Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Nie wiecie przypadkiem czy Joaquin ma jakas dziewczyne

iwunia

a co ?? chcesz sie z nim umówić? hihi

iwunia

.. prawdopodobnie ma.. ;( -Liv Tyler.. yhhh. Dlaczego TAKI jest tylko jeden??!! chyba zacznę popierać klonowanie ;)

madziaa100

czy Joaq ma aktualnie dziewczynę nie wiadomo, ale na pewno nie jest z Liv. Poczekajmy do oscarów, zobaczymy z kim przyjdzie;)

jolene_2

Jeszcze dwa lata temu miał dziewczyne-Topaz,ale teraz nie wiem czy nadal z nią jest.To są jej zdjęcia:

http://img96.imageshack.us/img96/9504/5211gy.jpg [img96.imageshack.us/img ...]

http://img99.imageshack.us/img99/5440/511172952jh.jpg [img99.imageshack.us/img ...]

Rashida

ma- mnie!!!

lady_akira

a właśnie że nie, bo MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
;D

lady_akira

Padmee, a ja myślałam, że Ty jesteś z Raulem :)

chyba, że panowie o sobie nie wiedzą?? :D
Ty, niedobra dziewczyno (nonono)

Kasiek_haz

hehe Kasiu :))) nie wiedzą o sobie panowie, oj nie wiedzą ;))) a i Coria z tego co mi wiadomo, też reflektuje na Raula :)))

lady_akira

hmmm
to możecie stworzyć kwardacik :D

aaaaaale by było
:D

tak też myślałam, że o sobie nie wiedzą :D

lady_akira

oj Padmee, przpominasz mi taką jedną osobe ;))

iwunia

JESZCZE JA!

oh...on jest taki kochany...uwielbiam wprost jego znamię nad ustami...

BTW do wymawiania jego imienia, oglądałam zwiastun do Spaceru i mówił :"
Łakin albo coś w rodzaju Ł(o i y)kin...Zwsze myślałam żę się wymawia Żakłin

Klaudynka

już rozwiałam swoje wyątpiliwości na temat wymawiania jego imienia;) poczytałam sobie wcześniejsze tematy:)

Klaudynka

JOAQUIN i EVA MENDEZ?????
Są już jakieś ploteczki..bo razem graja w nowym filmie i podobno widziano ich idących po ulicy za rękę...:((
Ale to nic pewnego...

_Jacinda_

też wchoraj przeyczytałam...Coś w rdio mówili w ameryce oczywiście. Eva Mendes...ona sie na Joaquina nie nadaje...;(

Klaudynka

nooo...bo ja jestem dla NIEGO stworzona....:)))

_Jacinda_

Za to ja w "Fakcie" znalazłam zdjecie Joaqa z Evą jak podobno wychodza z hotelu po wspólnir spedzonej nocy. Czekał na nich tłum reporterów, oczywiscie ja nie weim czy to prawda, napewno fotka była. W necie czytalam ze byli razem w restaaauracji a potem poszli do nocnego klubu. Wiec niby cos tam moz :/ być z tą Mendes....

Anness

TO ZDJECIE TO W DZISIEJSZYM ''Fakcie''????

o nie....., czyli to jednak moze byc prawda.. ;''((((

_Jacinda_

Boże w Internecie az dzwoni o tym! Normalnie się czuje, jakbym coś straciła, a czuje, że to prawda, że sie umawiają...

Klaudynka

ten fakt był sprzed około 2 tygodni :(:(:(:(:( tez bylam zmartwiona...

iwunia

az pozazdroscic reese witherspoon ze sie z nim calowala:P a co dopiero evie ze mogla mioec wszystko:D

agae

nie wiadomo czy Eva miala "wszystkoo" eheh

Anness

YYYYYYYYY??? ''w internecie aż dzwoni o tym'' -
ja znalazłam gdzies przypadkiem jakaś mała wzmianke o tym..Możesz Anness podac jakis link??? To sobie poczytam....

mam nadzieje ze to ploty, bo tam gdzie ja o tym czytalam było napisane tez ze ona nadal jest ze swoim facetem i ze to nie wiadomo do końca ja to jest z nią i z Joaq'iem.....

iwunia

no nie wuiadomo ale jezeli to prawda ze wychodzila z jego domu z rana to mmmmmm ja u kolegow na noc nie zostaje tym bardziej jezeli moge sie spodziewac ze rano ktos moze mi tam zrobic zdjecie:P ja tam bym sie chetnie z nia zamienila ..... i ta jego blizna na wardze.....mmmm:)

iwunia

ja pier***
ale macie problemy
żebyście zobaczyły z jaką maszkarą spotyka się mój idol

to jest dopiero tragedia :/

Kasiek_haz

a kto jest twoim idolem? Moze Jake Gyllenhaal, to popieram ;)

aniolek_12

akurat nie on :D

ale panieny tego Gyllenhaala nie widziałam
aaaaaaaaaa nie, przecież jego kobietą jest ten Heath Ledger

wszystko jasne

Kasiek_haz

to film. A nawet jesli, mialbys/mialabys cos przciwko?

aniolek_12

serio??!!
to film!!??
pojęcia nie miałam :/

tamto wyżej to była ironia, moja droga, ironia

Kasiek_haz

Jacinda, ja znalazłam tyle

Joaquin Phoenix pojawił się w jednej z restauracji w Nowym Jorku z Evą Mendes wzbudzając plotki o romansie.

