Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 041 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

No i mamy nominację do Oscara dla Joaquina: http://www.oscars.org/index.html [www.oscars.org/index.ht ...]

Szkoda, że WALK THE LINE nie załapał się do najlepszych filmów... na pociechę mamy jeszcze nominowaną Reese...

krikra

gratulacje Joaq!!!!!:)))) tak sie ciesze!!;) Wiedz, że jeśli nie wygrasz tego oskara to dla mnie i tak jestes najlepszy;)))))) juz teraz trzymam kciuki;:)) za Reese tez:))

Sookie

Mocno trzymamy kciu (również w nogach)!!!!!!!!!!!! A przed telewizorami 5-go marca w nocy będziemy siedzieć z przygotowanym szampanem =))))))))

krikra

WALK THE LINE ma jeszcze 3 nominacje, jeśli dobrze pamiętam... tak, za kostiumy, montaż i dźwięk. Nieźle, w sumie razem z Reese i Joaquinem wychodzi 5 nominacji. Dziwi mnie, że nie ma WTL w kategorii Best Film i w muzycznych, co jest w przypadku filmu muzycznego... dośc dziwne :/

No ale mnie najbardziej interesuje, czy Joaq dostanie nagrodę:))

krikra

dostanie!! musi dostac!! jak nie on to kto?? nie ma innej opcji w ogole =]

:)

Fluorescent

Oczywiscie ze dostanie. Nalezalo mu sie juz za Gladiatora. Pamietam,jak wtedy bylam zalamana,ze nie wygral. Ale teraz bedzie inaczej :)) Juz go widze przemawiajacego po odebraniu Oscara :)) Oczywiscie tez przygotuję szampana :P

krikra

ja też trzymam za niego kciuki, ale trochę się boję, że to Pillip Seymour Hoffman za "Capote" zgarnie Oscara. Mówi się o poświęceniu jakie włożył w swoją postać, zresztą sam twierdzi, że to rola jego życia. Niemniej liczę, że to właśnie Phoenix otrzyma statuetkę. Mam nadzieje że 6 marcza będziemy wiwatować na Filmwebie. Pozdro

krikra

Zasłużył, zasłużył... Mam nadzieję, że 6 marca tutaj będzie niezła wrzawa, a najczęściej powtarzanym zwrotem: "Gratulacje, Joaquin!" :)
Juz dawno powinien dostac statuetkę (nie moge odżałować tego Gladiatora, gdzie był genialny!), ale chyba jest niedoceniany przez Akademię. Możę to przez te jego wypowiedzi, że nie chce dostać Oscara itp?
Trzymam kciuki, Joaq!!! Dla nas i tak jesteś najlepszy!

shenzee

Do SHENZEE: fajny nick, chciałam sie wpisać u Ciebie, ale nie masz bloga... :) od razu zgadłam, że to hiena z "Króla Lwa":)

Oczywiście trzymamy kciuki tak mocno, żeby zbielały!!! JOAQ RLZ!!!