Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
użytkownik usunięty
buterfly

Tego inaczej nie da się napisać...

Zapewniam cię że da się .

użytkownik usunięty
buterfly

A ja cię zapewniam że się nie da...
Nie dało się na nią patrzeć w X-Menach ------>taka jest prawda:)
Ale to mój gust ;D

Każdy ma swój gust nie zamierzam się z tobą kłócić akurat dla mnie wypadła dobrze, ale to wyłącznie moje zdanie .

użytkownik usunięty
buterfly

I vice versa

kacha86

Skoro tak cię bulwersuje to że Jennifer otrzymała nominację do Oscara to co powiesz o nominacji dla Quvenzhané Wallis?
http://www.filmweb.pl/person/Quvenzhan%C3%A9+Wallis-1728554
Jennifer przynajmniej więcej się nagrała.

Anaissa

wyluzuj, ta też mnie "zszokowała", tylko nie pamiętałam jak się nazywa

kacha86

ja nie widziałam jeszcze filmu, za który Jen jest nominowana, ale w 'Do szpiku kości' zagrała rewelacyjnie moim skromnym zdaniem i wtedy słusznie była nominowana ;) i nie oszukujmy się, bez niej 'Igrzyska śmierci' byłyby klapą

kaczuchaa

Dla mnie miałka aktorka, ale wiadomo każdy może mieć swoje zdanie :) bo dwie wyżej osoby to aż się napompowały ze złości, a jedna z nich to nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafi :) Pozdrawiam

kacha86

jasne to oczywiste, że każdy ma swoje zdanie ;) i racja, ostatni głos należy do Akademii, zobaczymy czy uznają ją za wartą Oscara za tą rolę. A wie może ktoś gdzie można zobaczyć 'Poradnik pozytywnego myślenia'?

kaczuchaa

Wpisz na e-kino tytuł filmu, na pewno trzeba się zarejestrować by móc oglądać filmy bez limitu, widzę, że napisów nie ma. Jakość też nie wiem jaka. Pozdrawiam

kacha86

hmmm to chyba zaczekam na jakąś lepszą wersję, nie lubię sobie tak psuć filmów. Ale dziękuję ;)

użytkownik usunięty
Anaissa

Akurat Quvenzhané Wallis wspaniale zagrała w Bestiach z Południowych Krain i mam nadzieję że otrzyma Oscara :). Wole ją od Jennifer Lawrence!

kacha86

Oscary wręcza się z jakąś dobrze zagraną KONKRETNĄ rolę, może to być nawet pierwsza rola w życiu, tak jak w wypadku Quvenzhané Wallis.
Więc nie musi mieć nagranych parenastu filmów, żeby dostać nominacje do Oscara, wystarczy jedna rola, która "uwiodła" krytyków filmowych.

użytkownik usunięty
kacha86

A co powiesz w takim razie o Ianie McKellenie który jest "boskim"aktorem a Akademia Filmowa nie chce mu dać statuatki?

Jest gejem i dlatego mu nie chcą dać bo moim zdaniem bardzo na Oscara zasłużył.

użytkownik usunięty
marcinfw

Już powinien dostać ze 3 statuetki. Jak dla mnie to jest NAJLEPSZY AKTOR ŚWIATA ;D

czarna404

Oby Akademia zlitowała się nad nią i dała jej Oscara.

użytkownik usunięty
czarna404

Chociaż BAFTA nie dostała, i dlatego uwielbiam te nagrody ;D

czarna404

A jednak dostała!