Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 093 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto
tarantinohehe

aha, i jeszcze takie coś, cosię ma lub nie...dziewczyny wiedzą o czym mówię..

tarantinohehe

Głos! Ale itak bardziej wole Shannona :-x

użytkownik usunięty
Dark666Lady

No a czy się tak różnią ? instrumentami :)
Dla mnie 3 jest BEST !

tak troche z twarzy inni ... i te oczęta Szymka jakoś bardziej mi sie podobają ^.^

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Jared - jego oczy skrywają szaleńca i spokój ducha, Shannon - jego oczy skrywają tajemnice i zaciętość, Tomo - jego oczy skrywają - mądrości i lekki bałagan.
kiedyś to przeczytałem id jednej z fanek :)

:-o to im zrobili dogłębną analize xD

użytkownik usunięty
Dark666Lady

I to jak, w końcu to nawet prawda :)

jak to prawda :o dla mnie oni sa tak wspaniali i wszechstronni ze nie da sie ich pogrupowac ani jednoznacznie okreslic

użytkownik usunięty
Dark666Lady

O ! racja, to że tak pisze to nie znaczy ze tak jest, oni mają wiele zalet, a te są takie sobie, da się ich pogrupować ani jednoznacznie określić, jest faktem :)

yyy... tak jakoś trochę Cie nie zrozumiałam :|

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Co to rozumieć, czasem nie pasuje to co o nich się pisze, i to że zamiast obelg mają wiele zalet.

suicide_scherzo

Wszystko! ;] kocham ;*

asiulek59

będę kreatywna i wipisze w punktach xD
1. oczy. ma na prawdę wspaniałe oczy, takie głebokie...
2. głos. niezwykle haryzmatyczny.
3. za jego podejście do fanów i to, że jest dla nich taki otwarty.
4. za jego śmiałe podejście do mody xD
5. za uśmiech <3
6. za to, że pokazuje jak ważna jest rodzina. w końcu koncertuje z bratem, a ja bym z moją siostrą w trasie nie wytrzymała :P
7. za muzykę, jaką tworzy i za to, że potrafi nią zjednywać ludzi.
8. za jego wszechstronność - aktor i muzyk, a do tego w obu zawodach odnosi sukcesy.
9. za to, że nie widac po nim jego wieku - ma 40, wygląda na 25 ;p
10. za jego rolę w "Aleksandrze" <33

wierzcie mi lub nie, jak pierwszy raz ogladałam "Księcia Persji: Piaski Czasu" to myślałam, że Dastana gra właśnie on ;D

użytkownik usunięty
porzeczka98

wierzcie mi lub nie, jak pierwszy raz ogladałam "Księcia Persji: Piaski Czasu" to myślałam, że Dastana gra właśnie on ;D

Strasznie podobny tam był :)

1. oczy. ma na prawdę wspaniałe oczy, takie głebokie...
2. głos. niezwykle haryzmatyczny.
3. za jego podejście do fanów i to, że jest dla nich taki otwarty.
4. za jego śmiałe podejście do mody xD
5. za uśmiech <3
6. za to, że pokazuje jak ważna jest rodzina. w końcu koncertuje z bratem, a ja bym z moją siostrą w trasie nie wytrzymała :P
7. za muzykę, jaką tworzy i za to, że potrafi nią zjednywać ludzi.
8. za jego wszechstronność - aktor i muzyk, a do tego w obu zawodach odnosi sukcesy.
9. za to, że nie widac po nim jego wieku - ma 40, wygląda na 25 ;p
10. za jego rolę w "Aleksandrze" <33

CELNE PUNKTY :)
pozdrawiam :)

o, dziękuję ;p
myślicie, że przyjadą jeszcze do Polski?

użytkownik usunięty
porzeczka98

Nie ma za co - NA PEWNO WPADNĄ DO POLAND !!!!

użytkownik usunięty

Oby jak najczęściej :)

porzeczka98

Haryzmatyczny??? Co to?

użytkownik usunięty
MarcoK

JARED LETO !!!

tarantinohehe

Jest przystojny, ale również i utalentowany. Większość filmów z jego udziałem są na prawdę fajne, gościu ma też głos, jego kapela 30 Seconds To Mars jest (jak dla mnie) fenomenalna.

tarantinohehe

Hmmm myślę, że oczy... ale w sumie trudno określić co tak naprawdę. Chyba ma po prostu to "coś" ;)

użytkownik usunięty
camelflo

To "COŚ" dobra odpowiedz, wyjaśnia wszystko :)

a ja będę inna, nie wygląd mi się w nim podoba,tylko charakter. Wielkim minusem jest, że nie umie przyjąć słów krytyki na swój temat, ale mało osób to potrafi. Trzeba przyznać, że jest mega inteligentnym facetem. Mogłabym tu książkę o nim napisać, bo nie raz miałam okazję go spotkać, ale nie będę tego robić. Jest inteligentny, a zarazem naiwny jak małe dziecko, zabawny, ale na swój sposób. Nie lubi gdy ktoś robi sobie z niego żarty, ale sam je lubi robić. Dużym plusem jest, że zawsze skupiony jest na pracy i na celu który sobie wyznaczył. Czytałam pewien wywiad, gdzie Tomo mówił, że Jared jest facetem, który dla swoich przyjaciół ( tych prawdziwych) jest w stanie zrobić bardzo dużo, co też w showbiznesie jest wyjątkiem.

użytkownik usunięty
sara137_2

No, i to jest dobra treść na to Co wam się w nim podoba ?

Z takiej strony go znam, ale ukrywa o wiele więcej :)

tarantinohehe

sposób w jaki łapie kontakt z publicznoscia jako wokalista, uwielbiam 30STM, ma charyzmę i spojrzenie wyglodnialego kochanka :)

użytkownik usunięty
desire0

E, nieźle :)

użytkownik usunięty

Aktorsko już było, muzycznie tez, a jak w życiu prywatnym ?

użytkownik usunięty
tarantinohehe

Według mnie jest mocno przeciętnym facetem. Ba! Ma dziecinną twarz i jakoś mnie nie pociąga. Ale dużej ilości lasek podoba się, bo uważają że znają się na kinie i trzeba pokazać jakie to one nie są obyte i znają aktorów. (Mówię na przykładzie znajomych nie oceniam osób wypowiadających się przede mną).

użytkownik usunięty

Właśnie, a to wszystko przez wygląd, i urok osobisty :)

tarantinohehe

Wszystko! On ma takie coś w sobie... Nie da się tego opisać! To taki urok osobisty, przyciąga wiele dziewczyn. Po prostu jest super! <33

użytkownik usunięty
Wercia2304

Urokiem osobistym przyciąga stylem i muzyką ;)