Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

Nicholson jest geniuszem, geniuszem, geniuszem, geniuszem......;)))

frog18

A drugim jest Robert De Niro .

frog18

Dla mnie
Nr 1 = Antek Hopkins
Nr 2 = DeNiro

frog18

Nie moi kochani.....to leci tak:
1 HOPKINS/Nicholson
2 co tam sobie chcecie..:)))

frog18

nie, nie to leci tak
1. Marlon Brando/Steve Mcqueen
2. de Niro
;)

frog18

nie, to leci jednak tak:

1-HOPKINS/Nicholson
2-wedle uznania..tylko blagam..trzymajcie poziom..zabije jak zobacze tu Adama Sandlera..;))

frog18

Dla mnie jest tak:
1.Al Pacino
2.Nicholson/Hopkins

imv

1.Hopkins!!
2.Pacino!,Nicholson (bez wykrzyknika;/)

Majka_6

De Niro, Hoffman, Hackman, Newman, Spacey, Nicholson, Pacino, Redford, Connery, Duvall, Freeman, Walken, Hauer, Peter O'Toole, Max von Sydow, Ben Kingsley, Ed Harris, Daniel Day-Lewis, Gary Oldman, Michael Douglas, Russell Crowe, Alan Arkin, Peter Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine, Meryl Streep, Sean Penn, Jon Voight, Denzel Washington czy chodźby Brad Pitt lub Johnny Depp to obecnie czołówka najlepszych aktorów naszych czasów. Na pewno kogoś musiałem pominąć. Wskazanie dwóch najlepszych to poprostu kwestia gustu.

frog18

Heeej :):):)

Lubię dokładnie tych samych aktorów co Ty :D:D:D Anthony Hopkins i Jack Nicholson to geniusze :D:D:D tylko ja do tej wspaniałej dwójki w mojej liście dodam jeszcze Marlona Brando!!!

Pzdr.

_LENNONKA_

Nieeee ... To leci zupełnie inaczej !

1.DeNiro
2.Joe Pesci !

Bobey

Eeeeee tam, głupoty gadacie :-)

1. Jack Nicholson/Marlon Brando
2. Al Pacino/Robert De Niro

I NIE MA SIŁY, ŻEBY TO WYGLĄDAŁO INACZEJ! :-D

frog18

Geniuszem to jest kolo, który wymyślił dynamit, proch, koło albo wzór na energię.Geniuszem jest kolo, który w wieku lat 5-ciu napisze symfonię...Geniuszem będzie kolo, który opracuje program ratowania pand wielkich albo znajdzie szczepionkę na adidasa.

Jakby nie patrzeć aktorzy na ogół nie są mózgowcami...Ich praca to klepanie czyjegoś scenariusza do kamery...Jak mają powiedzieć coś od siebie to często jest olaboga- aż żol!

Nie tak dawno, bo jakieś 100 lat temu aktor, piosenkarz to nie był w ogóle poważny zawód...Był czymś takim jak klaun w cyrku, a rodzice woleli, żeby syn był murarzem, niż aktorem...Taka prawda! Taki kolo-pasjonat wracał z poważnej roboty i odstawiał jakieś szopki za dychę przed wiejską publiką...No ale aktor, nie? ;-)
Potem się wszystko pooopie....iło i aktor albo piosenkarz stał się bożkiem dla tłuszczy.

Jedyny wyżej wspomniany Marlon miał zwis-total do aktorstwa i cały ten cyrk miał za nic, cały swój talent miał za nic...Mówił, że robi to tylko dla szmalu i gdyby więcej płacili za mycie schodów to by mył schody.
Szacunek za poglądy i indywidualizm! /też taki jestem :-)/

Tak więc spokojnie dziecioki z tym "geniuszem" u aktoró, bo żaden aktor Mozartem ani Einsteinem nie jest! :-)
Ma rozpoznawalną twarz, głos i jedzie z koksem...Już nawet nie musi mieć super pamięci.

ps- Obejrzyjcie kilka filmów z Holoubkiem, Cybulskim, Łomnickim, a także z Fiennesem, Oldmanem, Day-Lewisem...Bo jak napisałem gdzieś tu niedawno- poza Rolexem i Omegą są równie dobre zegarki...A poza Ferrari i Porsche mamy jeszcze Lambo, Bugatti, Astona Martina...Jasne? ;-)

No to super!

Dla ścisłości zaznaczem, że...chłopaki- Bob de Niro, Al Pacino, Marlo Brando, Antonio Hopkins, Jacucha Nicholson są OK i są dobrymi aktorami ale geniuszem to jest kolo, który przeszczepia serce albo układa tablicę pierwiastków chemicznych...:-)

nara dziecioki...

frog18

a ten drugi to na pewno Anthony Hopkins
:)

SatineNic

Aleś teraz wywoda walnął ;-)

Pisząc "geniusz" nie chodziło (mam nadzieję) o geniusza w sensie intelektualnym. Raczej o geniusza aktorskiego. Czyli po prostu świetnego aktora. Aaaale ja wiem, że ty to wiesz, i chciałeś się tylko popisać :-)

A Ferrari jest lepsze od Lambo, Bugatti, Astona i Porshe, i nic na to nie poradzisz ;-)

Witeczek

Zapomnieliście jednak, że trafiają się różne przypadki, więc może być aktor geniuszem, bo może być przecież mistrzem swojego zawodu prawda? Równie dobrze Marlon Brando mógłby być geniuszem mycia schodów, gdyby taką sobie droge wybrał. W każdym zawodzie może być geniusz... Ale zdarzają sie wyjątki i może sie pojawić genialny aktor, który również inteligencje ma co najmniej nieprzeciętna inteligencje ;) Aż dziw bierze, że nikt tu nie wymienił takiego gościa jakim jest James Woods ;) Geniusz!
Prócz niego, naturalnie De Niro, Pacino, Hopkins, Keitel, Nicholson i paru innych mistrzów fachu ;)
Pozdrawiam!

frog18

1 J.Nicholson / Al Pacino
2.Anthony Hopkins .....

niva22

1. Jack Nicholson
2. Gunnar Bjornstrand...

frog18

Dla mnie i tak Antek będzie najlepszym aktorem ;)
ale do całej trójki geniuszów dodaję wlasnie Jacka no i nie zapominajmy o Al Pacino ;)

frog18

1.Tom Hanks
Czy ktoś ma jakieś obiekcje, czy kogoś to irytuje, co powiecie na mój typ?

frog18

...aha, Nicholsona plasuje gdzieś w pierwszej piątce, może czasami w trójce, wszystko zależy od filmu...

km_13c

Ktoś powyżej miał coś do Sandlera. Wiadomo, że Aktor wszechczasów to z niego nie jest, ale nie przesadzajmy. Potrafi ładnie zagrać. Choicażby w Click.