Jamie JohnstonIII

James Michael Johnston

6,9
25 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Johnston

on jest boski boski i jeszcze raz boski, mlody nie no nie moge;)) kiedys na jego punkcie mialam konkretna obsesion ale teraz juz tak nie jest;p troche... mi przeszlo;))

DKandD26Fan

Owszem, ma genialne oczy i wogole niesamowicie przystojny!

DKandD26Fan

Aaa. Cód miód. Oczy ma najładniejsze. A w Degrassi to gra takiego... troche dziwnego. Ale ok. ;] xd

manny_2

Nic w nim nadzwyczajnego nie ma.A w degrassi jest jak zagadka i trudno określić jaki on jest,ale kazdy ma inny gust podobno w modzie są teraz tajemniczy,podejzliwi i nierozsądni goście

aga_37

Peter Stone na początku kiedy go poznajemy, rzeczywiście jest odrobinę porywczy, nierozsądny tzw. "bad boy". Później, szczególnie w 7 serii możemy zobaczyć go od innej strony. Okazuje się być wrażliwy, kochany i opiekuńczy, kiedy wyciąga swoją dziewczynę z niezłych kłopotów. Nie opuszcza jej mimo "zdrady", ani tego jak go traktuje. Z drugiej strony można powiedzieć, że chłopak (jako postać oczywiście) ma słabość do problemowych dziewczyn. Jako postać serialowa pokazuje nam też, że tak naprawdę nie ma żadnych przyjaciół i także w rodzinie nie może znaleźć oparcia (rozwiedzeni rodzice, matka która wysyła go na wiosenny obóz żeby mieć spokój).
Uważam Jamiego Johnstona za ideał faceta z wyglądu.Ja też mam świra na jego punkcie i to w sumie już gdzieś od 2-3 lat :P Aż głupio się przyznać.