Jakub Gierszał

8,2
35 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)

gierszal_blog_onet_pl

Tzn że bedzie musiał znowu zaliczyć cały rok czy tylko te końcowe egzaminy? :D

niewazne_fw

Chyba cały rok i egzaminy, bo on teraz chyba w ogóle nie chodził do szkoły. :P

gierszal_blog_onet_pl

Jak to było?
-,,no to powodzenia na egzaminach!''
<,,yyyy...no to więc w tym roku egzaminy chyba sobie troche odpuściłem :D''

wildfree

A mi się wydaje, że raczej było "yyy... <drapie się pod brwiami xd> ale ja sobie w tym roku wolne zrobiłem i nie pisze> Nie tak czasem? xD A on się ciągle drapie! ;D

gierszal_blog_onet_pl

* nie piszę.

gierszal_blog_onet_pl

A może i tak było :D
Nie wierzę, że to dopiero 4 dni po :)

wildfree

w sumie to już 4 dni :) ehh a jeszcze w poniedziałek stałam przed nim i Jankiem Komasą.. :D
nie wiem czy w jakimś wywiadzie nie było, że on do szkoły nie chodził, ze ma jakies indywidualne zajecia czy cos takiego, nie pamietam, w kazdym razie wynikalo, ze do szkoly nie chodził ;d

niemamczasu

niemamczasu - masz to zdjęcie, haha. :D "O Boże, to nie ja". xd

gierszal_blog_onet_pl

haha pamiętam to :D Jeszcze dostał to zdjęcie jako pierwsze do podpisania :D Aż napisał dla Ani :D

gierszal_blog_onet_pl

hahahahaha :) po prostu to zdj jest wyj*ebane - sorry za przeklenstwo, ale musialam jakos je okreslic ;D

niemamczasu

Taak, a ja "nie wiesz, ja!" xd

gierszal_blog_onet_pl

hahahhah, ja sama go nie poznałam jak to zdjęcie zobaczylam po raz pierwszy :D

niemamczasu

ej coś mi się pomieszało - myślałam, że dzisiaj jest festiwal. ;D

gierszal_blog_onet_pl

jutro, jutro :) mam nadzieje ze nagroda trafi tam gdzie powinna ;>

gierszal_blog_onet_pl

hej:)
wiem,że nachalna jestem ,ale cały czas niecierpliwie czekam na zdjęcia.,z góry bardzo dziękuję
pozdrawiam:)

okuliki

zdjecia parzciez juz sa wstawione na bloga;P

alien2011

tak, tak, ale kolezanka gierszal_blog_onet_pl ma ich troche wiecej i jesli ktos chce bez przerobek to moze wyslac na maila ;d

niemamczasu

Ale ja już Ci je wysłałam. ;p

gierszal_blog_onet_pl

hm... pierwszą poczte źle podałam,czy wyslalaś na drugą na jaką sie poprawiłam -okuliki@gazeta.pl
?przepraszam za zamieszanie

okuliki

No wiem, wysłałam na drugą.

gierszal_blog_onet_pl

Jakby ktoś jeszcze miał niedosyt to u mnie na www.wildfree.blog.onet.pl jest też recenzja z Maglu :D

wildfree

czytalam, czytalam :))

niemamczasu

a na stronie Teatru Wrocławskiego (tam, gdzie podane były informacje o Maglu), jest już kilka oficjalnych zdjęć :)

yahoogirl

ahahah Kuba wynudzony ręką się podpiera.. :) ale tylko 6 zdj jest :<

niemamczasu

Może nie wynudzony, ale pewnie myśli "Co ja tu robię?" :D

kasia86_filmweb

pewnie myśli 'gdzie jest alkohol?!' ;D

nomercy1410

niestety musiał się zadowolić tylko wodą ;d

niemamczasu

którą chłeptał tak żarliwie jakby był faktycznie na kacu ;d

ashtrayxheart

Może był na kacu :P Chociaż nie sądzę, ze w takim stanie by przyjechał na Magiel. Pewnie był trochę znudzony, bo wiedział, że w pewnym sensie ten Magiel będzie poświęcony w większości Jankowi, a dla niego przyszły fanki ;)

kasia86_filmweb

a może po prostu LUBI WODĘ,hę? ;D już go tak nie analizujmy

nomercy1410

Może był głodny :D Wodą się najlepiej zapełnia żołądek :P

kasia86_filmweb

Kuba propaguje zdrowe picie wody :D Co najmniej 2l dziennie :D

wildfree

nawet jak przyjechal na Magiel to w plecaku miał butelkę wody, z resztą na festiwalu w Gdyni tez trzyma ją w ręce :)
taka reklama wody mineralnej tss ;D

niemamczasu

To najlepsza reklama, jaką w życiu widziałam :D:D

kasia86_filmweb

Czy Pan Komasa mówił może coś na temat obsady Jego nowego filmu "Miasto"? Czy już wybrał aktorów itd?;]

zuk2402

Pan Komasa nic nie mówił. Ale na internecie można juz znaleźć informacje,że główni bohaterowie są już obsadzeni. Podejrzewam,ze po ostatnich castingach rodzeństwo Sebastiana i jego przyjaciele też już są obsadzni. Teraz pozostaje nam tylko czekać na to,aż produkcja udostępni obsadę do ogólnego użytku :)

nomercy1410

Zdjęcia są? Nie śledzę tej dyskusji, ale warto wiedzieć. :p Dziękuję za informację, chętnie z niej skorzystam. :D A Kuba był dobry jak się tą wodą oblał, potem nie wiedział chyba co zrobić wytarł się w spodnie wszyscy z niego lali. xd