oj, biedaku :( zdaję sobie sprawę, jakie to musi być irytujące, jak coś takiego się dzieje... ale cóż, filmweb ma to do siebie, że często się psuje. może na przyszłość pisz w wordzie albo kopiuj przed wysłaniem, żeby znów coś takiego się nie stało :/
cóż. niestety tak bywa. ale mam nadzieję, że ponowne pisanie notki pójdzie ci bez problemu (bo chyba dużo osób na nią czeka ;p)
Ja tez tak pare razy mialam, dlatego teraz zawsze kopiuje cala zawartosc i dopiero wysylam i jak sie nie uda, to od nowa wklejam ;) Mnie nie bd do czwartku, poniewaz gosci mam w domu, pozdrawiam! ;)
znalazłam takie fotki w necie...
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/121/e/c/with_30stm_april_30_2011_by_gisel lam-d3fcwcp.png
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lkkbkd5ARp1qzc9e9o1_1280.jpg?AWSA ccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1304447187&Signature=n12GBzE1%2F7Rai2mhr nN0BKLovpA%3D
może mi ktoś wytłumaczyć, co Tomo ma na sobie xD? hahhah
Ale tutaj spokój, a
MARSI MAJĄ 4 NOMINACJE W KERRANG!! Hurricane rządzi, kocham tą piosenkę;p
w najlepszy singiel jest też BFMV z moją ukochaną piosenką, ale solidarność Marsowa nie pozwala mi się zawahać kto tu rządzi;)
Bulleci mają 3 nominacje;p
Chyba na tej stronie można głosować, co nie? Tylko z tego co wiem, trzeba się zarejestrować.
Oho, a My Chemical Romance mają aż 5 nominacji :3 (wybaczcie, ale strasznie ich uwielbiam :P).
Ja muszę się zebrać w sobie i przesłuchać cała nową płyty MCR, ale wydaje się ona bardzo mało rockowa po przesłuchaniu kilku kawałków;(
też ja słuchałem i stwierdzę ze masz rację...
ale każdy ma inne nastawienie do tego zespołu, więc bez obrazy napiszę że to rodzaj takiej mini rockowej sielanki...
takie mam zdanie, nie chcąc nikogo obrazić...
Wiem, poprzednie albumy byly lepsze. Ja najbardzie lubie "Te Black Parade". Gerard przefarbowal wlosy na czerwono i zaczeli sie normalnie ubierac, wolalam ich dawniejsze "wcielenia" ;) Cieszmy sie, ze Marsi nadal graja swietna muzyke ;)
Też tak mówię, chociaż jest to bardzo urokliwy facet i w czerwonych też ładnie wygląda ;) Najlepsza płyta to Black Parade;)
A ja Danger Days własnie najbardziej lubię ;) Poprzednie płyty mieli post -hardocorowe, a ta jest bardziej punk rockowa, ale to nadal rock ;P Kocham tą płytę! Leży u mnie na półce i w kółko ją słucham c: I w sumie to wolę ich nowe wcielenie, to pozytywniejsze, a nie to dawne, mroczne.
A co do Marsów - jak w którymś temacie wspominałam, ja akurat wolę ich starsze albumy ;-)
A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze MCR graja w Polsce 17 maja! Orange Warsaw Festival 2011. Szkoda, ze Marsow nie bedzie...
Szkoda, szkoda ...
Co do MCR tez ich lubię , ale Marsi rządzą ;D
Ostatnio jak oglądałam OWF( w tamtym roku ) to zauważyłam taki zespół White Lies , fajnie graja ;)
Jedziesz na MCR ? spoko :) ja bym się strasznie cieszyła, ale wolałabym na Marsów ;) w tedy to bym piszczała z radości :)
Na Marsach już byłam w grudniu :D Aczkolwiek nie przeczę, pojechałabym drugi raz... Albo nawet i trzeci :P
Ja bym strasznie chciala, ale mieszkam kolo Krakowa, wiec daleko...A bilety strasznie tanie sa, szkoda, ze nie moge jechac ;/
ja chyba jadę na mcr ;DD taka mała rozgrzewka przed Marsami ;P dzisiaj dzwonię załatwiać nocleg i zamawiam bilety ;p moja mama powiedziała, że ją wykończę xd
O, super :D Podobno MCR dają super koncerty, a nie byli ani razu w Polsce, więc fani walą na ten koncert drzwiami i oknami...
Ja bardzo chętnie posłuchałabym ich, ale troszkę bardziej Papa Roach, oni mają ostrzejsze kawałki;p Jacoby też przystojny i zabawny;) Dlaczego wokaliści rockowych zespołów są przystojni i ogólnie super ludzie?;p
Słucham wszystkich trzech ;)
Paramore - H. ma super głos Tak samo jak Sharon z Within Temptation , ja lubię jeszcze Epice i Nightwish ;D
Ja nie lubie dziewczecych zespolow ani wokalistek, nie wiem dlaczego ;) Chlopaki zawsze bardziej mi sie podobali. Tak samo jak nigdy nie sluchalam solowych wykonawcow (oprocz Eminema), bo najbardziej lubie zespoly, liczace tak po 3-5 chlopakow ;)
Papa Roach całkiem lubię ;) Z tego co wiem to też przyjeżdżają do Wwy. O, ja baaardzo lubię Florence <3. Paramore ma całkiem spoko kawałki, ale wokalistka mnie czasem irytuje, nie pytajcie czemu, po prostu Hayley wzbudza we mnie negatywne emocje ;p Bardzo fajny ''kobiecy'' zespół to też The Pretty Reckless! Polecam, dziewczyna ma ciekawy, niski głos i grają ostrego hard rocka z domieszką grunge ;)
The Pretty Reckless znam jedną piosenkę, chyba nie muszę pisać jaką ;)
Skin ze Skunk Anansie też niezła,jeśli chodzi o kobiety-wokalistki :)
The Pretty Reckless znam Taylor ma boski głos,ale na razie znam tylko jedną fenomenalną piosenkę ich Make me wonna die.......zajebiste!!
haha xd sorki, ale mam skojarzenia z make me wonna die ;D ale lubię ich piosenki ;D muszę właśnie pozrzucać sobie nowe na mp4 ;)