Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 093 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto
użytkownik usunięty

Też tak czasem mam.. :P Np dziś nie wchodziłam cały dzień i myślałam ile trzeczy mnie tu pewnie dziś omineło :) jednak można nazwać to pewnego rodzaju przywiązaniem :)

użytkownik usunięty

Ale ciężko się nie odzwyczaić, pewnie ktoś nowy, albo antyfan uprzykrza fanom rozmowę, a mnie tu nie ma, coś w tym stylu, to strasznie niepokojące, ale można nad wszystkim zapanować i mówi sobie że już koniec :)

użytkownik usunięty
Ninurta

Naprawde pięknie napisane... ! mogę się pod tymi słowami podpisać w 100% !
Jared emanuje pozytywną energią i zaraża nią otoczenie ;)
Ja mam to samo - mogłabym godzinami słuchac jego wywiadów, jego głos jest nieziemski a do tego ten sposób wypowiadania się to wszystko sprawia że coraz to bardziej i bardziej chce się go słuchać i oglądać...

tarantinohehe

lepiej zapytać co mi się w nim nie podoba, będzie mniej pisania :-)

użytkownik usunięty
peaches

Nie ma takiej rzeczy :) - tyle w tym pisania :)

tarantinohehe

Dużo osób na portalach takich jak kwejk ,demotywatory itp. się go czepiają i mówią o nim same niefajjne rzeczy...
Dla mnie to jest dziwnie , bo Jared Leto ma za sobą kilka naprawdę niesamowitych filmów.
Osobiście nie słucham 30 seconds to Mars , ale osobiście podziwiam go za jego talent i w ogóle :D
Gościu ma 40 , a wygląda jak..młody Bóg...Jared to po prostu KOCUR !! :D

użytkownik usunięty
Jadeee666

hahhahah....10000% RACJI, to samo piszę i tłumaczę tym, którzy jeszcze nie dowierzają :)

użytkownik usunięty
Jadeee666

fajnie napisane :P ja też podziwia że jak na swoje 40 latek on wciąż wygląda cudownie :P

użytkownik usunięty

Dlaczego...bo dba o siebie :)

użytkownik usunięty

w tym tkwi sekret :) no niestety żeby coś osiągnąć trzeba sie niezle napracować... ćwiczyć, dbać o zdrowie, diete itp .... trudno nie dbać o siebie i wyglądać ciągle młodo :)

użytkownik usunięty

Jared, tak robi, to widać, wiadomości, zdjęcia, i inne żródła informacji :)

użytkownik usunięty

Jedym słowem zachęca samego siebie i innych do dbania o siebie i zdrowego trybu życia :P ja sie tylko dołanczam do jego przesłania :D chyba każdy w wieku 40 lat chciał by nadal kwitnąć i cieszyć sie młodą uroda :) bierzmy z niego przykład.. ja np lubie chodzenie po górach ( akurat w moich terenach ich nie brak ) :D

użytkownik usunięty

chyba każdy w wieku 40 lat chciał by nadal kwitnąć i cieszyć sie młodą uroda :) bierzmy z niego przykład.. ja np lubie chodzenie po górach ( akurat w moich terenach ich nie brak ) :D
Coś o tym wiem :):)

użytkownik usunięty

też to lubisz ? :) nie ma to jak góry :) wypoczynek ma świeżym powietrzu :P człowiek czuje że żyje...jest sie tak jakby na krawędzi, wszytskie problemy zostaja na dole a człowiek pnie sie na szczyt coraz to wyżej i wyżej a tam czeka nagroda - własna satysfakcja :P

użytkownik usunięty

Pewnie, racja na całego...góry tez lubię - mieszkam niedaleko Zakopanego, więc jak jest sezon to goszczę w górach :0

użytkownik usunięty

niedaleko Zakopanego ? :P ale masz fanie !! byłam tam pare razy ! piękne miejsce, nie chce sie stamtąd wracać :) jest jakaś magia w tym miejscu która przyciąga.. :p

użytkownik usunięty

Pewnie, nawet mam tam domek, ostatnio mnie tam nie było, ale jak będzie sezon to wpadnę :)

użytkownik usunięty

niech tylko śnieg spadnie :P ale chyba w Zakopanem już jest :) u nas pruszyło już w piątek, ale na tym poprzestało :P
to ja mogę tylko pozazdrościć :P tez bym chciała tam mieszkać :)

użytkownik usunięty

Ja tam nie mieszkam, ale bym chciał.....jest tam sztuczny śnieg, nie ma prawdziwego, śniegu jak nie było tak nie ma :)

użytkownik usunięty

nie mieszkasz tam ? ;P to zle zrozumialam,sorki ;p
podobno ma przyjść zima za dwa tyg :) tak dziś u nas w radiu mówili ;D ale im nie wierze ! we wakacje codziennie przepowiadali pogode zupelnie inną od tej która była ;p

użytkownik usunięty

Mieszkam nad Zakopanem 8 h jazdy.....ale mam domek :)
Zima jest..ale śniegu nie ma :)

użytkownik usunięty

ja w sumie też nie tak strasznie daleko Zakopanego mieszkam, ale nie jeżdże w te strony :/ ( znów ten brak czasu ) .... gdyby tak choc troche sniegu spadło na święta :) potem może przyjsć globalne ocieplenie :D

użytkownik usunięty

A to jesteś też blisko mnie :)
Mieszam w Jarosławiu :)
mamy naprawdę długa jesień....nie wystarczy na zimę ....

