Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 612 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!

goh

"Niee, aktualnie nie stac go na balkonik, bo wydał wszystko na kręcenie klipu do ABL, a laskę połamał ostatnio na koncercie, bo jakiejś dziewuszce ponoc grzmotnął w kaczan, bo przez telefon gadała w czasie akustyka, czy cuś..."

boze uwielbiam cie :lol:

goh

To poradź mu żeby wydał reedycję reeedycji ABL to mu na balkonik starczy... a jak zagra parę koncertów w Pl to może nawet na wózek go będzie stać.

morrigan_2

'a jak zagra parę koncertów w Pl to może nawet na wózek go będzie stać.' no i to w dodatku elektryczny :D

cracoviia

i bedzie panem autostrad :lol:
juz sobie go wyobrazam jak mknie obok tirow :lol: z szyldem 30stm :P

[o tak mało brakuje do stania]

Jud_2

i bedzie panem autostrad :lol:
juz sobie go wyobrazam jak mknie obok tirow :lol: z szyldem 30stm :P

Z takimi marsowymi flagami powtykanymi w wózek, z rozwianym włosem. Ah, cóż to będzie za widok.

morrigan_2

"Z takimi marsowymi flagami powtykanymi w wózek, z rozwianym włosem. Ah, cóż to będzie za widok." - jakim włosem?^^ no bo że z jednym włosem to się mogę zgodzić wtedy^^

morrigan_2

chce to zobaczyc. po drodze bedzie sobie spiewał from yesterday i attack w kontekscie "attakuje autostrady"

Evernia

No przecież napisałam, że z WŁOSEM. Ja nie juni - ja gramatykę znam.

morrigan_2

i to taki z bajerami i GPS^^

[ale mnie kręci ten krótki i tak]

Evernia

to będzie szał na koncertach :) tylko jak teraz fungirlsy będą macać Dżaredziusia słitaśnego?

cracoviia

No jak to jak? Rozpędzi się na kółkach i zrobi takie "ŁIIIIIIIIIIIIIIII" jak z katapulty w publikę.

morrigan_2

Widzisz Patty, w myślach mi czytasz;)

[pierdoły gadasz... za krótki...]

cracoviia

Myślę, że on razem z wózkiem na 'de kilu' w tłum wejdzie.

goh

:lol: i zrobi skok z poł obrotu w publike robiac rzeznie w publicznosci

Jud_2

Będzie strzępy fungirlsów ze szprych kół później wydłubywał w wolnym czasie.

morrigan_2

<< Będzie strzępy fungirlsów ze szprych kół później wydłubywał w wolnym czasie. >>

No nie :)))))))))))))))))))))) Do tej pory jakoś się trzymałam ale przy tym spadłam z krzesła LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

goh

to będzie dopiero czaaaaad ^^

będzie krótko , zwięźle i na temat

goh

Według ciebie młody człowiek mieści się w granicach do 25 roku życia?? ;/ Moim zdaniem on JEST młody :p i Jeszcze wiele przed nim ...

Olga117

Kuźwa, kto tu udziela lekcji z sarkazmu? Himsa, pomóż.

Olga117

Popieram całkowicie:):)
Jared jest młody :) a głupki co tutaj są mu zazdroszczą wyglądu bo oni w jego wieku będą mieć ogromną oponkę z wielkim zakolem i będą śmierdzieć:D

Juni93

będą mieć ogromną oponkę z wielkim zakolem i będą śmierdzieć:D
a co, ty już tak masz?

cracoviia

to było do was:P
ja jestem za młoda na takie rzeczy zresztą jestem kobietą :P

Juni93

chyba dziewczynką...

krótki może więcej

cracoviia

no masz rację ja jestem dziewczynką a ty jesteś postarzałą babą :/

Juni93

no masz rację ja jestem dziewczynką- no w końcu piszesz coś w miarę sensownego
a ty jesteś postarzałą babą-chciałabyś

cracoviia

nie muszę chcieć :P bo jesteś:P...........................

