Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

pewnie już to widzieliście -
http://thesynopsis.files.wordpress.com/2008/10/nicholsondm0302_468x436.jpg

ale fuuuj ! xDD

Nie lubię go już ; PP

Tatiana*

Ile masz 'wiosenek'? :) :****

BeautyAndStupid

ha,ha ;] Jack jest obrzydliwy. ;P

Tatiana*

A Ty żałosna. Pewnie nie domyśliłaś się jeszcze, że film web to portal dla ludzi, którzy kochają kino i nie zwracają uwagi na to, że pewien aktor jest czy obleśny, czy przystojny... - tylko na jego grę aktorską. Dla Twojego dobra, aby to Cię ludzie nie wyśmieli (co jest bardzo prawdopodobne) - idź do koleżanek, proszę Cię o to.

Ok - nie chcesz powiedzieć swojego wieku. Strzelam, że 12-13.

BeautyAndStupid

mam chyba prawo wyrazić swoje zdanie czy aktor mi się podoba czy nie ; )? Więc stwierdzam , że Jack jest obrzydliwy.
I ciekawe , bo widziałam tu pełno takich wpisów oceniających wygląd aktora więc to Ty jesteś żałosna. ; )
15. ;]

Tatiana*

"mam chyba prawo wyrazić swoje zdanie czy aktor mi się podoba czy nie ; )?"

Masz, ale tak czy siak ten temat jest niepotrzebny i debilny.

"I ciekawe , bo widziałam tu pełno takich wpisów oceniających wygląd aktora"

Tak, ja też widziałam masę takich wpisów. Tylko, że taki wpisy typu ''ale on brzydki, nie lubię go już" są idiotyczne, a takie; ''nie podoba mi się, ale świetny z niego aktor" są ok, bo ludzie z mózgiem potrafią odróżnić wygląd od gry aktorskiej.

"Nie lubię go już ; PP"

I kto tu jest żałosny...

"15. ;]"

Oh wybacz, Twoje zachowanie jest po prostu mylące.

BeautyAndStupid

"Nie lubię go już ; PP"
"I kto tu jest żałosny..."

omg.
A Ty wiesz co to sarkazm. ;]?

Tatiana*

Nie, nie wiem co to sarkazm...

Wiesz co - nie mam ochoty na pustą dyskusję z Tobą, bo ona i tak do niczego nie prowadzi. Życzę powodzenia w komentowaniu innych aktorów - Żegnam :)

Tatiana*

Filmweb nie po to został stworzony żebyś mogła wyrażać zdanie na temat fizyczności tego czy tamtego aktora. Poza tym nie myśl, że jeżeli masz całe 15. lat to dorosłaś na tyle, żebyś mogła dyskutować z ludźmi wypowiadającymi się tutaj. Dorośniesz - wróć i pisz do woli.
A.. no i nie bądź taka powierzchowna.

Tatiana*

P.S. Biorąc pod uwagę, ilość kobiet w życiu Jacka, (liczy je jeszcze w setkach?) jestem pewna, że zesrałabyś się gdyby przeszedł obok Ciebie.

Tatiana*

Nieważne co wy o tym myślicie, tylko co on sądzi na ten temat, jakby nie było to jego ciało. Facet ma swoje latka wiec się nie dziwcie, że tak wygląda. Wpierdziela taką bułę, wiec widać, że się tym nie przejmuje. ;)

MiLusSia

WY? Ja tu nie widzę drugiej osoby, która krytykuje Nicholsona, iż jest obleśny.

BeautyAndStupid

BeautyAndSTUPID

"Wiesz co - nie mam ochoty na pustą dyskusję z Tobą, bo ona i tak do niczego nie prowadzi. Życzę powodzenia w komentowaniu innych aktorów - Żegnam :)"

haha. ; D Poddajesz się. To dobrze , bo ja też nie mam ochoty z Tobą dalej dyskutować ; )
Zniszczyłam Cię moją ostatnią wypowiedzią ; ]]

To tyle. ;]

Tatiana*

;)))))) Wszedłem z ciekawości ze względu na jakieś dziwne czepianie się Nicholsona ... i powiem, że prowodyrka tej dyskusji jest nie warta odpowiedzi .... ale uśmiałem się nieźle czytając to... :D:D

plaZmus92

plaZmus92 święta prawda :P

"haha. ; D Poddajesz się."

Tą wypowiedzią udowodniłaś, że jesteś żałosna ;)

BeautyAndStupid

hehe ; D ale się zaangażowałaś do tej kłótni. ;DD

Tatiana*

Ja się nie kłócę. Ja wymieniam z tobą zdania.

BeautyAndStupid

Tatiana, jak możesz krytykować aktora, który dostał 12 nominacji do oscara, przez to że trochę przytył i je hot-doga ??!!
Zapewniam Cię, że w Ty w jego wieku będziesz wygląć znacznie gorzej, a on w przeciwieństwie do Ciebie, ma ogromny TALENT i dystans do siebie. Nie lata jak połowa aktoreczek i aktorów na odsysanie tłuszczu do chirurga plastycznego.
Zapewne ideałem Twojego mężczyzny, jest Pattinson z domalowanym kaloryferem na klacie.

