Wątek ten Ciągnie się po różnych tematach więc może zbierzmy to w jedno.
Ja jadę na 100% i zabieram ze sobą jeszcze 2 osoby.Bileciki już kupione.
Ciekawa jestem jak z wami.
jeszcze coś się znajdzie (też pisałam o tym nieco wyżej, niewykorzystane rezerwacje), a poza tym na stronkach z biletami wiele osób oferuje się żeby odsprzedać swój bilet/bilety. Może to nie dokońca bezpieczne, ale licząc, że nikt nie oszuka można odkupić bilet.
Istnieje ryzyko :)
ja mam bilet....ale rozmyślam nad wyjazdem - to tak jak 50:50, bo tą połowę to nie wiem czy pojadę....
jakby co mam do sprzedania jeden bilecik :)
Wszelkie informacje do mnie to albo na FW, lub na GG : 34337741
Jak ja bym miała w domciu bilet to by mnie sam Pan Bóg nie zatrzymał przed pojechaniem na ten koncert :D
Boże jak ja mam dobrze.Mam nadzieję że jak będziecie w moim wieku to nie zgrzybiejecie i na koncerty będziecie jeździć .
Mam nadzieję że jak będziecie w moim wieku to nie zgrzybiejecie - twoja wypowiedz...
hahahhaha :)
norija, przecież nie zgrzybiałaś :), ja tego nie dostrzegam....
i na koncerty nie raz pojedziesz :):):)
na pewno, tak miłe osoby zawsze spotka szczęście :)
A na koncercie, to się spotkamy :) - tak myślę :)
Właśnie co do koncertu . Nie wiem czy wiecie ale zmiana tematu koncertu na Neon Night Marsi sami nam wybrali temat ;) wiecej tu --> http://www.tvdiaries.bnx.pl/news.php?readmore=64
no, jestem potworną szczęściarą :3
ja mam większość ubrań w kolorze czarnym, a jak się wysmaruje farbą to będę wyglądać jak debil, najs : D
Kochani Marsi sami nam wyznaczyli temat koncertu
tu macie info
http://i51.tinypic.com/sc6tz5.jpg
my ze swojej strony zostawiamy maski i balony
oj tam fajnie będzie zobaczysz! Jadę z Owcą mam nadzieję że się jakoś spotkamy .A maski i balony zostają.
wiem wiem, tylko czemu znowu neon... zresztą whatever już ja im tam zrobię taki neon, że nie zapomną tego do końca życia - muszę się dobrze przygotować. Spotkamy spotkamy, to nie żaden problem istnieją telefony - kocham ten wynalazek - więc damy radę xD
Tak !!!
neony, fajnie, muszą być, co do masek i balonów, zajebiście będzie fajnie :):):)
ja bym jeszcze proponował ułożyć triadę w grupie, i śpiewać z Jared'em :)
No ale ja się mogę dostosować.
http://i51.tinypic.com/sc6tz5.jpg
To zdjęcie wszystko wyjaśnia :)
Muszę sobie skołować taką siateczkę jaką ma Tomo, może zabiorę z zieleniaka, po kartoflach :), albo burakach ...hehe
pomysł jest super, w końcu marsów, nie ma co modzić...
Witajcie, też się wybieram na koncert : D Prawie bym nie pojechała gdyby nie pewna osoba, która mnie powiadomiła o koncercie. Malujecie się tymi farbami?
poszukaj nas na fejsie Polski Echelon tam na pewno jakiś hurtowe zamówienie przed koncertem będzie robione
maski masz na allegro, do malowanie za 5 zł pomalowane za 15zł oczywiście jeszcze plus koszt przesyłki xD
Nie pozwalają mi kupować przez internet XD Bo "TAM SAMI OSZUŚCI SĄ". Coś wykombinuję C: W końcu do listopada sporo czasu jest. Macie miejsca na płycie?
płyta oczywiście, innej możliwości nie brałam pod uwagę xD ja tam w necie kupowałam już wiele, nawet rodzice, więc nie narzekam
Ja tylko od czasu do czasu natrafiłem na kota w worku, ale jest dobrze :)
Co do wysyłki w sprawie 30 STM, zawsze jest ona dobra i sprawna :)
Od czasu do czasu to już za dużo. Ale tacy już są ludzie e_e Można by zrobić spotkanie ludzi z FW przed areną. W kupie raźniej xD
Spokojnie ,ja jestem stara i jak ktoś na mój widok zwieje albo powie do mnie proszę pani to gwarantuję że owa osoba koncertu nie doczeka!
Twarzy nie maluj żebyśmy cię rozpoznali :):):)
Ja też mam zamiar świecić jak świetlik - hehe :)