Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 612 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!

cracoviia

nie znacie mnie na co dzień:)
naprawdę na tym forum rżnę idiotkę a wy to kupiliście (widać jacy jesteście naiwni - jak dzieci )haha mam polefke. z was na całego tak samo jak ABL obydwie tak sie śmiejemy jak piszemy z takimi łatwowiernymi idiotami jak WY :D
PEACE!

Juni93

teraz się nie tłumacz, że 'rżniesz idiotkę' (no chyba, że masz takie upodobania seksualne...jak kto lubi) bo najzwyczajniej w świecie jesteś idiotką...

Juni93

"naprawdę na tym forum rżnę idiotkę" eee ale o kim mówisz? o_O chyba nikogo teraz nie rżniesz? tak przez Internet?
a wydawało mi się, że tylko się masturbujesz...

ModernMyth

hahaha ale jesteś zabawna!
skończ już z tymi pedofilskimi tekstami bo nie są śmieszne!
wręcz pokazują niby twój "wielki" intelekt ;]

Juni93

a ponoć masz już 16 lat, bo jeśli nie wiesz pedofilia to stosunek z osobą do lat 15, powyżej można sobie używać do woli ;)

Juni93

Mnie te teksty śmieszą ;] i raczej nie zaliczyłabym ich do pedofilskich, no chyba, że Ciebie-drogie dziecko urażają.
A mój intelekt jest dosyć spory, bo Ty na pewno nie masz powyżej 150 IQ, a obstawiałabym, że jakieś 90 IQ ;]

ModernMyth

90 IQ ? nie pochlebiaj jej ;)

krótki , no i co z tego

cracoviia

Ok wiem, przesadziłam, ale chciałam być w miarę miła ;)

ModernMyth

nie ma co być miłym , bo jeszcze uwierzy i do końca życia będzie w nieświadomości egzystować

cracoviia

jakbym miała 90IQ to bym nawet nie wiedziała kim jestem i nie wiedziłabym ile to jest 2 + 2 :/
widać jak się znacie pewnie sami macie takie IQ :P skoro nie wiecie takich rzeczy :P

ModernMyth

nie urażają mnie w ogóle ale zastanawiam się jak takie dorosłe osoby jak wy (myślę ze macie ponad 20 lat)
piszą takie rzeczy :/ nawet moi koledzy z klasy w takie rzeczy się nie bawią :/

Juni93

a w co się bawicie?^^ w kakaowe oczko?^^ mogę się przyłączyć^^

Juni93

wiesz co...mi sie zdaje ze Ty sie jednak nie bawisz:)
i w tym jest problem;)
a dla nas zabawa;]

dudupek

MYśL SOBIE JAK CHCESZ
TYM BARDZIEJ MNIE TO ROZśMIESZA HAHA
BO TYLKO JA ZNAM PRAWDę;D
HAHA IDIOCI ;0

Juni93

no to super ze znasz prawde.
fajna jestes.
i potrafisz sobie fajnie czas organizowac i udawac kretnke;D ja tak nie potrafie:(:(
ja bym nie mowila ze jednak nie udajesz, gdybys wczoraj na swoj sposob, ale jednak bronila tej 'genialnej akcji' come to poland.
i kazdy tutaj wie ze teraz bedziesz pisac ze udawalas i nas nazywac idiotami bo co ci pozostalo? tylko to. spoko-rozumiemy, ale przy okazji tez mamy jak to nazwalas 'polefke', tylko ze czytajac jak sie wykrecasz, tlumaczac ze sobie chcialas z nas jaja robic...

ale tak wiem wiem...TY WIESZ LEPIEJ I ZNASZ PRAWDE...;)

dudupek

zostawię to bez komentarza:]
(jak chcesz wiedzieć mogę to ciągnąć przez wiele miesięcy:):) ale żal mi waszej naiwności ale cóż)
broniłam jej ale trudno nie chcecie sie podpisywać to nie wasz problem ale moglibyście USZANOWAĆ każdy pomysł
i nie wiem co wam takie rzeczy przeszkadzają skoro nie nie ma nic w tym złego :/

Juni93

tzn czego nie skomentujesz? i tak wiesz ze mam racje.
i tak w ogole...a ciagnij sobie co chcesz.............
a my nie jestesmy naiwni:) chociaz................

TY WIESZ LEPIEJ I ZNASZ PRAWDE!!!!!!!!!:D

dudupek

oczywiście że nie masz racji!
już nie chce mi się ci tego tłumaczyć
przeczytaj te wszystkie posty i fora to może sie czegoś dowiesz bo przyłączyłeś sie w środku gadki i myślisz ze wszystko wiesz :/

Juni93

oooo, ale sie wkurzyla!;];]
no powiem ci ze mamy duzo wspolnego
ja tez ZNAM PRAWDE I WIEM LEPIEJ;d
i nie spinaj bo zlosc pieknosci szkodzi;];]

Juni93

"zwłaszcza dlatego , bo was to irytuje a co z tym idzie mnie rozśmieszacie :D:D" - dlaczego mnie "to" nie irytuje tylko bawi?:(^^

