Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
To tam gdzie śpiewa 'marry me, marry me'? Bo ja tylko ten znam ;(
I był jeszcze jeden 'yesterday, all my troubles seemed so far away' czy jakoś tak.. wiem, że yesterday tam było :/
plodzicie tych postow w zastraszajacym tempie...
niestety odgrzewacie kotlet, który byl smieszny wczoraj ale nie dziś...
i mowie tu o obydwó stronach...
dajcie na wstrzymanie bo czasem jak czytam niektorych wypowiedzi (uwaga nie tylko Juni) to irytacja z pyska nie schodzi...
ci co dopierdalać nie umieją niech dadza na wstrzymanie szczegolnie że, "reprezentujecie" pewna grupe ludzi chowającą sie pod znaną już wszytkim nazwą...
<brawo>
GRATULUJE Ci!
miałam się do Ciebie nie odzywać ale to właśnie chciałam im uświadomić
ale sami pokazali jaki naprawdę jest Echelon
i widzicie jak łatwo was wyprowadzić z równowagi :P
jak na razie jesteś 1 inteligentną osobą która mnie i ABL zrozumiała pod względem Echelonu:)
ja wciaz czekam az nasza inteligencja nam wrzuci AMM z "pierwszej płyty" zastanawiam sie czy to jakis remix Edge z AMM ?
"a moze dla rozluznienia atmosfery posluchamy sobie 'Modern Myth' z pierwszej plyty?;D:D:D:D" - jesteś pewna że to się zwie 'Modern Myth'? bo mi się wydaje że się mylisz :P bo jak z pierwszej płyty to nazywa się 'A Modern Mysz'^^
a może 'A Modna Mysza'?? zresztą kto tam wie z jakiego bazaru juni płyty kupuje i jakie 'gratisy' tam dodają...
eeee. ja tez chce takie cudo. w jakiej wsi mieszkasz gdzie taki bazar mozna znaleźć? moze to od ruskich. oni tam na bazarach maja wszytsko wiec moze "mysze" tez zrobili :lol:
achhh ludzie (jak mi trudno was tak nazywać :/) ile wy macie lat?
bo po tym co tu teraz widzę nie sądzę że jesteście dorośli
gadacie na kogoś a sami bawicie ze ... nie powiem jak :/
naprawdę Żal mi was !
nie mówię że nie możecie sie w to bawić (choć to dziwne lepiej by było jakbyście sobie wreszcie mężów poszukały choćby w internecie )ale następnym razem nie śmiejcie sie z kogoś a poźniej nie róbcie tego co oni proszę was!
jak jesteście tacy dorośli to to pokażcie a nie robicie z siebie dzieci!
ale następnym razem nie śmiejcie sie z kogoś a poźniej nie róbcie tego co oni proszę was!
ale o co chodzi?
no raczej bo piszesz po polskiemu a mnie zawsze uczyli pisac po polsku. o.O
nie ma to jak teraz odwracac kota ogonem.
a tym że nie macie facetów :P bo pewnie żaden was nie chcę przez te wszystkie brednie co tu piszecie :P
żaden was nie chcę
jak już to 'żaden was nie chcE' 'ę' stosuje się tylko do pierwszej osoby liczby pojedynczej kapewu?
ehhh i kto to mówi...
a czepiać sie będę, bo mam takie prawo i jest moim patriotycznym obowiązkiem przestrzeganie zasad gramatyki i ortografii mojego ojczystego języka.
amen
:lol: nie moge spadam z krzesła :lol: nie wyrabiam juz.
ale mi mąż nie potrzebny ja jestem nałożnica Michała jak my wszystkie wiec nam to wystarcza. a uwierz mi jestesmy starsi od ciebie
jakoś trudno uwierzyć takiej osobie jak ty :P
i po tym co tu się czyta :P
no zobaczymy czy też tak samo będziesz myślała za parę lat :P
chyba że żaden facet cię nie chce bo jesteś zbyt dziecinna jak na swój wiek :P:P
czy ty wychowałaś się w średniowieczu? nie słyszałaś o czymś takim jak niezalegalizowany związek? i czy juz nie masz naprawdę żadnych argumentów, tylko zaczynasz pieprzyć o dupie maryni, żeby cokolwiek napisać?
oczywiście że słyszałam
ale pytanie czy wy w ogóle macie facetów?
no wiesz to też sie dotyczy was i nie mów że nie jest do tematu
wy piszecie o moim życiu to ja mogę i o waszym :P
no tak , ty masz faceta, którego poznałaś na wylot czytając i oglądając wywiady z nim, modląc się do jego ołtarzyka, itp, itd...
"chyba że żaden facet cię nie chce bo jesteś zbyt dziecinna jak na swój wiek :P:P "
no tak cholera siwe włosy na tyłku mi sie pokazuja juz. trza sie brac za facetow. moze ty mi znajdziesz. bo przeciez ty znasz samych "inteligentnych".
obawiam ise że żadne fajny facet którego znam nie będzie was chciał
wybaczcie ale został wam tylko Himis :P
"obawiam ise że żadne fajny facet którego znam nie będzie was chciał
wybaczcie ale został wam tylko Himis :P"
Ależ o czym ty mówisz, ile razy mamy ci powtarzac, że dla nas istnieje TYLKO himsa?!
A swoją drogą, to może 'hummus' jeszcze, co?
żadne fajny facet którego znam nie będzie was chciał
a ile ty facetów znasz (nie sądzę, żeby którykolwiek z nich był fajny)? Dżaredzika z ołtarzyka i kogo jeszcze?
uu dla ciebie Jared nie jest fajny ? ;/
znam wielu świetnych gości ale nie będę im marnowała przyszłości specjalnie dla was :P
więc na mnie nie liczcie :P
ale pytałam czy jest dla ciebie fajny pod innym względem? :P
boisz się przyznać (bo będziesz uważana za fungirls)czy jest dla ciebie brzydki ? :P
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz :P
właśnie przede wszystkim go za tą twórczość cenię bo jakby był głupi i nic by w życiu nie osiągnął to bym się nim nie zainteresowała :P ale skąd ty to możesz wiedzieć skoro mnie nie znasz :P
własnie. dlatego ty nie masz mozgu a my tak ;]
kazdy debil by załapał no niestety do ciebie debil juz nie pasuje.
każdy ma krótkiego, dobra to zaczynamy zabawę od nowa, tylko nie oszukiwać, pamiętajcie: tak jak Juni93, po każdym poście^^