Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 611 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!

dudupek

To tam gdzie śpiewa 'marry me, marry me'? Bo ja tylko ten znam ;(

I był jeszcze jeden 'yesterday, all my troubles seemed so far away' czy jakoś tak.. wiem, że yesterday tam było :/

morrigan_2

plodzicie tych postow w zastraszajacym tempie...
niestety odgrzewacie kotlet, który byl smieszny wczoraj ale nie dziś...
i mowie tu o obydwó stronach...
dajcie na wstrzymanie bo czasem jak czytam niektorych wypowiedzi (uwaga nie tylko Juni) to irytacja z pyska nie schodzi...
ci co dopierdalać nie umieją niech dadza na wstrzymanie szczegolnie że, "reprezentujecie" pewna grupe ludzi chowającą sie pod znaną już wszytkim nazwą...

potter90

<brawo>
GRATULUJE Ci!
miałam się do Ciebie nie odzywać ale to właśnie chciałam im uświadomić
ale sami pokazali jaki naprawdę jest Echelon
i widzicie jak łatwo was wyprowadzić z równowagi :P
jak na razie jesteś 1 inteligentną osobą która mnie i ABL zrozumiała pod względem Echelonu:)

dudupek

ja wciaz czekam az nasza inteligencja nam wrzuci AMM z "pierwszej płyty" zastanawiam sie czy to jakis remix Edge z AMM ?

dudupek

"a moze dla rozluznienia atmosfery posluchamy sobie 'Modern Myth' z pierwszej plyty?;D:D:D:D" - jesteś pewna że to się zwie 'Modern Myth'? bo mi się wydaje że się mylisz :P bo jak z pierwszej płyty to nazywa się 'A Modern Mysz'^^

Evernia

a może 'A Modna Mysza'?? zresztą kto tam wie z jakiego bazaru juni płyty kupuje i jakie 'gratisy' tam dodają...

cracoviia

eeee. ja tez chce takie cudo. w jakiej wsi mieszkasz gdzie taki bazar mozna znaleźć? moze to od ruskich. oni tam na bazarach maja wszytsko wiec moze "mysze" tez zrobili :lol:

kroliczyna

achhh ludzie (jak mi trudno was tak nazywać :/) ile wy macie lat?
bo po tym co tu teraz widzę nie sądzę że jesteście dorośli
gadacie na kogoś a sami bawicie ze ... nie powiem jak :/
naprawdę Żal mi was !
nie mówię że nie możecie sie w to bawić (choć to dziwne lepiej by było jakbyście sobie wreszcie mężów poszukały choćby w internecie )ale następnym razem nie śmiejcie sie z kogoś a poźniej nie róbcie tego co oni proszę was!
jak jesteście tacy dorośli to to pokażcie a nie robicie z siebie dzieci!

Juni93

ale następnym razem nie śmiejcie sie z kogoś a poźniej nie róbcie tego co oni proszę was!
ale o co chodzi?

cracoviia

aż trudno ci sie tak domyślić ? :/:/:/:/:/:/:/:/

Juni93

no raczej bo piszesz po polskiemu a mnie zawsze uczyli pisac po polsku. o.O
nie ma to jak teraz odwracac kota ogonem.

Jud_2

ha nie bądź śmieszna!
prawda w oczy kole ? :P:P:P

Juni93

ale jaka prawda bo jak na razie żadnej tu nie wygłosiłaś.

Jud_2

a tym że nie macie facetów :P bo pewnie żaden was nie chcę przez te wszystkie brednie co tu piszecie :P

Juni93

żaden was nie chcę
jak już to 'żaden was nie chcE' 'ę' stosuje się tylko do pierwszej osoby liczby pojedynczej kapewu?

cracoviia

wybacz tak odruchowo napisałam :P
nie masz sie już czego czepić ? :/:/:/

Juni93

ehhh i kto to mówi...
a czepiać sie będę, bo mam takie prawo i jest moim patriotycznym obowiązkiem przestrzeganie zasad gramatyki i ortografii mojego ojczystego języka.
amen

cracoviia

dam ci podpowiedź może jak zaczniesz wreszcie trochę myśleć to skapujesz :P
chodzi o fungirlsy :P

Juni93

:lol: nie moge spadam z krzesła :lol: nie wyrabiam juz.
ale mi mąż nie potrzebny ja jestem nałożnica Michała jak my wszystkie wiec nam to wystarcza. a uwierz mi jestesmy starsi od ciebie

Jud_2

jakoś trudno uwierzyć takiej osobie jak ty :P
i po tym co tu się czyta :P
no zobaczymy czy też tak samo będziesz myślała za parę lat :P
chyba że żaden facet cię nie chce bo jesteś zbyt dziecinna jak na swój wiek :P:P

