Jerzy Zelnik

7,0
14 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jerzy Zelnik

Ale prawdziwą hanbą jest dzisiejsza kolaboracja z agresorami wobec demokracji, praworzadnosci, praw czlowieka. To stawia go w cholernie ponurym swietle.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cromag4

Parafrazując przysłowie; Co się mały Zelnik nauczy to Zelnik będzie umiał. Ale z aktorów tych śmieci jest u nich pełno np.Katarzyna Łaniewska, która w czasie studiów donosiła na kolegów.

Witek_9

Bo PiS taki sam "kolega" założył - lgną swoi do swego :)

cromag4

Największym wrogiem demokracji jest obecna władza.

shinobi82

Moglbys to napisać cyrylicą. Byloby bardziej wiarygodne.            Oj,  tracisz okazję do niezabierania glosu na temat,ktorego nie ogarniasz. 

cromag4

Dziecinko nie dokonuj projekcji wobec mnie - jeśli w ogóle wiesz co to oznacza.

A nic nie śmierdzi bardziej cyrylicą niż współczesna marksistowska władza. Putinek to dziecko marksizmu z KGB a kto z nim  robił  misia na molo z uśmieszkiem na ustach?

Kto dokonywał  resetu z Rosją i zaprosił Putinka na na obchody 70 rocznicy wybuchu II WŚ, aby mógł mówić swoje ahistoryczne kocopoły?

Kto w 2013 roku  podpisał umowę o współpracy między Służbą Kontrwywiadu Wojskowego a rosyjską Federalną Służbą Bezpieczeństwa (FSB).

Kto podejmował działania mające na celu zacieśnienie współpracy z Rosja, co obejmowało m.in. rozmowy na temat energetyki i bezpieczeństwa?

shinobi82

Serio chcesz sie licytowac? Uwazaj, przegrasz. Ja wiem, ze przez 8 lat urzadzano nam tu w Polsce putinoland rękoma pisopatologii.  O gigantycznym imporcie ruskiego wegla, o wizytkach niedawno temu pisowskiego marszalka na Bialorusi, o deklaracji przyjazni i podziwu dla "braci Rosjan" wyrazanej przez TW Balbinę nie chcę sie juz rozpisywać. Nie bedę się znecal. Powtarzam - TRACISZ OKAZJĘ BY ZAMILKNĄĆ. A jak juz piszesz, to przynajmniej  badz wiarygodny i pisz cyrylicą.  

cromag4

Nadal typku dokonujesz projekcji - uciszać to ty sobie możesz kogoś na swoim poziomie marnej egzystencji. Ja podałem konkrety a ty swoje propagandowe urojenia. I jeszcze ten kompleks pisowca heheheh. Ja osobiście nieudaczny pis mam w podobnym miejscu co i szkodników spod znaku marksa, ale niewątpliwie były to rządy najbardziej rusofobiczne jakie do tej pory posiadaliśmy a wynikało to z ich tradycji piłsudczykowskich – nieudolnie kopiowanych. Jedyne nad czym się znęcasz to nad swoimi własnymi brakami w wiedzy i intelekcie.

Niewątpliwym jest, iż władza PRLu była marksistowską marionetką Rosji. Po pozornym upadku komunizmu i dogadaniu się z pseudo-opozycją, pierwszym prezydentem, niby nowej demokratycznej Polski, został komunistyczny zbrodniarz Jaruzelski. Przez chwilę mieliśmy rządy Olszewskiego, ale zostały one szybko obalone przez agenturę. Od tamtej pory rządzą nami te dwa oblicza tej samej władzy. Lewicy komunistycznej lub liberalnej. Rządy SLD były kontynuacją władzy PRLowskiej a tym samym moskiewskiej. Krótkiego okresu  PiSu nie ma sensu nawet wliczać w tak długie rządy tej samej władzy – niemniej zrobili oni mały wyłom w dotychczasowym cyklu, ale cóż z tego jeśli byli oni jedynie bardziej prawym ideowo i lewym gospodarczo sługusem państwa położonego na trupie Palestyny. To, że pośród nich musiała działać agentura to jest oczywiste, gdyż na tym to polega, że agentów instaluje się u wrogów. Wystarczy poczytać Sztukę Wojny, aby zrozumieć tak podstawowe rzeczy. W partiach wprost nawiązujących do marksizmu i Rosji agenci działać nie muszą, gdyż ich cele są zbieżne. Oczywiście czasem podsyła się do mediów agenta prowadzącego, aby jako Hiszpan uwiódł jakąś lewicową dziennikarkę, ale to tylko po to, aby propagandowo sprawniej niszczyć prawdziwego wroga. I tutaj zapewne nawet nie ogarniasz o czym piszę.

Lewica liberalna i ta komunistyczna to dwa oblicza tego samego marksizmu ulokowanego ideologicznie w takich państwach jak Rosja i Korea Północna i UE. Sama UE jest odpryskiem ideologii formowanej przez Komunistę Spinelliego. Całkiem możliwe, że te dwa oblicza lewicy działają wspólnie i porozumieniu a wojenki są tylko pretekstem do szybszego wypełnienia postulatów manifestu z Ventotene, gdzie jednym z głównych punktów jest utworzenie wspólnej europejskiej armii służącej do pacyfikacji niepokornych państw narodowych.

Na koniec sprawdzian na wiedzę i inteligencję… Kto powiedział i czynnie realizował następujące słowa:
„chcemy dialogu z Rosją, taką, jaka ona jest”?
„współpraca z Rosją jest niezbędna dla stabilności w regionie”?
„izolacja Rosji nie przynosi korzyści ani Polsce, ani Europie”?

Synku poczytaj coś zanim udowodnisz, iż nie tylko wszechświat jest nieskończony choć w sumie to niekoniecznie.

shinobi82

Orka na ugorze

cromag4

A ojciec obecnego prokuratora generalnego to jakim alfabetem się posługiwał? łacińskim? czy może cyrylicą? Jesteś za cienki w uszach na takie dyskusje.