BeautyAndStupid :) : szkoda Twojch słów na 15-latke, która uważa, że jest najfaniejsza, najmądrzejsza i zna słowo "sarkazm" ( zapewne przeczytała o nim w wikipedii i musi się komuś tym pochwalić) :P
Pozdrawiam:)

agusia566

"Zapewne ideałem Twojego mężczyzny, jest Pattinson z domalowanym kaloryferem na klacie"
hahahahhahahahahhahaha kocham Cię za ten wpis agusia566
brawo!!

ja też lubię tego aktora (oczywiście mam na myśli Jacka a nie Pattinsona). przecież każdy się starzeje :)
pozdro:)

Tatiana*

jedno słowo o tym panu: fenomenalny

wake_the_dead

:D Piękna&stupid odpuść sobie naprawdę nie warto ;D

Tatiana*

Matko boska co za debilizm!!!Tyle mam do powiedzenia...

Tatiana*

no cóż... każdy się starzeje ;p

Tatiana*

Ręce opadają jak się czyta takie komentarze. Nie chcę Cię obrażać, ale powinnaś mieć szacunek do Jack'a chociażby ze względu na to, jaką pracę wykonał. Jack Nicholson jest fenomenalnym aktorem. Portale typu filmweb są po to, aby oceniać grę aktorską, a nie wygląd. Chyba tego nie wiesz, ale każdy się starzeje. Jack swoimi czasy był baardzo przystojny <3
Pozdrawiam :)

Loreline_

Dziewczyno , puknij Ty się w ten kurzy móżdżek , facet ma 73 lata większość ludzi w tym wieku tak właśnie to się nazywa starość.Cóż takie dzieci jak Ty tego nie rozumieją.Nie błysnęłaś inteligencją , dziewczynko.

Preity27

To jak ktoś wygląda na starość jest odwrotnie proporcjonalnym wykładnikiem do tego jaki prowadził tryb życia. Aktorzy jak Jack Nicholson i Marlon Brando (akurat na tym zdjęciu mógłbym ich ze sobą pomylić) byli traktowani jak gwiazdy rocka, więc nic dziwnego że przypominają larwy.

Tatiana*

heh ; ) Jack Nicholson choć jest stary ma wszystko w dupie, otacza się zajebistymi dupami po 20 lat co lecą tylko na kasę i ogólnie rzecz biorąc - ma wyjebane. Dlatego śmieszą mnie posty dziewczynki, która myśli że jest obleśny - gwarantuję ci, że gdybyś go spotkała poleciałabyś na kasę . Możesz mnie teraz wyśmiać, mówić jaka to ty jesteś inteligentna ; mam to gdzieś. I tak za jakieś 3 lata będziesz chodzić z brzuchem, bo takie dziewki jak ty zwykle kończą jako kelnerki rżnięte przez pół miasta, potem płaczki czterdziestki. Koniec tematu.

Tatiana*

Hahaha xD Ciekawe ja Ty będziesz wygladać mając tyle lat co on :P

justek221

BeautyAndStupid
CZYTAJĄC CIEBIE MOŻNA BY POMYŚLEĆ ŻE CZYTA SIE FANATYKA

justek221

justek - nie wiem i nie chcę widzieć, będę mieć tyle kasy że nie będę się tym przejmował. Na razie trzeba korzystać z tego co się ma, a nie myśleć o starych pomarszczonych dziadkach :d

Tatiana*

Mnie najbardziej bawi tekst autorki "pewnie już to widzieliście", jakbyśmy nie mieli nic lepszego do roboty niż oglądanie na plotkarskich portalach zdjęć paparazzi...

kasiash

Tatiana przykro mi, że ja mam również 15 lat... Pierwszy raz wstydzę się swojego wieku, bo widzę jak niektórzy są jeszcze niedojrzali...

użytkownik usunięty
Tatiana*

nie czytalem calosci, tylko kilka pierwszych postow.
@ Tatiana jak twoi rodzice beda tak wygladac tez ich przestaniesz kochac? bo sa fuj? radze zamknij sie w pokoju i ogladaj hanne montane czy co tam i przestac pisac idiotyczne tematy na 4um , bo widac ze o filmach nie masz bladego pojecia..
@do reszty - szkoda czasu dziecko ma dopiero 15lat i siano w glowie.

Tatiana*

jeeej, czemu rodzą się tacy ludzie jak ty? przecież ten człowiek ma swoje lata głupia dziecino.
Poza tym, tego aktora się za wygląd nie ocenia, tylko za jego zajebistość (tylko tak mogę nazwać jego talent).
Czy kiedy już umrzemy świat zaleje fala "loffciających AjjJJćĆ MiilluŚśkęę" neo kidów?

LoveKiller

autorka podziekowala za rozmowe, chyba glupio sie jej zrobilo, co wcale nie jest dla mnie dziwne.

Tatiana*

swoje lata ma już Jackie, co chcesz, ja bym tak chcial w jego wieku na jachcie popylać drinacza, nawet z takimi cycami ;)

Tatiana*

Tatiana żałosny pokemonie-schowaj się do szafy z pudełkiem kredek i zgaduj jakiego są koloru. Zdanie możesz wyrazić, ale to co ty odstawiasz w tej rozmowie to jakaś żenada, nie kłóć się z ludźmi którzy na temat kina wiedzą trochę więcej. Wjedź se na fotke albo nk jeśli chcesz recenzować wygląd innych i jak najprędzej wykasuj konto na filmwebie! Wróć za kilka lat jak przestaniesz opłacać telewizyjny pakiet disney channel i zainteresujesz się wartościowym aktorstwem...

Tatiana*

Oczom nie wierzę, że odpowiadałam autorce tego tematu. A co do tego, że moje posty czyta się jak posty fanatyka to nie - fanatyczką Nicholsona nie jestem. Pozdrawiam.