[i jak na złość nie chciał być krótki:(]

Evernia

bo widocznie nie bierzesz tego tak na poważne jak twoi koledzy których ja zaczynam irytować i chcą mi spuścić manto <hahaha><lol>

Juni93

pfff nie potraficie się bawić to nie <rzuciła łopatkę i wiaderko w piach i wyszła z piaskownicy>

Juni93

jestem dziewczyna bezmozgu. nie trawie ludzi ktorzy nie wiedza do czego jest mozg i wpieprze ci obiecuje za cały echelon.
kłamiesz w zywe oczy ze az zal patrzec. o.O
gdybys jaja sobie robiła to wyszłoby to na samym poczatku po pierwszym zwroceniu uwagi. ale jaja trzeba tez potrafic robic.

Jud_2

JUD jesteś skończoną idiotką czy udajesz??
bo raczej to pierwsze
Po pierwsze jaja sobie nie robię od pierwszego postu tylko od 2 dni :P
Po drugie jesteście tacy głupi ze naprawdę uwierzyliście w mój niski poziom inteligencji hahaha
żal mi was
PEACE!

Juni93

jesteś skończoną idiotką czy udajesz?? -ejj nie umiesz wymyślać sama pytań, tylko ściągasz od nas??

cracoviia

no staram się być taka jak wy wiesz :P
bardzo mi się ten teks spodobał więc będę do używała jak najczęściej :P:P:P
haha

Juni93

dziecinko taka jak JA, czy ktokolwiek z NAS nigdy nie będziesz, bo jeszcze troszkę się musisz nauczyć i w końcu zmądrzeć (na razie się na to nie zapowiada-na całe szczęście dla nas)

cracoviia

to była ironia bachorku!
w życiu za niż w świecie nie chciałabym być taka jak wy a tym bardziej jedną z was!!!

Juni93

w życiu za niż w świecie nie chciałabym być taka jak wy a tym bardziej jedną z was!!!
wierz mi, nikt z nas by cię nie przyjął do naszej elitarnej sekty

cracoviia

nie zależy mi na tym
i bardzo z tego powodu się cieszę :P

Juni93

my jeszcze bardziej, ogarnia nas w tym momencie nieogarnięte szczęście

cracoviia

a ja już się turlam z radości :P:P:P)...............................

Juni93

znowu czyściłaś podłogę?

krótki może dłużej

cracoviia

no przecież pisze :P
uwielbiam to robić zwłaszcza po twoich postach :|

Juni93

zdolniacha masturbacja i czyszczenie podłogi w tym samym czasie...długo ćwiczyłaś?

cracoviia

od samego początku jak zaczęłam z wami pisać
już po prostu nie mogłam wytrzymać !

Juni93

"JUD jesteś skończoną idiotką czy udajesz??
bo raczej to pierwsze
Po pierwsze jaja sobie nie robię od pierwszego postu tylko od 2 dni :P
Po drugie jesteście tacy głupi ze naprawdę uwierzyliście w mój niski poziom inteligencji hahaha
żal mi was
PEACE!"

oooo patrzcie. naciagane gacie. nie jestem idiotka bo nie masz podstaw zeby mnie tak nazywac. ;]

Jud_2

mam podstawy - skoro nie potrafisz zrozumieć tak prostych rzeczy :P

himsa

woow przejrzałeś mnie jako jedyny z tej bandy idiotów:)
a myślałam ze tu już w ogóle nie ma mądrzejszych ludzików:)P

Juni93

Nie zapominaj, że nas Guru jest bardzo mądry ;]
a jeśli mówisz o idiotach... to spójrz do lusterka ;]

ModernMyth

mówisz do siebie? :/ ehhh ludzie ale macie problemy z psychiką ;/

Juni93

Do siebie nie zwracam się jak do 2 osoby liczby pojedynczej ;]

kroliczyna

Ejj ktoś się interesuje życiem prywatnym pana Leto? Tak się zastanawiam czy on w tej chwili jest z kimś związany ? chodzi mi o jakąś laske :)

Olga117

Hmmm a ty się z choinki urwałaś/łeś ?

no i krótki

Olga117

A na to pytanie to Juni93 Ci odpowie bo to ona jest znawcą wywiadów z udziałem pana Leto^^

Olga117

On ma laskę. Podpiera się nią na koncertach. Bo wiesz, on już najmłodszy nie jest:)

goh

a Ty to ile masz lat ?
bo myślałam ze około 50

Juni93

Niewiele się pomyliłaś. Z Szefem często chodzimy razem grac w bingo do takiego jednego pensjonatu.

goh

A nie zbanowali was tam bo słyszałam że on jak idzie to strasznie głośno balkonikiem szura?

morrigan_2

Niee, aktualnie nie stac go na balkonik, bo wydał wszystko na kręcenie klipu do ABL, a laskę połamał ostatnio na koncercie, bo jakiejś dziewuszce ponoc grzmotnął w kaczan, bo przez telefon gadała w czasie akustyka, czy cuś...