Aktorzy zjedli obiad w restauracji "La Esquina". Para miała zachowywać się "jakby byli totalnie zafascynowani sobą" a następnie udała się do ekskluzywnego klubu nocnego "Butter". Tutaj sporo tańczyli i trzymali się za ręce.

Rzeczniczka aktorki Nicole Caruso zaprzeczyła jednak informacjom o romansie i stwierdziła, że Mendes jest nadal szczęśliwa ze swoim długoletnim chłopakiem.

Joaquin Phoenix i Eva Mendes grają razem w realizowanym w Nowym Jorku filmie "We Own the Night". W obrazie występuje także Mark Wahlberg.

Anness

Dzieki..
ja też tyle znalazłam...pocieszajace jest to ze jest wzmianka o tym iz ona nadal jest ze swoim facetem...więc może nic ich nie łączy...
Ja uwazam ze akurat ona do niego nie pasuje..Wyobrazalabym sobie jego z całkiem inną dziewczyna..Spokojna i cichą...
hmmm....nie ma sie co martwić na zapas..;))
pozdr.

_Jacinda_

Udzielam się trochę na amerykańskim forum Joaquina i z tego co tam dziewczyny piszą, w tej chwili jest sam ;)))

Tigercub

Kasiek

nie pozwalam Ci się tak brzydko wypowiadac na forum o moim ulubieńcu ;) I na dodatek o Legderze i Gyllenhaalu? ;)

Jaki Twój idol? Guti ma żonę z tego, co mi wiadomo, czyżby Casillas?

A tak na serio - chyba lepiej dla Joaqa, żeby był z jakąś babą (nie mówię, że z Mendes), bo jeszcze posądzić go można o homoseksualizm ;P

lady_akira

mi tez Eva nie podoba sie w roli dziewczyny Joaquina. jest taka jakby za bardzo wyzywajaca dla minie....Ale cóz nic nie da,my rady zrobiic :/

lady_akira

Padmee, przepraszam, ale nie pałam sympatią do tego Pana
nic nie poradzę

Guti jest w separacji ze swoją żoną, a kobietą Ikera jest bardzo ładna :D

Kasiek_haz

monstersgame już mam dość równie mocno jak kawałów o chucku norrisie :haft:

Co do rzekomego homoseksualizmu Joaquina, to nie pamiętacie, jak wieszano psy na Keanu ? też miał być gejem, bo nie miał dziewczyny .. Zresztą nadal nic nie wiadomo z nim też na 100% .. ale już się o tym nie gada :P

No w każdym razie ja święcie wierzę, że obaj są hetero, bo inaczej moje dziecięce marzenia runą w gruzach i nie wiem, jak sobie wtedy w życiu poradzę :P

Tigercub

:D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ';D ;D ;D ;D ;D

POZDR. dla Tiger ........:))

_Jacinda_

))POZDR. dla Tiger ........:))((

graciasss ;))))

Tigercub

ja lubie Eve Mendez, jest bardzo sexowna, nie wyobrażam go sobie z jakąś zahukaną szara myszką;)

blog_zamkniety_2

mam tu jeszcze srtonke na któtej pisze o Joaqu i Evie ale jest po angielskiu
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://static.sky.com/images/pictures/136 9113.jpg&imgrefurl=http://www.sky.com/showbiz/article/0,,50001-1213929,00.html&h =180&w=180&sz=7&tbnid=OHYepHADiEXfhM:&tbnh=96&tbnw=96&hl=pl&start=629&prev=/imag es%3Fq%3Djoaquin%2Bphoenix%26start%3D620%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3Dlang_pl%2 6sa%3DN [images.google.com/imgre ...]

Anness

taki przystojniak nie miałby dzewczyny ?
o nie tak pięknie to nie jest..:(:(:(

NaShI

mi się ta Mendez w ogóle, w ogóle nie widzi :////
nie żeby miał mieć szarą myszkę, ale ona ..
taka jest jakaś ..
zbyt wyzywająca wg mnie dla niego :]

Tigercub

tak, Tiger masz racje! Ona jest za bardzo lalka. Cos mi sie nie wydaje zeby im wyszło :P

Anness

Racja Tiger...ona nie dla niego..;)

tak poza tym to ja jakoś nie moge sobie wyobrazić jego TAŃCZĄCEGO ( z nią) w klubie nocnym...nie wiem czemu ale nie potrafie..;) ;)

_Jacinda_

Jacinda, on mi w ogóle pasuje do sielskiego domku na wsi, z psem, kotami i kominkiem, a nie do klubów nocnych, hehe :D

Tigercub

No.no.no...racja, racja....;))

Ja uważam dokładnie tak samo...;))

_Jacinda_

to proponuję zlożyć mu propozycję; będziemy się wymieniać co weekend :P
i nie będzie już żadnych plot o jakichś dziwnych babach, hehe :D

Tigercub

nie iwem czemu, ale nie mogę dodać posta do watku 'foty' .. hmmm :/

Tigercub

co weekend mowisz???? hmmm...???
uwiez mi..raz byś go ''wzieła'' i juz nie oddała....hihihihi:))
ach...

próbuj z tymi fotkami bo chetnie naciesze oczy..;)

_Jacinda_

**próbuj z tymi fotkami bo chetnie naciesze oczy..;)**

coś nie daję rady :((
ale wejdź na mój profil - w moim opisie jest adres stronki, którą zrobiłam 'dla' JP; zapraszam :D

Tigercub

ja Twoja stronke odwiedzalam juz nie raz...i to od dawna..;)))