Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Chociaż niestety w paru wybitnych szmirach też się już popisywał....

Cpt_Spaulding

A może jakieś przykłady tych "wybitnych szmir"? Oczywiście z jego dorosłej kariery, bo wiadomo, że jako dziecko miał prawo grać w filmach nie najwyższych lotów. Moim zdaniem nie wszystkie jego filmy to arcydzieła, ale żadnego nie określiłabym mianem szmiry, bo to słowo w moim słowniku odnosi się do naprawdę koszmarnych produkcji w typie "Piły", "Hostelu", bądź "100 dziewczyn i ja", a on w niczym takim na szczęście nie grał.

Laura_Melody

weźmy pierwszy zbrzegu..., "Martwe gołębie"?

Cpt_Spaulding

Moim zdaniem to nie jest szmira tylko film średnich lotów- ani dobry, ani taki całkiem zły.Specyficzny amerykański humor nie każdemu odpowiada, ale widziałam mnóstwo gorszych filmów i nie porównałabym go z żadnym z przykładowo przeze mnie wymienionych.

Laura_Melody

Szmiry szmiramiu, ale to jest super aktor, wiec jakie 7 ? chyba 10/10 albo 9/10

hunter_mich

są tacy na tym forum, ktorzy dawaliby większości filmów i aktorów "9" lub "10". ja do nich nie należę i czytam
co dana cyfra oznacza zanim kliknę. ot, foch taki.

Cpt_Spaulding

ha ha:) świetnie, akurat trafiłeś w jeden z moich ulubionych filmów z Phoenixem, lubię jego specyficzny klimat
uważam że dużo gorsze z jego udziałem są 'It's all about love' czy 'Królowie nocy', ale w końcu każdy ma prawo do własnego zdania, prawda? :), pozdrawiam