Mi się wydaje, że miał wypadek poważny, bo jeśli się taki krzywy urodził, to współczuję....
lewe ramię ma wyraźnie przesunięte w dół i do przodu.... żal gościa....
Jakoś się nie moge skoncentrowac na filmie, bo ciągle mnie rozprasza ta jego uderzająca
asymetria ciała....
Hmmmmm...
I jedno i drugie. Urodził się "krzywy" i miał też wypadek na rowerze jako nastolatek, w którym to wypadku pogłębił tę swoją "krzywość".
Nie chcę spekulować, ale wydaje mi się, że może istnieć związek między tą asymetrią a mikrorozszczepem wargi. Zarówno słynna blizna jak i zdeformowane ramię są z lewej strony. Ale nie jestem lekarzem, nie znam się na tym i mogę tylko snuć dziwne teorie:P W każdym razie, ja też nie mogę się skupić na filmach z nim, ale to już z zupełnie innego powodu...;)
nie wiem skąd masz takie info, ale z tego co ja wiem, to jest jak najbardziej hetero;) Zresztą, to nie ma znaczenia, zważywszy charakter naszego "związku" (ja wzdycham, a on nawet o tym nie wie) lol
to był taki przewrotny żarcik - także spokojnie ;) co nie zmienia faktu, ze ten spokoj i tak niczego nie zmieni, bo dla ciebie gosc jest tak nieosiagalny, jakby rzeczywiscie byl gejem :D
Z tym, że mi to w ogóle nie przeszkadza ;) Podziwiam sobie gościa z daleka w ramach oderwania od szarej rzeczywistości. A do prywatnego użytku mam swojego podrabianego lokalnego Phoeniksa lol (mam nadzieję, że mój luby nigdy tu nie zajrzy!)