Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
"Niee, aktualnie nie stac go na balkonik, bo wydał wszystko na kręcenie klipu do ABL, a laskę połamał ostatnio na koncercie, bo jakiejś dziewuszce ponoc grzmotnął w kaczan, bo przez telefon gadała w czasie akustyka, czy cuś..."
boze uwielbiam cie :lol:
To poradź mu żeby wydał reedycję reeedycji ABL to mu na balkonik starczy... a jak zagra parę koncertów w Pl to może nawet na wózek go będzie stać.
'a jak zagra parę koncertów w Pl to może nawet na wózek go będzie stać.' no i to w dodatku elektryczny :D
i bedzie panem autostrad :lol:
juz sobie go wyobrazam jak mknie obok tirow :lol: z szyldem 30stm :P
[o tak mało brakuje do stania]
i bedzie panem autostrad :lol:
juz sobie go wyobrazam jak mknie obok tirow :lol: z szyldem 30stm :P
Z takimi marsowymi flagami powtykanymi w wózek, z rozwianym włosem. Ah, cóż to będzie za widok.
"Z takimi marsowymi flagami powtykanymi w wózek, z rozwianym włosem. Ah, cóż to będzie za widok." - jakim włosem?^^ no bo że z jednym włosem to się mogę zgodzić wtedy^^
chce to zobaczyc. po drodze bedzie sobie spiewał from yesterday i attack w kontekscie "attakuje autostrady"
<< Będzie strzępy fungirlsów ze szprych kół później wydłubywał w wolnym czasie. >>
No nie :)))))))))))))))))))))) Do tej pory jakoś się trzymałam ale przy tym spadłam z krzesła LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Według ciebie młody człowiek mieści się w granicach do 25 roku życia?? ;/ Moim zdaniem on JEST młody :p i Jeszcze wiele przed nim ...
Popieram całkowicie:):)
Jared jest młody :) a głupki co tutaj są mu zazdroszczą wyglądu bo oni w jego wieku będą mieć ogromną oponkę z wielkim zakolem i będą śmierdzieć:D
no masz rację ja jestem dziewczynką- no w końcu piszesz coś w miarę sensownego
a ty jesteś postarzałą babą-chciałabyś
<<to było do was:P
ja jestem za młoda na takie rzeczy zresztą jestem kobietą :P>>
życzę ci tylko, żeby za szybko ci śledź nie wypadł, poważnie
ta. jasne. jest ze mna. własnie sie kąpie. przekazac cos? o.O
moge nasza "kolezanke" zaprosic na macanie J. o.O
<<Ejj ktoś się interesuje życiem prywatnym pana Leto? Tak się zastanawiam czy on w tej chwili jest z kimś związany ? chodzi mi o jakąś laske :)>>
ze mną
eeee. Michał. no jak to? przecież on właśnie sie kąpie u mnie to jak może byc z tobą? zdradza cię? :looool:
<<eeee. Michał. no jak to? przecież on właśnie sie kąpie u mnie to jak może byc z tobą? zdradza cię?>>
damn... to znowu nie ten leto :\
ej jak to możliwe jak on jest u mnie? O.O
[sorkens, przyjrzałam się i pomyliłam braci poprostu, także możecie zignorować postawione przeze mnie pytanie]^^
ok przyjrzałam się jeszcze raz bo coś mi nie pasowało O.O
to przez ten zarost Tomo mi się pomylił z braćmi, także nevermind^^
? nosz kuffa aż się go spytałam co on za jeden bo mi tu tak namąciliście i sytuacja już opanowana^^ okazało się że to Tom Cruise^^
także luz^^
Hymm ciekawe byłam pewna,że wiele znajdę tu tego typu odp ... xD xD ale tak szczerze to się pytam bo jestem ciekawa czy w końcu na jaw wyszedł nasz (moj i Jareda) romans na jaw :D Chcieliśmy to ukryć. Wiecie Ci paparazzi ;p
<<Hymm ciekawe byłam pewna,że wiele znajdę tu tego typu odp ... xD xD ale tak szczerze to się pytam bo jestem ciekawa czy w końcu na jaw wyszedł nasz (moj i Jareda) romans na jaw :D Chcieliśmy to ukryć. Wiecie Ci paparazzi ;p>>
żal.pl
"Hymm ciekawe byłam pewna,że wiele znajdę tu tego typu odp ... xD xD ale tak szczerze to się pytam bo jestem ciekawa czy w końcu na jaw wyszedł nasz (moj i Jareda) romans na jaw :D Chcieliśmy to ukryć. Wiecie Ci paparazzi ;p
to wam nie wyszło, wczoraj widziałam wasze fotki na pudelku^^
Laskę h!msy ;)
Coś czuję, że ten topik też pójdzie w niebyt :D
Swoją drogą fajne pytanie ni z gruchy ni z pietruchy :D