ten film raczej nie powstanie i chyba lepiej jak go sie usunie, bo mylse , ze jest to zbedna pozycja we filmografii jcvd, taki film widmo, wiec usuwac czy nie usuwac ? zreszta w necie nie znalazlem zadnego info na temat tego filmu czy cos sie rusza czy nie.
Usuń, i może da się naprawić mój błąd, bo mam ten film oceniony na 10/10...dlaczego - głupi błąd, skoro tego filmu nie ma to dlaczego ja go oceniłem....nic nie dotykałem, a FilmWeb nie powinien odblokowywać możliwości oceny tego filmu przed premierą.
Ja nigdzie się nie doczytałem o tym filmie, jakby nie miał istnieć, krótkie recenzje, zapowiedzi i koniec, raczej nic z tego nie będzie, może go wskrzeszą w przyszłości, ale wątpię, moje zdanie bo co ma zalegać ten niby film, jak go nie ma :)
Spoko, inni użytkownicy też się zgodzą, bo film jak nie powstanie to po co ma zalegać ;)
wiesz zglosilem to gdzie trzeba i podalem jako zrodlo profil jcvd na imdb, wiec nie ode mnie juz zalezy czy zostanie ten film usuniety, bo kiedys na imdb byl ten film i jak wiadomo jcvd byl wymieniony
No tak, jest zapowiedz filmu, czyli film nie jest w podanych źródłach jako zlikwidowany, chyba to zostanie, jako film do produkcji w trakcie zdjęć ;)
ale tego filmu nie ma nigdzie, na zadnej stronie o filmach, on nawet nie istnieje nawet jako projekt do zrobienia, nawet jcvd siedzi cicho na ten temat i na temat swojej rzekomej walki z tym gosciem co mial walczyc, na fejsie cisza na powyzej wymienione tematy.
Moim zdaniem usuń. Van Damme jest zajęty obecnie Welcome To The Jungle i wątpie, aby Tower było zrealizowane.
JA też, nawet jakimś cudem już go oceniłem na 10 !...durnota, a chciałem dodać do obejrzenia :)
Zobaczę czy mój problem też :)
a da się jakoś usunąć filmy które oceniłem a nawet nie miały jeszcze premiery ?
A może nie usunąć a naprawić :)
to pewnie premiera byla wstawiona, a potem skasowana z powodu jej przesuniecia badz tez z powodu "zawieszenia" premiery, czyli do uzgodnienia jej, jedynie co moge poradzic to na przyszlosc nie oceniac filmow, ktore niby mialy premiere, a potem zostala skasowana, bo producenci zdecydowali sie na inny termin, na ktory jeszcze sie nie zdecydowali, no coz zawsze trzeba sprawdzac to zawsze. tak a pro po filmu the tower to wiele osob jeczalo, zeby go usunac i nikt nic nie poradzil, dopiero ja tym sie zajalem, a jak widac zero podziekowan od tych krzykaczy, na nastepny raz nie bede tego typu sprawa sie zajmowal, bo szkoda czasu