Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Jak myślice co jest z jego ręka na tym zdjęciu...Aż tak mu żyły na wierzch wyszły...I te oczy mnie martwią strasznie sine miał nie?
Ale na Oscarach za to wygladał fajnie :)

http://img70.imageshack.us/img70/1834/cast70qq.jpg [img70.imageshack.us/img ...]

Klaudynka

Hmmm...
Faktycznie przykład strasznie złego i niekorzystnego zdjęcia medialnego...
W ogóle wygląda na nim jakby nie wiadomo co robił (ten rozpięty kołnierzyk i poluźniony krawat)
Cóż mogę powiedzieć?
Jeśli chodzi o rękę-mi to wygląda trochę tak jakby to były jakieś blizny-może kiedyś miał tak rozwaloną rękę że była szyta? Bo to trochę tak wygląda,ale nie wiem...Może po prostu miał ją brudną...
A oczy-cóż wydaje mi się,że to zmęczenie po prostu,ale może to też efekt z imprezy poprzedniego dnia-może za dużo wypił-chociaż nie powinien bo jak wiadomo z "plotek",problemy alkoholowe ma podobno za soba,ale jaka jest prawda tego nie wie nikt...
POZDRAWIAM fanów Joaquina!!!

Klaudynka

co za durny post, jak mu wyskoczy pryszcz to tez otworzysz na to nowy temat ze zdjęciem? wrzuć na luz dziewczyno i przestań zasmiecac forum Joaquina, niedługo na tym forum bedzie tak samo jak na forum Orlanda Blooma...o jaki o piękny!!!, ooo mam orgazm !!! ....oooooo, bleeeeeee, az sie niedobrze robi, przez takie posty ludzie beda mieli go dosyc i nikt nie bedzie patrzyl na niego po prostu jak na świetnego aktora, rozhisteryzowane fanki, mam nadzieje ze da wam to do myslenia...

Aliciaa

bez przesady...chciałab sie tylko tym podzielić i zapytać czy ktoś inny o tym nie wie. Pomijając fakt, że jest wpsaniałym katorem interesuje nas życie prywatne nie?

pozdro dla fanek Joaquina :)

Klaudynka

no własnie. Nie zauważyłam zeby ktos pisał tu cos takiego jak Klaudynka. Ty wrzyc na luz dziewczynki :D każdego fana chyba interesuje zycie idola. A te och i ach dokładnie rób własnie na forum Orlando bo tu wszystkich oburza!! a co do reki to ja nie mam pojecia co mu sie mogło stac.

Anness

z twojej wypowiedzi zrozumialam tyle: bla bla bla bla, pozdrowienia dla twojej nauczycielki jęz. polskiego ;)

Klaudynka

łooo no aż sobie musiałam przybliżyć, ażeby móc ta żyłę zobaczyć. Wygląda strasznie, może był przemęczony za bałdzo ech :( biedak

Agniecha

Aliciaa czy jak ci tam aj z twoijej wypowiedzi cytuje bla bla.....jeszcze mniej zrozumialam. mówie hasłem. ty nie należysz do tgo forum więc nie wiesz.

Anness

Zgadza się. Lepiej się nie wypowiadaj, bo tu nie znależysz!
Najlepiej spadaj na inne forum albo się wcale nie odzywaj

Klaudynka

Ej no ludzie,dajcie luz ;-)
Przecież kazdy może się wypowiedzieć.
Trochę kultury i tolerancji!
Niech to forum pozostanie kulturalne,a nie jakieś "obrzucanie błotem".
POZDRAWIAM!

Klaudynka

Ej no ludzie,dajcie luz ;-)
Przecież kazdy może się wypowiedzieć.
Trochę kultury i tolerancji!
Niech to forum pozostanie kulturalne,a nie jakieś "obrzucanie błotem".
POZDRAWIAM!

Klaudynka

Dla mnie to wcale nie wygląda jak żyły...
A może się jakimś długopisem z nudów podczas tych Globów po ręce popisał? Albo to faktycznie miał rozwaloną rękę kiedyś... Ja mam taką jedną ciemną bliznę po wywrotce na żużlu (na tym czarnym pyle, a nie na jakiś zawodach motocyklowych;)), bo to cholerstwo sie wbija w rane i nie da się wypłukać:/
A co do niego - może sie nie wyspał... Zabalował... Zestresował...?
I tak jest cudowny - z kresakmi na ręce i wyglądem jakby do tego blichtru Hollywood nie pasował...:)

P.S. Za to ma ładnie paznokcie obcięte, a nie jakieś poobgryzane albo wymanikiurzone (pfuj!).
P.P.S. Pozdro dla fanek Joaquina i :* dla niego:P

Klaudynka

Zapomniałam pomarudzić:P

Ręce i oczy swoją drogą, ale mógłby coś z włosami pomyśleć, bo albo przesadził z jakimś mazidłem albo nie umył. A przeciez facetom wystarczy 10 minut na to... I wyglądają o niebo lepiej, prawda?

shenzee

Nie no-spojrzałam jeszcze raz na to foto i jestem przekonana,że to jednak blizny. A że nikt tego wcześniej nie widział? Bo po prostu w filmach się pewnie to tuszuje,a na wszelkich galach nie pokazuje się rąk tylko zazwyczaj górną część sylwetki i zazwyczaj skupiamy sie na twarzy ;-)
A co do włosów-fakt...Mógłby z nimi coś zrobić-trochę skrócić,bo widać,że mają tendencję do kręcenia się gdy są dłuższe,a to zawsze źle wygląda-jeśli chodzi o takie nie wiadomo czy to długie,czy to krótkie.
No i z tych wszelkich żelów też mógłby zrezygnować ;-)
POZDRAWIAM

Sara_von_Krolock

ja szczerze mówiac nigdy go nie widzialam we wlosach scietych np na "jeza" onma zawsze takie same albocalkiem dlugie :D ale ładny tylko w krótkich :P takie pokrecone sa nieładne!!!

Anness

ręka jak ręka ..
pamiętajcie, że Joaq miał po 'Walk the Line' problemy z alkoholem; wg mnie jego nienajlepsza forma wlaśnie tym jest na tej focie powodowana :]

Tigercub

No ja też szczerze mówiąc uważam,że te oczy,to może efekt alkoholowy-no ale pisalam o tym trochę wyżej w tej notce ;-)
Pozdrawiammm

Sara_von_Krolock

wiem wiem, ale sądzę tak samo, więc napisałam o tym również ;)

Tigercub

heh Boże to naprawde się robi śmieszne tak omawiać każdy szczegół jego wyglądu. Może byście się troche opamiętały. Co kogo interesuje co robil poprzedniej nocy, zreszta to są tylko spekulecje, więc czy to ma jakis sens??

Judyta

**Może byście się troche opamiętały. Co kogo interesuje co robil poprzedniej nocy, zreszta to są tylko spekulecje, więc czy to ma jakis sens??**

a może nieco dystansu, co ?
każdy ma prawo pisać o czym chce i co chce, jesli nikogo nei obraża, wiec ..

EOT