Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 041 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Mi się wydaje, że miał wypadek poważny, bo jeśli się taki krzywy urodził, to współczuję....
lewe ramię ma wyraźnie przesunięte w dół i do przodu.... żal gościa....

Jakoś się nie moge skoncentrowac na filmie, bo ciągle mnie rozprasza ta jego uderzająca
asymetria ciała....

Hmmmmm...

efc_2

I jedno i drugie. Urodził się "krzywy" i miał też wypadek na rowerze jako nastolatek, w którym to wypadku pogłębił tę swoją "krzywość".
Nie chcę spekulować, ale wydaje mi się, że może istnieć związek między tą asymetrią a mikrorozszczepem wargi. Zarówno słynna blizna jak i zdeformowane ramię są z lewej strony. Ale nie jestem lekarzem, nie znam się na tym i mogę tylko snuć dziwne teorie:P W każdym razie, ja też nie mogę się skupić na filmach z nim, ale to już z zupełnie innego powodu...;)

kaja84

z jakiego?

efc_2

Rozpraszają mnie jego piękne oczy i zmysłowe usta :P Tak, wiem...

kaja84

ale on jest ponoć gejem :P

efc_2

nie wiem skąd masz takie info, ale z tego co ja wiem, to jest jak najbardziej hetero;) Zresztą, to nie ma znaczenia, zważywszy charakter naszego "związku" (ja wzdycham, a on nawet o tym nie wie) lol

kaja84

to był taki przewrotny żarcik - także spokojnie ;) co nie zmienia faktu, ze ten spokoj i tak niczego nie zmieni, bo dla ciebie gosc jest tak nieosiagalny, jakby rzeczywiscie byl gejem :D

efc_2

Z tym, że mi to w ogóle nie przeszkadza ;) Podziwiam sobie gościa z daleka w ramach oderwania od szarej rzeczywistości. A do prywatnego użytku mam swojego podrabianego lokalnego Phoeniksa lol (mam nadzieję, że mój luby nigdy tu nie zajrzy!)

kaja84

haha, co fakt to fakt - odrobina dystansu i samokrytyki nigdy nam na złe w życiu nie wyjdzie :)

pozdrawiam!