Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Wątek ten Ciągnie się po różnych tematach więc może zbierzmy to w jedno.
Ja jadę na 100% i zabieram ze sobą jeszcze 2 osoby.Bileciki już kupione.
Ciekawa jestem jak z wami.

Szalony_Krasnolud

o ja mam jeszcze jeden fajny pomysł, można by jeszcze użyć lampek choinkowych xD

seniorita19

Fajnie by to wyglądało... Tylko gdzie to podłączyć?

Szalony_Krasnolud

będzie tam tyle energii, że nie ma co się martwić o zasilanie xD w razie co Echelon stworzy dłuuugi przedłużacz i wszyscy będą mogli się podłączyć ;D

seniorita19

Byłoby świetnie XD I jeszcze włączyć tą wkurzającą, świąteczną muzyczkę.

Szalony_Krasnolud

ooo taak, w sumie marsi by zagrali tę swoją cudowną, którą wręcz uwielbiam xD http://www.youtube.com/watch?v=nGsO_8xIbD8

seniorita19

o jeju jeju ja też bym chciała

użytkownik usunięty
Szalony_Krasnolud

No, też widziałem takie bajery....jak tylko znajdę linka to wyślę :)
A sznurówki to widziałem, ale chyba też w nie zainwestuję :)

norija

Szczęściara... Widzę, że dają dużooo koncertów we Francji i w Niemczech, wow. A przed nami odwiedzają Litwę i Łotwę i po kilku dniach u nas. Może pozwiedzają sobie Łódź? Może jakiś szczęściarz natknie się na nich ;) Marzenie :)

użytkownik usunięty
joka_2

Koncertują po całym świecie, ale Europę i w tym Polskę odwiedzają raz w roku, częściej wracając :)
Też bym chcieał byc na miejscu tego kto spotka na ulicy zwiedzających marsów.....marzenie xD :)

Ja widziałam gdzieś wideo na którym jakieś dziewczyny spotkały Jareda o.o Biedaczek, zleciały sie do niego jak muchy XD Ale to musi być trochę dziwne dla sławnych ludzi- chodzisz sobie spokojnie po ulicy a tu bam, podchodzą do Ciebie jacyś ludzie którzy mówią do Ciebie jak do starego przyjaciela albo i nawet do męża a Ty nic o nich nie wiesz o3o

Szalony_Krasnolud

uroki bycia sławnym - no niestety wiedzieli na co się piszą xD

Szalony_Krasnolud

Mnie by to raczej nie przeszkadzało ;p Fajne życie, bardzo pracowite, ale masz ludzi, którzy doceniają twoje staranie itp. Nie chce mnie się rozpisywać ;p

Priscilla22

I FG które Cię prześladują 24 godziny na dobę siedem dni w tygodniu o_o" Ale skoro przeżyli w takim bagnie tyle lat to pożyją sobie jeszcze długo...

Szalony_Krasnolud

muszą, bez nich moje życie nie ma sensu.... w sumie i tak umrą o 20 lat szybciej ode mnie, ale po co mi sens życia w wieku przypuśćmy 70 lat xD

seniorita19

No co Ty, przecież Jared jest wampirem XD On będzie wiecznie młody.

Szalony_Krasnolud

masz rację ! tak to ja mogę dobić 90 i mi smutno nie będzie.

użytkownik usunięty
norija

No i ja ;)

użytkownik usunięty
Szalony_Krasnolud

Bycie sławnym ma dwie strony medalu, ale uwielbienie zawsze zostaje po śmierci...my się zestarzejemy a on będzie legendą ROCK'a......nasze potomstwo będzie go słuchać, poznając nową generacje starego zespołu.
JARED LETO BĘDZIE ŻYWY NAWET PO ŚMIERCI :)

Święte słowa!