Juni93

<<to było do was:P
ja jestem za młoda na takie rzeczy zresztą jestem kobietą :P>>

życzę ci tylko, żeby za szybko ci śledź nie wypadł, poważnie

Olga117

Jak dobrze wiem to on teraz z nikim nie jest:D:D

Juni93

Ta jaka obeznana :o

<<krótki, pffff>>

Olga117

ta. jasne. jest ze mna. własnie sie kąpie. przekazac cos? o.O
moge nasza "kolezanke" zaprosic na macanie J. o.O

Olga117

<<Ejj ktoś się interesuje życiem prywatnym pana Leto? Tak się zastanawiam czy on w tej chwili jest z kimś związany ? chodzi mi o jakąś laske :)>>

ze mną

himsa

eeee. Michał. no jak to? przecież on właśnie sie kąpie u mnie to jak może byc z tobą? zdradza cię? :looool:

Jud_2

<<eeee. Michał. no jak to? przecież on właśnie sie kąpie u mnie to jak może byc z tobą? zdradza cię?>>

damn... to znowu nie ten leto :\

Jud_2

ej jak to możliwe jak on jest u mnie? O.O

[sorkens, przyjrzałam się i pomyliłam braci poprostu, także możecie zignorować postawione przeze mnie pytanie]^^

Evernia

ale sie rzucilismy na Leto. kurw.zapomniałam o Shannie ;D

Jud_2

nie wspominajmy o Shannie, bo się jeszcze jego fungirlsy zlecą o_O

cracoviia

to by dopiero była zabawa^^

[krótki też staje]

Evernia

ok przyjrzałam się jeszcze raz bo coś mi nie pasowało O.O

to przez ten zarost Tomo mi się pomylił z braćmi, także nevermind^^

Evernia

Tomo? Jaki Tomo?

<<ta, krótki, jaaaasne>>

morrigan_2

? nosz kuffa aż się go spytałam co on za jeden bo mi tu tak namąciliście i sytuacja już opanowana^^ okazało się że to Tom Cruise^^
także luz^^

himsa

Hymm ciekawe byłam pewna,że wiele znajdę tu tego typu odp ... xD xD ale tak szczerze to się pytam bo jestem ciekawa czy w końcu na jaw wyszedł nasz (moj i Jareda) romans na jaw :D Chcieliśmy to ukryć. Wiecie Ci paparazzi ;p

Olga117

<<Hymm ciekawe byłam pewna,że wiele znajdę tu tego typu odp ... xD xD ale tak szczerze to się pytam bo jestem ciekawa czy w końcu na jaw wyszedł nasz (moj i Jareda) romans na jaw :D Chcieliśmy to ukryć. Wiecie Ci paparazzi ;p>>

żal.pl

himsa

"żal.pl" - RZAL! Zapominasz, że tu panuje alternatywna ortografia ;)

Olga117

"Hymm ciekawe byłam pewna,że wiele znajdę tu tego typu odp ... xD xD ale tak szczerze to się pytam bo jestem ciekawa czy w końcu na jaw wyszedł nasz (moj i Jareda) romans na jaw :D Chcieliśmy to ukryć. Wiecie Ci paparazzi ;p

to wam nie wyszło, wczoraj widziałam wasze fotki na pudelku^^

Evernia

Kurczę !A tak uważaliśmy by nas nie sfotografowali xD xD

Olga117

ci z pudelka są wszędzie, z nimi nikt nie ma szans^^

Olga117

kuzwa nie ogarniam tego. odpowiadacie w miejscach wczesniej i trza czytac jeszcze raz o. ;P

Jud_2

dokładnie mam to samo :D

no i co z tego, że krótki ?!

Olga117

Laskę h!msy ;)

Coś czuję, że ten topik też pójdzie w niebyt :D

Swoją drogą fajne pytanie ni z gruchy ni z pietruchy :D

morrigan_2

tam gdzie wkroczymy wszystko zmiatamy z powierzchni ziemi-nawet tematy tutaj;]

a moze dla rozluznienia atmosfery posluchamy sobie 'Modern Myth' z pierwszej plyty?;D:D:D:D
bo z tego co czytalam ten utwor u niektorych cieszy sie ogromna popularnoscia;)