Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
nie znacie mnie na co dzień:)
naprawdę na tym forum rżnę idiotkę a wy to kupiliście (widać jacy jesteście naiwni - jak dzieci )haha mam polefke. z was na całego tak samo jak ABL obydwie tak sie śmiejemy jak piszemy z takimi łatwowiernymi idiotami jak WY :D
PEACE!
teraz się nie tłumacz, że 'rżniesz idiotkę' (no chyba, że masz takie upodobania seksualne...jak kto lubi) bo najzwyczajniej w świecie jesteś idiotką...
"naprawdę na tym forum rżnę idiotkę" eee ale o kim mówisz? o_O chyba nikogo teraz nie rżniesz? tak przez Internet?
a wydawało mi się, że tylko się masturbujesz...
hahaha ale jesteś zabawna!
skończ już z tymi pedofilskimi tekstami bo nie są śmieszne!
wręcz pokazują niby twój "wielki" intelekt ;]
a ponoć masz już 16 lat, bo jeśli nie wiesz pedofilia to stosunek z osobą do lat 15, powyżej można sobie używać do woli ;)
Mnie te teksty śmieszą ;] i raczej nie zaliczyłabym ich do pedofilskich, no chyba, że Ciebie-drogie dziecko urażają.
A mój intelekt jest dosyć spory, bo Ty na pewno nie masz powyżej 150 IQ, a obstawiałabym, że jakieś 90 IQ ;]
jakbym miała 90IQ to bym nawet nie wiedziała kim jestem i nie wiedziłabym ile to jest 2 + 2 :/
widać jak się znacie pewnie sami macie takie IQ :P skoro nie wiecie takich rzeczy :P
nie urażają mnie w ogóle ale zastanawiam się jak takie dorosłe osoby jak wy (myślę ze macie ponad 20 lat)
piszą takie rzeczy :/ nawet moi koledzy z klasy w takie rzeczy się nie bawią :/
no to super ze znasz prawde.
fajna jestes.
i potrafisz sobie fajnie czas organizowac i udawac kretnke;D ja tak nie potrafie:(:(
ja bym nie mowila ze jednak nie udajesz, gdybys wczoraj na swoj sposob, ale jednak bronila tej 'genialnej akcji' come to poland.
i kazdy tutaj wie ze teraz bedziesz pisac ze udawalas i nas nazywac idiotami bo co ci pozostalo? tylko to. spoko-rozumiemy, ale przy okazji tez mamy jak to nazwalas 'polefke', tylko ze czytajac jak sie wykrecasz, tlumaczac ze sobie chcialas z nas jaja robic...
ale tak wiem wiem...TY WIESZ LEPIEJ I ZNASZ PRAWDE...;)
zostawię to bez komentarza:]
(jak chcesz wiedzieć mogę to ciągnąć przez wiele miesięcy:):) ale żal mi waszej naiwności ale cóż)
broniłam jej ale trudno nie chcecie sie podpisywać to nie wasz problem ale moglibyście USZANOWAĆ każdy pomysł
i nie wiem co wam takie rzeczy przeszkadzają skoro nie nie ma nic w tym złego :/
tzn czego nie skomentujesz? i tak wiesz ze mam racje.
i tak w ogole...a ciagnij sobie co chcesz.............
a my nie jestesmy naiwni:) chociaz................
TY WIESZ LEPIEJ I ZNASZ PRAWDE!!!!!!!!!:D
oczywiście że nie masz racji!
już nie chce mi się ci tego tłumaczyć
przeczytaj te wszystkie posty i fora to może sie czegoś dowiesz bo przyłączyłeś sie w środku gadki i myślisz ze wszystko wiesz :/
oooo, ale sie wkurzyla!;];]
no powiem ci ze mamy duzo wspolnego
ja tez ZNAM PRAWDE I WIEM LEPIEJ;d
i nie spinaj bo zlosc pieknosci szkodzi;];]
"zwłaszcza dlatego , bo was to irytuje a co z tym idzie mnie rozśmieszacie :D:D" - dlaczego mnie "to" nie irytuje tylko bawi?:(^^
[i jak na złość nie chciał być krótki:(]
bo widocznie nie bierzesz tego tak na poważne jak twoi koledzy których ja zaczynam irytować i chcą mi spuścić manto <hahaha><lol>
jestem dziewczyna bezmozgu. nie trawie ludzi ktorzy nie wiedza do czego jest mozg i wpieprze ci obiecuje za cały echelon.
kłamiesz w zywe oczy ze az zal patrzec. o.O
gdybys jaja sobie robiła to wyszłoby to na samym poczatku po pierwszym zwroceniu uwagi. ale jaja trzeba tez potrafic robic.
JUD jesteś skończoną idiotką czy udajesz??
bo raczej to pierwsze
Po pierwsze jaja sobie nie robię od pierwszego postu tylko od 2 dni :P
Po drugie jesteście tacy głupi ze naprawdę uwierzyliście w mój niski poziom inteligencji hahaha
żal mi was
PEACE!
no staram się być taka jak wy wiesz :P
bardzo mi się ten teks spodobał więc będę do używała jak najczęściej :P:P:P
haha
dziecinko taka jak JA, czy ktokolwiek z NAS nigdy nie będziesz, bo jeszcze troszkę się musisz nauczyć i w końcu zmądrzeć (na razie się na to nie zapowiada-na całe szczęście dla nas)
to była ironia bachorku!
w życiu za niż w świecie nie chciałabym być taka jak wy a tym bardziej jedną z was!!!
w życiu za niż w świecie nie chciałabym być taka jak wy a tym bardziej jedną z was!!!
wierz mi, nikt z nas by cię nie przyjął do naszej elitarnej sekty
"JUD jesteś skończoną idiotką czy udajesz??
bo raczej to pierwsze
Po pierwsze jaja sobie nie robię od pierwszego postu tylko od 2 dni :P
Po drugie jesteście tacy głupi ze naprawdę uwierzyliście w mój niski poziom inteligencji hahaha
żal mi was
PEACE!"
oooo patrzcie. naciagane gacie. nie jestem idiotka bo nie masz podstaw zeby mnie tak nazywac. ;]
woow przejrzałeś mnie jako jedyny z tej bandy idiotów:)
a myślałam ze tu już w ogóle nie ma mądrzejszych ludzików:)P
Nie zapominaj, że nas Guru jest bardzo mądry ;]
a jeśli mówisz o idiotach... to spójrz do lusterka ;]
Ejj ktoś się interesuje życiem prywatnym pana Leto? Tak się zastanawiam czy on w tej chwili jest z kimś związany ? chodzi mi o jakąś laske :)