Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)
Jak to było?
-,,no to powodzenia na egzaminach!''
<,,yyyy...no to więc w tym roku egzaminy chyba sobie troche odpuściłem :D''
A mi się wydaje, że raczej było "yyy... <drapie się pod brwiami xd> ale ja sobie w tym roku wolne zrobiłem i nie pisze> Nie tak czasem? xD A on się ciągle drapie! ;D
w sumie to już 4 dni :) ehh a jeszcze w poniedziałek stałam przed nim i Jankiem Komasą.. :D
nie wiem czy w jakimś wywiadzie nie było, że on do szkoły nie chodził, ze ma jakies indywidualne zajecia czy cos takiego, nie pamietam, w kazdym razie wynikalo, ze do szkoly nie chodził ;d
hahahahaha :) po prostu to zdj jest wyj*ebane - sorry za przeklenstwo, ale musialam jakos je okreslic ;D
hej:)
wiem,że nachalna jestem ,ale cały czas niecierpliwie czekam na zdjęcia.,z góry bardzo dziękuję
pozdrawiam:)
tak, tak, ale kolezanka gierszal_blog_onet_pl ma ich troche wiecej i jesli ktos chce bez przerobek to moze wyslac na maila ;d
hm... pierwszą poczte źle podałam,czy wyslalaś na drugą na jaką sie poprawiłam -okuliki@gazeta.pl
?przepraszam za zamieszanie
Jakby ktoś jeszcze miał niedosyt to u mnie na www.wildfree.blog.onet.pl jest też recenzja z Maglu :D
a na stronie Teatru Wrocławskiego (tam, gdzie podane były informacje o Maglu), jest już kilka oficjalnych zdjęć :)
Może był na kacu :P Chociaż nie sądzę, ze w takim stanie by przyjechał na Magiel. Pewnie był trochę znudzony, bo wiedział, że w pewnym sensie ten Magiel będzie poświęcony w większości Jankowi, a dla niego przyszły fanki ;)
nawet jak przyjechal na Magiel to w plecaku miał butelkę wody, z resztą na festiwalu w Gdyni tez trzyma ją w ręce :)
taka reklama wody mineralnej tss ;D
Czy Pan Komasa mówił może coś na temat obsady Jego nowego filmu "Miasto"? Czy już wybrał aktorów itd?;]
Pan Komasa nic nie mówił. Ale na internecie można juz znaleźć informacje,że główni bohaterowie są już obsadzeni. Podejrzewam,ze po ostatnich castingach rodzeństwo Sebastiana i jego przyjaciele też już są obsadzni. Teraz pozostaje nam tylko czekać na to,aż produkcja udostępni obsadę do ogólnego użytku :)