Priscilla22

gdyby ktoś był zainteresowany to są jeszcze jakieś bilety na trybuny

użytkownik usunięty
norija

A ja byłem przekonany że się sprzedały w trybie multi speed :)

użytkownik usunięty
Priscilla22

DZIĘKI :*

kilka pojedynczych zostało na trybuny,najgorsze miejsca z resztą pewnie już ich nie ma

norija

a są jeszcze w tej chwili? bo szukam i szukam i nie mogę nigdzie znalezc... będę wdzięczna za jakiekolwiek info :(

aerials

na Alter Art były jeszcze na sektor.Tam jakiś błąd wyskakuje bo dopóki się nie logujesz to jest ich sporo a jak już się zalogujesz i chcesz kupić to okazuje się że jest tylko kilka.

norija

naturalnie, że jadę:) bileciki kupione już pierwszego dnia, nie mogę się doczekać. mam zamiar powtórzyć moje wejście na scenę (tak, byłam na scenie na K&Q!), to było niesamowite!
@aerials - no nie wiem czy znajdziesz już bilety, jak już coś to na sektory z samego tyłu, ale i tak wątpie. chyba, że kupiłabyś od kogoś niedługo przed koncertem, bo wiem, że zawsze sprzedają, ale z własnego doświadczenia nie radzę, bo mnie już kiedyś oszukano.

użytkownik usunięty
cantstop333

Ja też to doznałem...kiedy Jared na ludzi pluł :)
A bilety się już rozeszły, tylko nieliczni je jeszcze mają, raczej garstka...i cenę podwajają o 2 % więcej :)

użytkownik usunięty
norija

Na pewno :)

w empiku bilety zostały wykupione po 15 minutach od wprowadzenia ich do sprzedaży. a teraz te same miejscówki które wcześniej były za 95zł są dostępne za ok 500... nie powinno tak być... :(

użytkownik usunięty
aerials

No, wiem o tym...straszne sknery z tych kiosków, niestety, nikt chyba za tyle by nie dał na bilet.

ci, którzy są bogaci i nie mieli juz jak kupić biletu to zapewne wzięli się Golden Tickety. ja np. czekałam od 11 przed Empikiem ze znajomymi by kupić bilety i gdy wróciłam do domu z moim ''skarbem'' dowiedziałam się, że już zostało ich bardzo mało i to był po prostu szok o.o

cantstop333

Goldeny też wyszły .

norija

wiem

użytkownik usunięty
cantstop333

W prawdzie golden'a nie mam, ale mam bilet zakupiony z KOLPORTERA :)
To tylko kiosk z gazetami, a jednak tam był, albo to zbieg okoliczności, albo dobra karma losu bym to miał :)

użytkownik usunięty

Teraz się skapowałem że golden'a mogłem mieć heheh :)
Ale czy jest w tym różnica :)

Z goldenem wchodzisz za kulisy i masz spotkanie z zespołem i z tego co się orientuję goldeny można kupić tylko na oficjalnej stronie zespołu.

A i Leon co do twojego wpisu w innym temacie to spoko .mam nadzieję że wiesz o co chodzi ,nie chcę tam pisać .

użytkownik usunięty
norija

Dzięki za informacje o Golden'ach :)
No i oczywiście kumam o co chodzi, miło z twojej strony :)

:)

norija

Hej wiecie że jest 2 koncert Marsów w Polsce ?.7 listopada również w Łodzi

norija

ej... a cóż tak? :P tylu chętnych ;)

użytkownik usunięty
aerials

Zdziwiona pozytywem czy negatywem :)
W końcu sami FANI !! ;)

Ja się bardzo cieszę gdyż nie było już miejsc na ten koncert 8 listopada i mogłam ich nie zobaczyć :(
A teraz... bileciki zakupione na 7 ^^ :P

użytkownik usunięty
aerials

Ja też się cieszę, a do bilecików to nawet chyba jeszcze szczątki są :)

Nie sprawdzałam ale na 7 na płytę podobno też już biletów nie ma

norija

eh szkoda bo bym pojechal

Maxkeenan

Wiesz co poszukaj bo w oficjalnej sprzedaży już nie ma ale ludzie z różnych powodów odsprzedają .Na pewno coś znajdziesz .Z płytą może być ciężko ale sektor pewnie by się znalazł

norija

z różnych powodów... jak szukałam biletów na 8 to owszem i były... tylko cena 500 czy 600 zł.. takie coś nie jets karalne? :/

użytkownik usunięty
aerials

Nie jest, ale 500 zł czy nawet ponad to, to już przesada...ja bym się jakoś obszedł koncertem :)
No albo jak już to jakoś przemytem dostał się na płytę bez biletu - - - to jest karalne i zabawne ;P

aerials

Na PE dziewczyny w normalnej cenie sprzedawały