Jaden Smith

Jaden Christopher Syre Smith

6,8
6 653 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jaden Smith

ten knypek jest tak sztuczny, bez procenta talentu ojca, szkoda Willa że gra w tych samych badziewiach co on o.O

W życiu już nie zmarnuje czasu an film z nim...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Sergi86

tak ,gra sztucznie ale jest jeszcze młody wyrobi się,ojciec też nie jest super aktorem ale gra coraz lepiej

CelineMarie

Póki co to im starszy to gra coraz gorzej, w "Pursuit of Happyness" i w "Day the Earth Stood Still" był młodziutki, grał ok jak na takiego łebka. W Karate Kid był kiczowaty, ale cały ten film był taki więc nawet pasował, mimo że grał do bani. Ale w "After Earth" osiągnął dno, aż Boję się dwójki KK...
Pamiętam młodego Wila w serialu "Bajer z Bel-Air", tzn był wtedy starszy niż ten teraz, ale grał naprawde przyzwoicie jak na ten serial, nie pamiętam żeby był w jakikolwiek sposób sztuczny, pasowął do tamtej roli trochę głupka, a teraz synka wciska gdzie tylko moze i wychodzą takie gnioty jak to "After Earth". Ja naprawdę jestem wielkim fanem SciFi ale takiego gniotu z tego gatunku już dawno nie widziałem...

Sergi86

co wy z tą sztucznością według mnie zagrał dobrze, co miał się uśmiechać ? chłopak pozostawiony na nieznanej jemu planecie miał uratować życie ojcu i sobie-był przerażony a zarazem smutny po wydarzeniach z jego przeszłości jak dla mnie film 7/10 troszkę wiało nudą w pewnych momentach, po za tym jest młody i się wyrobi podobny jest troszkę do Willa.:) pozdrawiam

Ricky79

Ale cały film ta sama mina?Jakby miał się rozpłakać, ciągle zmarszczone czoło i brwi do góry, no bez przesady. Tak mnie denerwował w tym filmie, że nie dobrnęłam do końca

Sergi86

Moim ulubionym aktorem też na pewno nie zostanie. Może kiedyś faktycznie się wyrobi, ale na chwilę obecną... jak w temacie

Sergi86

Na dzieciaku jest ogromna presja, bo jego ojciec jest znanym i docenianym aktorem. W after earth zagrał adekwatnie do swojej sytuacji i roli,chociaz zapewne mógł zagrać dużo lepiej... Nie wiem jak jego ojciec sobie radził w jego wieku, myślę, że chłopak gra nieźle, na pewno potrzebuje jeszcze czasu by się wyrobić i wierzę, że jeszcze coś osiągnie.

junoa

Gdzie tam, według mnie było widać że łebek jest pewny siebie, nie ma jakiś większych problemó z presją otoczenia. Tak jak wyżej napisałem on po prostu nie ma za grosz talentu. Najgorsze jest to że pewnie Will mówi synkowi jak to on super nie zagrał i wogóle jaki nie jest zaje@#!ty heh :) takie bezstresowe wychowanie ;]

Sergi86

Młody powinien dostać 1/10 ale dostał 2/10 za starania.
Co do starań to wygląda jakby grą mimiki starał się powstrzymać ostrą przewlekłą biegunkę.

Radoslaw

jego ojciec w siedem dusz tez robil podobne miny jakby sie ktos kolo niego zesral ,a chodzilo o to ze niby cierpia.synek dno.Stary nie lepszy ,przynajmiej jest smieszny