia go z zazdrosci o to. To tylko moja teoria. Ogladalem z nim ostatnio dwa filmy w ktorych zagral rewelacyjnie i moze to mialo taki wplyw na moja ocene. Ogladnijcie uwaznie Jessiego Jamsa lub Bekartow wojny. Dwie rozne role a jak zagrane. Jest jeszcze Podziemny krag i wiele innych. De Niro tez zaliczam do scislej czolowki chociaz mnie ostatnio wkorzyl w tej komedi Poznaj moich rodzicow. Zagral dobrze ale widac ze troche na sile. Ale w sumie chyba kazdy aktor ma w swoim dorobku takie role. Z Pacino za malo filmow ogladalem albo dawno temu i wiem ze to wielki aktor ale nie moge z czystym sumieniem go chwalic. Bledy nadrobie. Ale prosze was przyjzyjcie sie dokladnie grze Pitta i wyrzuccie uprzedzenia.
Nicholson to genialny aktor. Jak go sobie przypomnę w Lśnieniu to mnie ciarki przechodzą.
Depp też jest świetny. Pitta średnio lubię.