Coś też takiego przeżyłem.....ale nie pamiętam ;0
to chyba było w Zamościu...w tedy graliśmy razem muzę...to było coś wspaniałego ;)
Pewnie, a poznawanie nowych w sposób rożny - jeszcze lepiej...wiesz o co mi chodzi ;)
cudnie ci ! Nasza wychowawczyni nie chce z nami pojechać na dwudniową, bo niby jesteśmy niegrzeczni :( a co ja poradzę że moja klasa jest nadpobudliwa :)
hahaha...skąd ja to pamiętam, ja w gimnazjum byłem głównym szefem klasy...wszyscy się dokuczaliśmy i się z tego śmialiśmy,
ale jak przyszło do wycieczki to ja byłem winny...
Byłam dzisiaj w Szkole Muzycznej śpiewać jaką piosenkę na dzień profilaktyki i schodząc ze sceny wpadłam na wokalistę zespołu Hrabia (Must be The Music byli tam w półfinale nawet) , a później basista z jego zespołu z takim innym gościem dali koncert i ten gość opowiadał jak wyszedł z nałogu narkotykowego ;)
Najlepsza reakcja jak na niego wpadłam ...."dzień dobry " i odeszłam , bo ie zauwazyłam go wcześniej i nie wiedziałam że będzie a tu nagle na niego wpadam , kurde nadal w szoku jestem xD Mieliście kiedyś takie sytuacje ?
hahahah...no niezła sytuacja, ja byłem na koncercie Pectus na majówkach w zeszłym roku,
nazbierałem cały zestaw autografów po koncercie, ale później zauważyłem że zebrałem nie on Pectus, a od innego zespołu.
W tym czasie Pectus przebrali się i zmienili kreacje głowy, a ja myślałem że to od nich brałem autografy...wyglądali tak samo,
później połowa ludzi też tego samego doświadczyła, wokalista grupy się dowiedział i w zamian za tą fatygę porozdawał nam,
zespołowe smycze z poziomicą, które były codzienną rzeczą zespołu, nikt się tego nie spodziewał i nikt nie wiedział, do czego im poziomica w breloczku...:0
Pewnie nie ma czasu, ale wróci jeszcze do gadania z nami, czy jej się znudziło (?)
MPD:In Flames - Crawl Through Knives
Film: 21 maja na TVP 1 leci kolejna część Piratów z Karaibów - już nie mogę się doczekać ;)
Łał....to będę oglądać...teraz w gazecie "FAKT", są wszystkie części serii na DVD ;)
Ostatnio słuchałem,
BILLY TALENT - Surrender
http://www.youtube.com/watch?v=1gxezt-Xdww
Polecam !!!
kiedyś miałem na nich odlot, ale 30 STM wygrało ;)
Ale czasem do nich wracam, i lubię posłuchać ich piosenek, też dają kopa ;)
Bullet For My Valentine - Hand Of Blood, ta piosenka też mi się nieźle słucha ;)
MPD: Seether - Careless whisper http://ylka.wrzuta.pl/audio/ae9U8Eokok5/seether_-_careless_whisper
Od wczorajszego wieczora nie odpuszczam i słucham na okrągło , bo on ma świetny głos ;D