Juni93

czy ty wychowałaś się w średniowieczu? nie słyszałaś o czymś takim jak niezalegalizowany związek? i czy juz nie masz naprawdę żadnych argumentów, tylko zaczynasz pieprzyć o dupie maryni, żeby cokolwiek napisać?

cracoviia

oczywiście że słyszałam
ale pytanie czy wy w ogóle macie facetów?
no wiesz to też sie dotyczy was i nie mów że nie jest do tematu
wy piszecie o moim życiu to ja mogę i o waszym :P

Juni93

no tak , ty masz faceta, którego poznałaś na wylot czytając i oglądając wywiady z nim, modląc się do jego ołtarzyka, itp, itd...

cracoviia

to twoja sugestia :P
lepiej taki niż żaden :P

Juni93

to ja już wolę żadnego

nawet gdyby miał krótkiego

Juni93

"ale pytanie czy wy w ogóle macie facetów?" - po co mi facet jak ja mam krótkiego?^^

Juni93

Kurde, znudziły mi się już trochę te twoje ciągle te same 'argumenty', proszę o świeżą dostawę.

Juni93

"chyba że żaden facet cię nie chce bo jesteś zbyt dziecinna jak na swój wiek :P:P "
no tak cholera siwe włosy na tyłku mi sie pokazuja juz. trza sie brac za facetow. moze ty mi znajdziesz. bo przeciez ty znasz samych "inteligentnych".

Jud_2

obawiam ise że żadne fajny facet którego znam nie będzie was chciał
wybaczcie ale został wam tylko Himis :P

Juni93

"obawiam ise że żadne fajny facet którego znam nie będzie was chciał
wybaczcie ale został wam tylko Himis :P"
Ależ o czym ty mówisz, ile razy mamy ci powtarzac, że dla nas istnieje TYLKO himsa?!

A swoją drogą, to może 'hummus' jeszcze, co?

goh

jeden z was też się pomylił :P
ehhh ok ok bierz se hamisa i idź już sobie stąd :P

Juni93

"jeden z was też się pomylił :P
ehhh ok ok bierz se hamisa i idź już sobie stąd :P"
że hę?

goh

co jest nie jasne?:/......................................

Juni93

"co jest nie jasne?:/"

A to jest niejasne, że nie wiem o kogo pomyłce piszesz.

Juni93

żadne fajny facet którego znam nie będzie was chciał
a ile ty facetów znasz (nie sądzę, żeby którykolwiek z nich był fajny)? Dżaredzika z ołtarzyka i kogo jeszcze?

cracoviia

uu dla ciebie Jared nie jest fajny ? ;/
znam wielu świetnych gości ale nie będę im marnowała przyszłości specjalnie dla was :P
więc na mnie nie liczcie :P

Juni93

fajna(użyjmy tego określenia) to jest jego twórczość...ale skąd ty możesz wiedzieć takie rzeczy...

cracoviia

ale pytałam czy jest dla ciebie fajny pod innym względem? :P
boisz się przyznać (bo będziesz uważana za fungirls)czy jest dla ciebie brzydki ? :P
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz :P
właśnie przede wszystkim go za tą twórczość cenię bo jakby był głupi i nic by w życiu nie osiągnął to bym się nim nie zainteresowała :P ale skąd ty to możesz wiedzieć skoro mnie nie znasz :P

Juni93

ale co to ma do rzeczy? kogo ty porownujesz? co do tematu maja faceci?

Jud_2

ahhh bardzo dużo :P
ale też zależy o jaki temat pytasz bo trochę ich tu dużo sie zrobiło :P

Juni93

to już nie chcesz się bawić w kakaowe oczko:(?

Evernia

a co to za zabawa??......................................

Juni93

nie udawaj, że nie wiesz?

krótki też chce się bawić w kakaowe oczko ;P

cracoviia

"krótki też chce się bawić w kakaowe oczko ;P" - krótki jak najbardziej do tej zabawy się nadaje^^

cracoviia

była kiedys taka piosenka "jozek bawełniane oczko" tak mi sie przypomniało xD

Juni93

własnie. dlatego ty nie masz mozgu a my tak ;]
kazdy debil by załapał no niestety do ciebie debil juz nie pasuje.

Jud_2

oj JUD jak możesz...przecież juni NA PEWNO wie o co chodzi, tylko się tak z nami droczy... ^^

cracoviia

cholera. no tak ona mowiła ze jest przeciez tak specjalnie smieszna :lol:

cracoviia

każdy ma krótkiego, dobra to zaczynamy zabawę od nowa, tylko nie oszukiwać, pamiętajcie: tak jak Juni93, po każdym poście^^

Evernia

ale, po KAżDYM poście? słyszałąm, że od tego włosy zaczynają rosnąć na dłoniach a paznokcie robią się zielone... :D