ale strasznei irytuje mnie ten aktor. Możecie mówić, że jest utalentowany etc ma to coś co mi się nie podoba
mnie moze nie irytuje ale ma taka "niepokojaca" twarz, co nie zmienia faktu ze jest jednym z moich ulubionych aktorow, moze i dzieki tej swojej urodzie tak swietnie mi pasowal do roli w lsnieniu, locie nad kukulczym gniazdem, no i oczywiscie jako joker
trzeba przyznac ze w locie nad kukułczym gnaizdem tak bardzo mnie nie irytował (bo to w sumie utalentowany całkiem aktor chyba jest - nei mi to oceniac)
Aktor świetny, rewelacyjny, pomysłowy, utalentowany itd. Można by wymieniać w nieskończoność. Nie ważne czy film z nim mógłby by głupkowaty lub kiczowaty, on i tak wyniesie go do rangi można powiedzieć że arcydzieła. Patrz chociażby durna komedyjka Lepiej późno niż później. Gdy czytałem Lot nad kukułczym gniazdem (przed filmem preferuję zapoznać się z książką) cały czas przed oczami stała mi jego postać. Żadnego innego aktora sobie w tej roli nie wyobrażam. A film trzeba nadrobić bo to wstyd żeby tego nie zobaczyć.