użytkownik usunięty

ja mieszkam jakieś 40km od Krakowa w strone Zakopanego :) Nazwy nie ujawniam :D ja lubię zimę ale taką sloneczną :)

użytkownik usunięty

Ok, z nazwą to tajnie :)
ja lubię zimę ale mroźną....z tego że lubię zimno :)

użytkownik usunięty

ja nie przepadam za bardzo gorącym latem :) wole wiosne :)
lubisz zimno ? ;) ja poniekąd też... ale już np nie lubie iść gdzieś jak za oknem jest strasznie mroznie a mi sie spieszy :D

Faajnie , z tematu Jareda Leto przeszło na miejsce , w którym mieszkasz :D
No wiadomo..południe Polski jest zajebiste :D

A tak jeszcze do Leto i jego młodego wieku to wiadomo , że dieta i różne inne. Trzeba też liczyć jego urodę samą w sobie. Ma tak jakby Baby Face..
wydaje mi się..o.O hahaha

użytkownik usunięty
Jadeee666

heh no tak się zjechało z tematu niepotrzebnie :P ale tak ! południe Polski jest extra ! :D

Wracając do Jareda.. racja ;p on ma taką baby face ;) ma delikatne rysy twarzy, albo nawet bardzo delikatne.. ;p

użytkownik usunięty
Jadeee666

Baby Face....coś jednak ma - racja, ale to raczej co innego :)
Delikatne rysy twarzy, patrząc nie wszędzie, to FACET.....

Co macie do południa Polski, jest niezłe....klimaty, ludzie, i niekiedy widoki...

użytkownik usunięty

ja też uważam jak najbardziej że południe Polski jest fajne :) wkońcu tu mieszkam ;p

Powiedzmy po prostu że Jared ma wyjatkową urode :P

użytkownik usunięty

No i ja też mieszkam na południu,więc też fajnie :)

Tak, Jared to Seksapil USA !

użytkownik usunięty

oczywiście :P zachawalajmy południe :P bo warto !!
heh.. USA i całego świat :P w tym Polski :D

użytkownik usunięty

Zachwalajmy południe, to piękny rejon parków i gór :):)

USA, Polski, i polskich pierogów.....fanów :)

użytkownik usunięty

Zwłaszcza gór ! :P a Ci, którzy szczególnie lubią chodzenie,wspinaczki górskie powinni tu zagladać :)
Polskich pierogów - jak najbardziej !! :D

użytkownik usunięty

Inne zakątki też Jared wychwala, również jak i regionalne smaki....także Polska jest któraś w kolei :)

tarantinohehe

Nic . Straszny pasztet -,-

użytkownik usunięty
ivcrossoceans

Wow :D wiesz co... ? żal mi ludzi którzy innych oceniają tylko po urodzie ! to żaden arument a zwykła złośliwość... ;/

Facet , który się maluje . No tylko pomarzyć i modlić się żeby taki się trafił . Zresztą w głosie nic specjalnego nie ma . A aktorstwo ? ahahhahahahahaahhahahahahahahahahahahahahhaha żal .

ivcrossoceans

"Facet , który się maluje ." malował ale ok . . makijaz u chlopaka jest dla mnie czyms normalnym .. szczerze ? podobaja mi sie faceci z makijazem . mowiac "z makijazem" mam namysli charakterystyczna rockowa kreske pod okiem i czasami na powiece . Jared nie walil na sibie kilo tapety zawsze byla tylko kreska . http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvzt9hC9ZO1r4jqmvo2_250.jpg http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltucc4QEOC1r4jqmvo1_400.jpg http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltucc4QEOC1r4jqmvo1_400.jpg

użytkownik usunięty

MILLA - nie komentuj !

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ivcrossoceans

Gdybyś mnie znał to wiedziałbyś że słucham Nirvany już bardzo długo !
To Twoje zdanie na temat Jareda - koniec tematu...
I nie kocham go w sensie jakiegoś zauroczenia miłosnego ! jestem tylko jego fanką ! a podziwiam go nie za urode..

użytkownik usunięty

Ale ktoś mądrzejszy musi ustąpić, będziesz albo ty, albo on :)

użytkownik usunięty

Ale ja się wcale nie zamierzam z nikim kłócić... to nie w moim stylu. Zresztą koniec tematu.. Nie mam ochoty dalej o tym pisać....

użytkownik usunięty

Zrób to o co cię proszę i nie odzywaj się do tego kogoś, ja się powstrzymuje :)

użytkownik usunięty

ehh......

ivcrossoceans

Nie wyraziłam w tamtym co napisałam pogardy na jaką zasługuje gówniany zmierzch , wygląda tam tak jakbym stawiała zmierzch na poziomie Edwarda . o.O Niewybaczalne . Wolałam wyjaśnić . :D

użytkownik usunięty