Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 564 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

Wydaje się być mega-pozytywnym gościem, choć wiem, że prywatnie miał swoje jazdy.

Jimmy

Pamiętam wywiad u Kuby Wojewódzkiego (niestety nie pamiętam z kim),gdzie osoba zaproszona mówiła iż zna go i powiedziała,że jest to równy gość. Później zaczęłam czytać z nim wywiady i sama wywnioskowałam,że jest mega-pozytywnym facetem i dużym poczuciem humoru i wielkim dystansem do samego siebie.

himym

Jerzy Skolimowski nawet się chwalił, że ma do niego numer. I to on był u Wojewódzkiego.

Jimmy

tak ja też . ale to wcale ne musi być nierealne. :)

wobiektywieswiata

patrz komenatrz wyżej

himym

patrzę ?

wobiektywieswiata

odpisywałam do pierwszego postu

wobiektywieswiata

połowa sukcesu. teraz trzeba tylko zrozumieć.

himym

no dobra, nie rozumiem.

Jimmy

taaaaak. mam nadzieje, ze mi tez kiedys sie to uda. pojdziemy na piwo i jack poopowiada mi wszystkie swoje jazdy z lat 70. hahaha. z reszta nawet teraz moge czytac wywiady z Nicholsonem godzinami.

NataiaWeronikaD

Gadałem z nim na Skype!!! Podobno kiedyś był sąsiadem mojego wujka z Ameryki, a teraz się tylko czasem widują. Zadzwoniłem na Skype do tego wujka i on wtedy u niego był!!! Niestety z angola jestem słaby i wujek tłumaczył, ale zawsze coś!!! Powiedziałem, że świetnie zagrał Jokera i że ogólnie jest genialnym aktorem!!!

Pitagoras00

nienawidze cie.

Pitagoras00

jak sie nazywa twoj wujek? + mieszka na bad boy drive? f#ck yeah.

NataiaWeronikaD

Taa, pewnie Łoren Biti. A ten tam, jak mu tam... a2 + b2 przywoził im bladzie taryfą. Nicholson i wujo Clyde ponoć to lubią!

Jimmy

mniej wiecej to samo pomyslam.

NataiaWeronikaD

Nie jest nikim znanym, jest zwykłym Polakiem mieszkającym w Ameryce. Na imię Kazik Syska, ale nie wiem na jakiej ulicy. Jak się dowiem to napiszę.

NataiaWeronikaD

Już wiem. Stan Illinois, miejscowość Burbank, a ulica South Nagle.