Boże, widzisz i nie grzmisz.
Joaquin i Robert? Nie widzę podobieństwa, kompletnie. Nie osłabiaj mnie.
Z tą karetką to zajebisty tekst! Powiedzieć Pattinson i Phoenix są podobni to jak powiedzieć że Eddie Murphy i Tomasz Karolak są identyczni!
1. To raczej Pattinson jest podobny do niego.
2. Ja tu nie widzę podobieństwa jest podobieństwo z Jonathanem Rhys-Meyersem.
A tak w ogóle ciekawe skąd ma tą szramę na wardze, zawsze mnie to zastanawiało bo się rzuca w oczy.
Nie miał zajęczej wargi w potocznym rozumieniu. Urodził się z mikrorozszczepem wargi, czyli z tą blizną, która nie wymagała operacji.
Mnie też się wydaje, jak oglądałam "Spacer po Linie" to nei mogłam się pozbyć tego Pattinsonowego wrażenia :D (ale oczywiście również uważam, że Phoenix przystojniejszy). Zresztą co wy właściwie macie do Pattinsona? To dobry aktor, poprostu zakręcił się wokół nieodpowoedniej produkcji..
A nikt nie zauważył podobieństwa do polskiego aktora, Mateusza Damięckiego? Wg mnie oni są identyczni! Oglądałam "Znaki" i miałam nieoparte wrażenie, że patrzę na Damięckiego :)
w Znakach to może faktycznie trochę podobny, ale to było 10 lat temu ;P
btw. ciekawe dlaczego nie uaktualnią zdjecia profilowego? Równie dobrze mogli by dać jego zdjecie ze SpaceCamp :P ( mówię o Phoenixie, nie o Damięckim)
Wez nie obrazaj mi Joaquina porownaniami do tego oblesnego Pettnsona , prosze cie !
Zupelnie inny poziom aktorski i ogolny :(
Kaja - To nie bylo do ciebie tylko do zalozycielki tego zalosnego tematu
czytanie ze zrozumieniem sie klania :)